• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evime icra gelecek:(:(:(

arkadaşlar meraba önceki konumdada bahsetmistim esimin iddia hastalığından napacagimi şaşırmış durumdayım iddia oynayarak 45 milyar borç acti başımıza ve hep kredi kartıyla yaptı bunu şimdi bütün bankalara borcumuz var kredi olduğu için kredi cekipte odeyemiyor ve buna rağmen hala devam ediyor napacagimi şaşırmış durumdayım ,:KK43::KK43:

arkadaşlar meraba önceki konumdada bahsetmistim esimin iddia hastalığından napacagimi şaşırmış durumdayım iddia oynayarak 45 milyar borç acti başımıza ve hep kredi kartıyla yaptı bunu şimdi bütün bankalara borcumuz var kredi olduğu için kredi cekipte odeyemiyor ve buna rağmen hala devam ediyor napacagimi şaşırmış durumdayım ,:KK43::KK43:

Borçlar ve ev eşinin üstüne mi? Öyleyse evi kendi üstüne al işte haciz gelmesin vs de kocana da.

Sonra da boşa adamı, bu hastalıktır ve ömrünüzce çekebilirsiniz. Bırakın kendi pisliğinde boğulsun...

Allah sabır ve dayanma gücü versin.
Bizde de bu kadar yüklü olmasa da bir borcumuz var ve bugün yarın icra bizimde kapımıza dayanacak.Fakat sağlıktan yana sıkıntımız olmasın deyip bu günlerde geçer gider diyoruz.
Şunu söylemeliyim ki kocanız eğer bu iddia denen lanetten uzaklaşamıyorsa o kocadan hayır gelmez.Resmen rızkınızı kumara veriyor.
İcraymış,borçmuş bunları önemsemeyin.Eşya,para,pul bu tür şeyler zaten yeniden alınır,satılır,bu dünya için gerçekten önemsenmesi gereken şeyler değil.Fakat evinizde her şeyiniz olsa da huzurunuz olmadıktan sonra neye yarar ki?
Moralinizi bozmayın demek isterdim bu durumlarda elbette canınız sıkılır.Borcunuzu da umarım ödeyebilirsiniz.Ama huzurunuz olmadıktan sonra borcunuz olsun olmasın hiç önemli değil.

önceki konunuzu da okudum.
karı koca cahilsiniz canım.
hayat tecrübesi anlamında.
çünkü haziran da 30 bin tl olan borç 45 bin olmuş, eşiniz aracı satmıyor, kumardan vazgeçmiyor, borçlanmaya devam ediyor, tedaviyi kabul etmiyor.
siz ise bu çilenize çocuk yapmak istiyorsunuz, Mevlam vermiyor,ne şanslısınız bir bilseniz.
anlattıklarınızdan eşinizin kumardan pişman olmadığı düşüncesine ulaştım ben. kumarı bırakmak isteyen adam tedaviyi reddetmez çünkü. pişman olan sizin yardımınızı reddetmez.
ama eşiniz maalesef kumar bağımlısı ve siz tedavi edemezsiniz. size düşen oturup ağlamak.
bu arada daha 23 yaşındasınız. gençliğinizi bu adam için heba etmeyin, yazıktır.
eşinizi alın karşınıza ya ben ya kumar deyin ve tedavi olmaya mecbur edin. eğer sizi değil de kumarı seçerse yolunuzu çizersiniz en azından.

arkdas.. bende dyrum ki insan beşer elbet şaşar.. kimin ne hata yapcanı bilemezzsn. insan kendini bile bilemez. yapmam dedin olmaz dedin ne varsa bir gün glir kişiyi bulur. ben sadece hayat arkasası olrak söz verdn insanın hatsında da yanında olması grektini söledm. bi cok bağımlılıktan kurtulanlar vr şükür hem. allaha sıgındktan snra asılmıck dert yoktr.eğer hatada devm edyrsa ısrar ediyrsa o da kardesimzn verecği krar. birsey diyemem
İyi de sen kendi yorumunu yap geç
Konu sahibiymişsin gibi her yorumdan alıntı yapıp müdahale etme isteği neden
Basit bişey olsa eve haciz gelmezdi demek ki alışkanlık haline gelmiş şans oyunları basit bi hobiden ibaret değil
Sen çekersin ben çekemem demek ki, ona göre de yorumlarımız farklı. Ben sana zorla benim gibi düşün diyemem sende bana deme mümkünse
Yok ama harfleri yuta yuta askerlik arkadaşınmışım gibi seslene seslene aynı şeyleri tekrarlayacaksan da sen bilirsin yaz dur.

Son düzenleme:
Boşanmaktan başka çaren yok böyleleri düzelmez üzgünüm

Boşan huy çıkar can çıkmaz onları ödeyeceğine kendine bakarsın.

Back
X