off en zor erkek tiplerinden biri.çok zor.siz çalışıyo musunuz? ihtiyacım olan şeyleri alıyorum diyin ve bu konuda taviz vermeyin lütfen.Eğer çalışmıyosanız kenara 3-5 kuruş atıp biriktirmeye çalışın.her aldığınızı virgülüne kadar hesap vermek zorunda olmayın lütfen.siz bir bayansınız ve ihtiyaçlarınız olabilir.
Merhaba kizlar
Esimle yeni evli sayılırız esyalarimiz falan yeni.ev de kira.sorunum su ki evime en ufak birsey almaya kalksam esimin cevabi ne gerek var evde yok mu oluyor.Insan heves ediyor bi bardaktir tuzluktur ufak seyler.coktan beridir evime yeni bisey almadim esimin dirdirini cekmektense.onun yetişme tarzinda boyle bisey yok
Yani ufak bi yerde ytismis kitkanaat gecinmisler onu da anliyorum ama simdi durumumuz iyi. Degismezmi bu adam?
Calisiyorum evlendikten sonra bende calismaya başladım. Gerçekten cok zor alttan aldikca herseye karismaya basladi bu sefer
Biraz açık yazsan :44:Eskimedi tabiki esyalarim. Evi dolduracak kadar da bi esyam yok.ama heves ediyorum bazi seylere.evlilik zamaninda yogunluktan maddiyat durumundam alamadığım icimde kalan şeylere. Cok sey istedigimi dusunmuyorum
Eskimedi tabiki esyalarim. Evi dolduracak kadar da bi esyam yok.ama heves ediyorum bazi seylere.evlilik zamaninda yogunluktan maddiyat durumundam alamadığım icimde kalan şeylere. Cok sey istedigimi dusunmuyorum
Biraz açık yazsan :44:
yani ihtiyaçtan mı yoksa heves için mi? Belki ödemeleriniz vs vardır ondan eşin öyle diyordur. her konuda mı böyle
Hmm anlatamadimmi:))
odemelerimiz var ama cok fazla değil. Aylik kazancimizda iyi diyebilirim.iki maas giriyo sonucta evimize. Esime hersey fazla geliyo.mesela yemek takimi olur ya ceyizlik.ona gerek yoktu.12 kisilik tabak almak yeterliydi.2 takim nevresim yeterliydi.yatak odasi takimi yerine bi yatak ve dolap yeterliydi. O öyle yetistigi icindi bunlar
Merhaba kizlar
Esimle yeni evli sayılırız esyalarimiz falan yeni.ev de kira.sorunum su ki evime en ufak birsey almaya kalksam esimin cevabi ne gerek var evde yok mu oluyor.Insan heves ediyor bi bardaktir tuzluktur ufak seyler.coktan beridir evime yeni bisey almadim esimin dirdirini cekmektense.onun yetişme tarzinda boyle bisey yok
Yani ufak bi yerde ytismis kitkanaat gecinmisler onu da anliyorum ama simdi durumumuz iyi. Degismezmi bu adam?
Eskimedi tabiki esyalarim. Evi dolduracak kadar da bi esyam yok.ama heves ediyorum bazi seylere.evlilik zamaninda yogunluktan maddiyat durumundam alamadığım icimde kalan şeylere. Cok sey istedigimi dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?