kizlar ben bir konu acmistim bosaniyorum diye okuyanlar biliyordur dun butun esyalarimi evimden aldim cok kotuydum o an herseyi kirmak istedim ama annem beni engelledi bosver dedi degmez ama yinede birseyler kirdim ve cok rahatladim onlardan kimse yoktu allahtan onu gorseydim mahfedecektim agladim bosaldim ne hevesle ben o evimi duzmustum suslemistim allah onu kahretsin insallah onu ve ailesini
aynı şeyleri yaşadım..o koltuklarıma perdelerime dolabıma dantellerime geceliklerime onun yattıgı yastıga kokusuna resimlerimize çarsaflarımıza terliğimize cd lerimize...baktım baktım..çöp bile almadan elbiselerimi alıp çıkmıştım....içim cız edecektii baktıkça....canım acıyacaktı..ona bırakmıştım..tüm anılarımızı...üzülme demeyeceğim..çünkü zaten üzülmüyorsun..için kan ağlıyor yanıyor midenin üstünde göğüs boşluğunda bir yumruk oturmuş gibi..su içiyorsun ayran içiyorsun ilaç içiyorsun o yangın gitmiyor..gitse yemek yiyeceksin...canın acıyor...onu hatırladıkça haketmediğin yasadıgın ne yi hatırlarsan kan uykulardan uyanıyorsun..gelecekle ilgili planlarında o yok..evin yok..hayallerini sıfırlayacaksın..hayatı sıfırlayacaksın..ikinci el bi hayatın olacak..kırık kalbin onarılmayacak..hiçbir yapıştırıcı aşk sevgi unutturmayacak o acıyı...ama inanki en azından beklenti içinde olmayacaksın...belki birgün demeyeceksin..bir ay iki ay bir sene sonra..beklemeyeceksin....
Nasıl da güzel anlatmışsın benim içim acıdı okurken Allah yardımcınız olsun sizin ve sizin gibi boşanma sürecinde kızlarımızınaynı şeyleri yaşadım..o koltuklarıma perdelerime dolabıma dantellerime geceliklerime onun yattıgı yastıga kokusuna resimlerimize çarsaflarımıza terliğimize cd lerimize...baktım baktım..çöp bile almadan elbiselerimi alıp çıkmıştım....içim cız edecektii baktıkça....canım acıyacaktı..ona bırakmıştım..tüm anılarımızı...üzülme demeyeceğim..çünkü zaten üzülmüyorsun..için kan ağlıyor yanıyor midenin üstünde göğüs boşluğunda bir yumruk oturmuş gibi..su içiyorsun ayran içiyorsun ilaç içiyorsun o yangın gitmiyor..gitse yemek yiyeceksin...canın acıyor...onu hatırladıkça haketmediğin yasadıgın ne yi hatırlarsan kan uykulardan uyanıyorsun..gelecekle ilgili planlarında o yok..evin yok..hayallerini sıfırlayacaksın..hayatı sıfırlayacaksın..ikinci el bi hayatın olacak..kırık kalbin onarılmayacak..hiçbir yapıştırıcı aşk sevgi unutturmayacak o acıyı...ama inanki en azından beklenti içinde olmayacaksın...belki birgün demeyeceksin..bir ay iki ay bir sene sonra..beklemeyeceksin....
acinizi yurekten paylasiyorum.. neler dusundugunuzu , hissettiginizi anlayabiliyorum... çunku dusuncesi bile insani uzmeye yeterken , siz Allah bilir ne hallerdesiniz.. Allah kolaylik versin, ne hayllerle , ne umitlerle kurdugunuz yuvanizdan ayrilmak zorunda kaldiniz belkide birakildiniz.. onemli olan bundan sonrasi, kendinize yeni bir hayat kurun, gezin tozun eglenin hiç bisey dusunmeyin içinizi bosaltmaya çalisin.. uzun sikintili bir sureç olacak Rabbim yar ve yardimciniz olsun sevgilerimle
aynı şeyleri yaşadım..o koltuklarıma perdelerime dolabıma dantellerime geceliklerime onun yattıgı yastıga kokusuna resimlerimize çarsaflarımıza terliğimize cd lerimize...baktım baktım..çöp bile almadan elbiselerimi alıp çıkmıştım....içim cız edecektii baktıkça....canım acıyacaktı..ona bırakmıştım..tüm anılarımızı...üzülme demeyeceğim..çünkü zaten üzülmüyorsun..için kan ağlıyor yanıyor midenin üstünde göğüs boşluğunda bir yumruk oturmuş gibi..su içiyorsun ayran içiyorsun ilaç içiyorsun o yangın gitmiyor..gitse yemek yiyeceksin...canın acıyor...onu hatırladıkça haketmediğin yasadıgın ne yi hatırlarsan kan uykulardan uyanıyorsun..gelecekle ilgili planlarında o yok..evin yok..hayallerini sıfırlayacaksın..hayatı sıfırlayacaksın..ikinci el bi hayatın olacak..kırık kalbin onarılmayacak..hiçbir yapıştırıcı aşk sevgi unutturmayacak o acıyı...ama inanki en azından beklenti içinde olmayacaksın...belki birgün demeyeceksin..bir ay iki ay bir sene sonra..beklemeyeceksin....
beddua etme yine sen boşver herseyın hayırlısı allah elbet sana bunları yasatanları cezalandıracaktır ya burda ya diğer dunyada allaha havale et gecmıs olsun
canım Allah sabır versin. Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyim. daha çok gençsin büyük ihtimalde çok uzun süreli değil evliliğin. mutlulardır şimdi herhalde. hani sne gittin ya düşmanlarısın sanki.
canım Allah sabır versin. Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyim. daha çok gençsin büyük ihtimalde çok uzun süreli değil evliliğin. mutlulardır şimdi herhalde. hani sne gittin ya düşmanlarısın sanki.
2.el bır hayatın nıye olsun..kendıne ızdırab cektırme dik dur egılme bükülme..nıye boyle yaptı sorularını sorma..benı hıc sevmemıs deme..bunlarla zaman kaybetme...yasadım bılıyorum..sabret..tek dostun Allah ..O na sıgın..ben gıbı yıllar sonra el bebek gul bebek sana bakacak ,baktıkca sen gıbı bır esı oldugu ıcın Allahına hamdedecek bır esın olacak belkı..ölmedın..ölmüş gıbı de yasama...
sımdıkı esım ıcın dıyorum kı ben eyy Allahım bana onca cefa cektırdın kı bu esım ıcın se az cekmısım ..o herseye deger...
Eski sevgilisine dönüş yapmıştı anne zoruyla evlenen tipti ex eşin artık önüne bak ama öfkenide yaşa umarım ileride mutlu olursun seni üzenlerde mutsuz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?