• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evime icra gelecek:(:(:(

yaa allah yardımcın olsun benımkide bı ara oynuyordu bş kaç defa ayrıldım şimdi söz verdi evlendik henüz hiç oynamadı allaha şükür oynayagı zaman benden izin alıyor çok zor canım ya benımkıde zamanında yapmış 50000 borç ödüyoruz şimdi.
allah yardımcın olsun kardeş.

borcu ödeyecek paranız yok sanırım olsa da eşin tekrar borç yapar hastalık olmuş olabilir eşinde. benim bir tanıdığımın da başka sebeplerden kredi kartı ve kredi borçları vardı icra gelecek diye 2-3 kez ev taşıdılar yani kaçtılar. şu an banka taksitlendirme yaptı ödüyorlar. sırayla alacak bankalar. sizde böyle bir şey yapabilirsiniz bankayla görüşüp. zaten bir banka maaşınızdan kesinti yaparken diğeri yapamıyor. ama faizleniyor tabi
fırında çalıştığı için günlük alıyor maaşlı değil gidip bankayla konuştu tek bi banka değil her bankada ayrı borcu var ve tek tek taksidi butcemizi aşıyor odeyemezsek bu defa hapis cezası geliyor evet cnm borcumuzu odeyecek kadar paramız yok maalesef olsa bi dk durmaz kapatır

Bunlar olana kadar akıllanmamış hâlâ devam ediyorsa daha ne kadar beklenecek iflah olsun diye?

Bak bu adamdan bosan.
Ben hep kumar mevzularina bu olayi yazarim, annemin orda adam kumar borcundan karisini satti.
Senin de hayatin tehlikede. Ailene soyle gelip seni alsinlar..

arkadaşlar meraba önceki konumdada bahsetmistim esimin iddia hastalığından napacagimi şaşırmış durumdayım iddia oynayarak 45 milyar borç acti başımıza ve hep kredi kartıyla yaptı bunu şimdi bütün bankalara borcumuz var kredi olduğu için kredi cekipte odeyemiyor ve buna rağmen hala devam ediyor napacagimi şaşırmış durumdayım ,:KK43::KK43:
allah yardımcın olsun canım bende aynı durumdayım :(

canım ailene söyle haberleri olsun destek olsunlar sana
eşinin ailesinin haberi var mı?
tedavi olmayada yanaşmıyo PAŞA (!)
çekmek zorunda mısın peki?
benim de boşanma aşamasında olduğum eşim tüm düğün takılarını bileziklerimi iddaaya yatırdı kredi de çekti oynamayada devam etti
DÜZELMEZLER!
sana yazık değil mi?
kumara para yatıran adamdan koca olmaz kimseye

arkdas.. bende dyrum ki insan beşer elbet şaşar.. kimin ne hata yapcanı bilemezzsn. insan kendini bile bilemez. yapmam dedin olmaz dedin ne varsa bir gün glir kişiyi bulur. ben sadece hayat arkasası olrak söz verdn insanın hatsında da yanında olması grektini söledm. bi cok bağımlılıktan kurtulanlar vr şükür hem. allaha sıgındktan snra asılmıck dert yoktr.eğer hatada devm edyrsa ısrar ediyrsa o da kardesimzn verecği krar. birsey diyemem
adam bu kadar borca hacize rağmen hala oynamaya devam ediyormuş..pişmanlık yok,tedavi olmak istemiyor..
şimdi bu adam şaştı mı yani,hata yaptı af mı diliyor,çabalıyor mu???? hiçbiri ..
o zaman neden kadın bunları çeke çeke evli kalmak zorunda??

adam bu kadar borca hacize rağmen hala oynamaya devam ediyormuş..pişmanlık yok,tedavi olmak istemiyor..
şimdi bu adam şaştı mı yani,hata yaptı af mı diliyor,çabalıyor mu???? hiçbiri ..
o zaman neden kadın bunları çeke çeke evli kalmak zorunda??
hiç yasamdın sanrm. insanlr bazen öle bi boşluga dserki derdnin dermanını yanlıs yerde arar dgruyu gremez. ben bundan bahsedyrm.batqaklıga dsen insanı krtarmak kolay deildr çünku o bataklık onu daha da içine çekıordr. ama allahın iznyle bataklıktn çıkan kişi de dersini almış olur heralde die düşünyrm.

