evimi bosalttim

sule1986

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
155
5
116
kizlar ben bir konu acmistim bosaniyorum diye okuyanlar biliyordur dun butun esyalarimi evimden aldim cok kotuydum o an herseyi kirmak istedim ama annem beni engelledi bosver dedi degmez ama yinede birseyler kirdim ve cok rahatladim onlardan kimse yoktu allahtan onu gorseydim mahfedecektim agladim bosaldim ne hevesle ben o evimi duzmustum suslemistim allah onu kahretsin insallah onu ve ailesini

acinizi yurekten paylasiyorum.. neler dusundugunuzu , hissettiginizi anlayabiliyorum... çunku dusuncesi bile insani uzmeye yeterken , siz Allah bilir ne hallerdesiniz.. Allah kolaylik versin, ne hayllerle , ne umitlerle kurdugunuz yuvanizdan ayrilmak zorunda kaldiniz belkide birakildiniz.. onemli olan bundan sonrasi, kendinize yeni bir hayat kurun, gezin tozun eglenin hiç bisey dusunmeyin içinizi bosaltmaya çalisin.. uzun sikintili bir sureç olacak Rabbim yar ve yardimciniz olsun sevgilerimle

aynı şeyleri yaşadım..o koltuklarıma perdelerime dolabıma dantellerime geceliklerime onun yattıgı yastıga kokusuna resimlerimize çarsaflarımıza terliğimize cd lerimize...baktım baktım..çöp bile almadan elbiselerimi alıp çıkmıştım....içim cız edecektii baktıkça....canım acıyacaktı..ona bırakmıştım..tüm anılarımızı...üzülme demeyeceğim..çünkü zaten üzülmüyorsun..için kan ağlıyor yanıyor midenin üstünde göğüs boşluğunda bir yumruk oturmuş gibi..su içiyorsun ayran içiyorsun ilaç içiyorsun o yangın gitmiyor..gitse yemek yiyeceksin...canın acıyor...onu hatırladıkça haketmediğin yasadıgın ne yi hatırlarsan kan uykulardan uyanıyorsun..gelecekle ilgili planlarında o yok..evin yok..hayallerini sıfırlayacaksın..hayatı sıfırlayacaksın..ikinci el bi hayatın olacak..kırık kalbin onarılmayacak..hiçbir yapıştırıcı aşk sevgi unutturmayacak o acıyı...ama inanki en azından beklenti içinde olmayacaksın...belki birgün demeyeceksin..bir ay iki ay bir sene sonra..beklemeyeceksin....

beddua etme yine sen boşver herseyın hayırlısı allah elbet sana bunları yasatanları cezalandıracaktır ya burda ya diğer dunyada allaha havale et gecmıs olsun

canım Allah sabır versin. Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyim. daha çok gençsin büyük ihtimalde çok uzun süreli değil evliliğin. mutlulardır şimdi herhalde. hani sne gittin ya düşmanlarısın sanki.

2.el bır hayatın nıye olsun..kendıne ızdırab cektırme dik dur egılme bükülme..nıye boyle yaptı sorularını sorma..benı hıc sevmemıs deme..bunlarla zaman kaybetme...yasadım bılıyorum..sabret..tek dostun Allah ..O na sıgın..ben gıbı yıllar sonra el bebek gul bebek sana bakacak ,baktıkca sen gıbı bır esı oldugu ıcın Allahına hamdedecek bır esın olacak belkı..ölmedın..ölmüş gıbı de yasama...

sımdıkı esım ıcın dıyorum kı ben eyy Allahım bana onca cefa cektırdın kı bu esım ıcın se az cekmısım ..o herseye deger...

Nasıl da güzel anlatmışsın benim içim acıdı okurken Allah yardımcınız olsun sizin ve sizin gibi boşanma sürecinde kızlarımızın

Eski sevgilisine dönüş yapmıştı anne zoruyla evlenen tipti ex eşin artık önüne bak ama öfkenide yaşa umarım ileride mutlu olursun seni üzenlerde mutsuz!

