- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
annelerinden kredisi var pek bisey kalmıyor bi abim var o da evlilik arefesinde ancak kendine yetiyor esimin ailesinin haberi var oynadığını biliyor ama kaynanam dedi gozumun önünde evi gotursunler umrumda olmaz böyle birinden ne beklenir ki cnm allah seninde yardımcın olsun hepimizin de![]()
nedne aile senin kocanın kumar keyfi için kredi çeksin ki onu nerden nasıl ödeyeceksiniz.kaynana çok doğru demiş yılların birikimi herşeyi nedne oğlu kumar oynuyor diye onun yoluna gitsin ki.
önceki konunuda okusdum evde çalınan altınlarım var demiştin bence çok uzakta arama.benim teyzemin altınlarını kendi öz yeğeni çalarken yakalamış hem de açıklaması kumar borcum vardı mecburdum.fırında çalışan bir insanın 45 bin lira borç neyine demek ki mantık uçmuş gitmiş.
çocuğunda olmuyormuş kumar için tedaviye de yanaşmıyormuş seni şu duruma düşürmesi bile büyük bencillik ve kumardan 1 lira kazanıp eve ekmek alsa o da haram yani olayı hangi yönden ele alsan elinde kalır
.ok gençsin başına başka çoraplar örmeden duygularını bir kenara bırakıp lütfen mantığınla çözüm bul.
Allah yardımcın olsun