canım ailene söyle haberleri olsun destek olsunlar sana
eşinin ailesinin haberi var mı?
tedavi olmayada yanaşmıyo PAŞA (!)
çekmek zorunda mısın peki?
benim de boşanma aşamasında olduğum eşim tüm düğün takılarını bileziklerimi iddaaya yatırdı kredi de çekti oynamayada devam etti
DÜZELMEZLER!
sana yazık değil mi?
kumara para yatıran adamdan koca olmaz kimseye
annelerinden kredisi var pek bisey kalmıyor bi abim var o da evlilik arefesinde ancak kendine yetiyor esimin ailesinin haberi var oynadığını biliyor ama kaynanam dedi gozumun önünde evi gotursunler umrumda olmaz böyle birinden ne beklenir ki cnm allah seninde yardımcın olsun hepimizin de :(

hiç yasamdın sanrm. insanlr bazen öle bi boşluga dserki derdnin dermanını yanlıs yerde arar dgruyu gremez. ben bundan bahsedyrm.batqaklıga dsen insanı krtarmak kolay deildr çünku o bataklık onu daha da içine çekıordr. ama allahın iznyle bataklıktn çıkan kişi de dersini almış olur heralde die düşünyrm.
bu kızcağızın günahı ne peki..
ne hayallerle evleniyo, nelerle karşılaşıyo
fırında çalışan günlük para alan bi adamdan bahsediyoruz
45 bin borç onun neyine
evinin rızkını verirken kumara neden karısını düşünmüyo
neden bu kadını buralara konu açacak çare arayacak hale getiriyo
neden hep kadınlar fedakar olmak zorunda
adama zorla mı oynatıyolar iddaayı
ne güzel o zevki yaşasın beyimiz azcık adrenalin olsun zevkini sefasını sürsün,stresini atsın iddaa oynarken
kadın da ben napıcam ne edicem die kara kara düşünsün huzuru kalmasın
kadının günahı ne?

annelerinden kredisi var pek bisey kalmıyor bi abim var o da evlilik arefesinde ancak kendine yetiyor esimin ailesinin haberi var oynadığını biliyor ama kaynanam dedi gozumun önünde evi gotursunler umrumda olmaz böyle birinden ne beklenir ki cnm allah seninde yardımcın olsun hepimizin de :KK43:
umrumda olmaz diyo öyle mi?
onun canı yanmıyo tabi
evine icra gelen sensin
annelik bu mu yani?
ne rahat insanlar var yahu!

bu kızcağızın günahı ne peki..
ne hayallerle evleniyo, nelerle karşılaşıyo
fırında çalışan günlük para alan bi adamdan bahsediyoruz
45 bin borç onun neyine
evinin rızkını verirken kumara neden karısını düşünmüyo
neden bu kadını buralara konu açacak çare arayacak hale getiriyo
neden hep kadınlar fedakar olmak zorunda
adama zorla mı oynatıyolar iddaayı
ne güzel o zevki yaşasın beyimiz azcık adrenalin olsun zevkini sefasını sürsün,stresini atsın iddaa oynarken
kadın da ben napıcam ne edicem die kara kara düşünsün huzuru kalmasın
kadının günahı ne?
ben kardese boşan ya da boşanma diye brsey diyemem bu bir. direk boşan diyenlere tepkimdi bu iki. ayrıca kdın hata yapsa ne bilim işte bi hata. adam da destek olmadn cekip gtse o adama neler sayardınız kim bilir. bn sadece düşenin yanında olmasn gerktini özellkle esse bu onu sylyrm. gerisin krdes bilir elinden geleni yaptını ama sonucsuz olduğunu sylyrsa kendi kararı artk..

doktora görünmesini söyledim ama yanaşmıyor aileme soyleyemiyorum bile bbam bi dk durmaz gelir alır beni etraftan da kimse yok herkesin kendine gore borcu kredisi. var ve bu sebeple borç açan birine kim para verir ki
Kimse borç vermesin zaten gitsin paşa paşa yatsın içeride.

ben kardese boşan ya da boşanma diye brsey diyemem bu bir. direk boşan diyenlere tepkimdi bu iki. ayrıca kdın hata yapsa ne bilim işte bi hata. adam da destek olmadn cekip gtse o adama neler sayardınız kim bilir. bn sadece düşenin yanında olmasn gerktini özellkle esse bu onu sylyrm. gerisin krdes bilir elinden geleni yaptını ama sonucsuz olduğunu sylyrsa kendi kararı artk..

Back
X