canım şimdi okudum konunu. ama en azından senin düşmanın belli benim kaynanam yüzüme güldü arkamdan iş çevirmiş. iftira attı bana. güya ben onu aramışım bi sürü laf söylemişim güya felç olmuş falan. daha bi sürü şey. ve ben o zaman 14 haftalık hamileydim hiçbirinden haberim yoktu. telefonda bi sürü laf saydı bana gelme dedi ama sebep biliyordum. meğer aileme mail atmış neler yazmış. aklım durdu. benimle ilgili yazdıklarını okudukça delirdim. sonra eve döndüm. ama gel dedi bana. meğer planmış hepsi kaynanam hiç utanmadı bile yaptıklarına yalanlarına. biz eşimle hala kötüyüz. ve nedense hala onlara inanıyor. ama ben hakkımı helal etmiyorum ve bunuda söylüyorum. gitmiyorum fazla.ama o utanmadan hep geliyor surat asıyorum artık ama aldırmıyor bile. umrumda bile değiller inan. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. doğumumu bile mahfetti Allahın belaları. görümcemi evden kovdum benden iyisi olmadı. demekki bundan anlıyorlarmış. ama kaynanam hala gözyaşıyla yönetiyor kocamı. kocama kalsa aklına bakmıyormuş ama nedense dedikleri hep oluyor. en azından çocuk yok ve yok yakınken döndün canım. Allahım senin yüzünü güldürsün İnşallah. bundan sonra çok mutlu ol inşallah. bu arada o görümceninde çok mutlu bi hayatı ve kul köle bi kocası vardır. kaynanan onu etekleri altına almıştır. bizimkiler öyle çünkü. Allah büyük diyorum sadece

cok sagol canim benim ama suan rahatim cunku artik bitti birdaha onlarin yuzunu gormicem bundan sonraki hayatimi cok guzel yasamak istiyorum resmen bir depreme ugramis gibiyim artik yeniden temel atma zamani

canim benim beni ozaman sen cok iyi anliyorsundur aynen bende oyleyim ama bitti gitti artik kabus yasadim uyukdan uyandim ve herseyi unuttum daha dogrusu unutmaya calisicam

ay ben bunu haftaya yasayacagim, icimde garip bir korku var.
Nasil yapicam bilmiyorum, dimdik olmaliyim, ama nasil yapicam o esyalari görünce. Hepsinde ayri bir ani
tavsiyeleriniz olabilir mi bu durumda?

beddua etme yine sen boşver herseyın hayırlısı allah elbet sana bunları yasatanları cezalandıracaktır ya burda ya diğer dunyada allaha havale et gecmıs olsun

sagol canim ama insan iste dayanamiyor ama simdi birazdaha rahatim geziyorum tozuyorum hayatima devam etmeye calisiyorum

sagol canim 1 bucuk seneydi iste bitti onlarin mutlu olmasi ne fayda icleri huzurlu degilki allahim onlara benim yasadiklarimin daha fazlasini versin insallah hayatimi alt ust ettiler piskolojimi bozdular

sagol canim 1 bucuk seneydi iste bitti onlarin mutlu olmasi ne fayda icleri huzurlu degilki allahim onlara benim yasadiklarimin daha fazlasini versin insallah hayatimi alt ust ettiler piskolojimi bozdular ama kendime soz verdim aglamicam bundan sonra degmez cunku hayatima devam edicem

bende evimi boşallttım hiçbişi almak dokunmak istemedim. lanet ettim o eve... ama hiç bi şekilde beddua etmiyorum. en büyük bedduam benim yaşadığımı yaşasın.. tekrar evlensin ve o zaman anlasın kıymetimi. bunu gerçekten o kadar çok istiyorumki..

onlar artik gecti canim cok kotuydum ama simdi daha iyim dahada iyi olucam dusunmuyorum atik tek dusuncem ilerisi bundan sonra 2inci bir universite okumayi dusunuyorum insallah canim benim sanada mutluluklar dilerim insallah hep boyle olursun allahim insallah banada o gunleri gostertir yuzumu guldurecek birisi karsima cikar insallah

Eski sevgilisine dönüş yapmıştı anne zoruyla evlenen tipti ex eşin artık önüne bak ama öfkenide yaşa umarım ileride mutlu olursun seni üzenlerde mutsuz!

cok saol canim insallah hersey duzelicek hak yerini bulucak insallah

hic de uzulme, degmez bu tip insanlar icin aci cekmeye.
bak daha yasin genc, hayatin basindasin, ins seni guzel gunler bekliyor.
bu dunyaya bir sefer geliyoruz, kim olursa olsun, gercekten degmiyor, uzulup aci cekmeye.
yazdiklarindan guclu oldugunu ve cok uzulmedigini anladim, cok iyi yapiyorsun, bravo sana.
keske butun kadinlar guclu olsa ve bes para etmez kisiler icin hayatlarini zindana cevirmese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…