canım şimdi okudum konunu. ama en azından senin düşmanın belli benim kaynanam yüzüme güldü arkamdan iş çevirmiş. iftira attı bana. güya ben onu aramışım bi sürü laf söylemişim güya felç olmuş falan. daha bi sürü şey. ve ben o zaman 14 haftalık hamileydim hiçbirinden haberim yoktu. telefonda bi sürü laf saydı bana gelme dedi ama sebep biliyordum. meğer aileme mail atmış neler yazmış. aklım durdu. benimle ilgili yazdıklarını okudukça delirdim. sonra eve döndüm. ama gel dedi bana. meğer planmış hepsi kaynanam hiç utanmadı bile yaptıklarına yalanlarına. biz eşimle hala kötüyüz. ve nedense hala onlara inanıyor. ama ben hakkımı helal etmiyorum ve bunuda söylüyorum. gitmiyorum fazla.ama o utanmadan hep geliyor surat asıyorum artık ama aldırmıyor bile. umrumda bile değiller inan. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. doğumumu bile mahfetti Allahın belaları. görümcemi evden kovdum benden iyisi olmadı. demekki bundan anlıyorlarmış. ama kaynanam hala gözyaşıyla yönetiyor kocamı. kocama kalsa aklına bakmıyormuş ama nedense dedikleri hep oluyor. en azından çocuk yok ve yok yakınken döndün canım. Allahım senin yüzünü güldürsün İnşallah. bundan sonra çok mutlu ol inşallah. bu arada o görümceninde çok mutlu bi hayatı ve kul köle bi kocası vardır. kaynanan onu etekleri altına almıştır. bizimkiler öyle çünkü. Allah büyük diyorum sadece
ay ben bunu haftaya yasayacagim, icimde garip bir korku var.
Nasil yapicam bilmiyorum, dimdik olmaliyim, ama nasil yapicam o esyalari görünce. Hepsinde ayri bir ani
tavsiyeleriniz olabilir mi bu durumda?
ee allah buyk, hic kimse bu hayatta baskalarina yaptiginin cezasini cekmeden olmezmis.
sen hic merak etme, bizim sahibimiz allah, o hic kimseye hakszilik yapmaz, sahpsiz degiliz.
aynı şeyleri yaşadım..o koltuklarıma perdelerime dolabıma dantellerime geceliklerime onun yattıgı yastıga kokusuna resimlerimize çarsaflarımıza terliğimize cd lerimize...baktım baktım..çöp bile almadan elbiselerimi alıp çıkmıştım....içim cız edecektii baktıkça....canım acıyacaktı..ona bırakmıştım..tüm anılarımızı...üzülme demeyeceğim..çünkü zaten üzülmüyorsun..için kan ağlıyor yanıyor midenin üstünde göğüs boşluğunda bir yumruk oturmuş gibi..su içiyorsun ayran içiyorsun ilaç içiyorsun o yangın gitmiyor..gitse yemek yiyeceksin...canın acıyor...onu hatırladıkça haketmediğin yasadıgın ne yi hatırlarsan kan uykulardan uyanıyorsun..gelecekle ilgili planlarında o yok..evin yok..hayallerini sıfırlayacaksın..hayatı sıfırlayacaksın..ikinci el bi hayatın olacak..kırık kalbin onarılmayacak..hiçbir yapıştırıcı aşk sevgi unutturmayacak o acıyı...ama inanki en azından beklenti içinde olmayacaksın...belki birgün demeyeceksin..bir ay iki ay bir sene sonra..beklemeyeceksin....[/QUOTE slm cnm allah kolaylık versin her satırını okuyp ağladım bir kendimi düşündüm çok seviyorum ben eşimi ilerde böyle bişey olursa allah vermesin ölürüm herhalde oyüzden üzülme demicem allah yardımcın olsun
Canım siz nasıl evlenmiştiniz?
Severek mi?
Nasıl gerceklesti bu evlilik..
Rabbime çok şükür böyle bi aileden kurtulmussun.
Hakkında hayırlısı olsun.
Umarım bundan sonra cok mutlu olursun canım benim.
Allah yolunu acık etsin..
bende evimi boşallttım hiçbişi almak dokunmak istemedim. lanet ettim o eve... ama hiç bi şekilde beddua etmiyorum. en büyük bedduam benim yaşadığımı yaşasın.. tekrar evlensin ve o zaman anlasın kıymetimi. bunu gerçekten o kadar çok istiyorumki..
çok geçmiş olsun canım, umarım bundna sonrası hayal bile edemeyeceğin kadar güzel geçer senin için. allah yolunu açık etsin, hiç üzülme değersiz insanlar için...
kizlar ben bir konu acmistim bosaniyorum diye okuyanlar biliyordur dun butun esyalarimi evimden aldim cok kotuydum o an herseyi kirmak istedim ama annem beni engelledi bosver dedi degmez ama yinede birseyler kirdim ve cok rahatladim onlardan kimse yoktu allahtan onu gorseydim mahfedecektim agladim bosaldim ne hevesle ben o evimi duzmustum suslemistim allah onu kahretsin insallah onu ve ailesini
herşeyden önce allah sabır ve güç versin sana
yeni hayatını kurmanda allah hep yanında olsun
bundan sonraki hayatın hep lehine ve mutlulukla huzurla dolsun
çok zordur elbette
birazda alıştığımız hayatı bırakmak zor geliyor insana
yeni hayatına alışınca üzüntülerin azda olsa geçecektir umarım
herşey gönlünce olsun canım
cok sagol caanim bunuda atlaticam insallah
2 ay önce bende yaşadım.. alışılıyo cnm acın gün geçtikçe hafifleyecek inşş undan sonra çok daha güzel bi insna çıkar karşına çok mutlu olursun..zor bi dönem bende yaşıyorum ama güçlü olamk zorrundayızz Rabbim bu durumda olan bütün kadınlara yardım etsinn
aminnnnn biz guclu olmak zorundayiz canim cunku allah bizi kadin olarak yaratti ve guclu olmayi basariyorumda suan icimde hic bisiyok bombos herseyi sifirladim gecmisi hatirlamiyorum bile unuttum gitti
geçen hafta gazetede bir yazı okudum
evlilik uzmanının bir yazısıydı
son dönemlerde sorunlu ailelerden boşanmayla sonuçlananların
büyük çoğunluğu aileler yüzündenmiş
aldatma olayı yaşanan ailelerde bile boşanma oranı bu kadar yüksek değilmiş.
yani aldatma olupta evliliği iyi giden aileler varken
eşlerin aileleri yüzünden sorun yaşanan aileler evliliklerine devam edemiyorlarmış
yazık şu ailelere yaa yazık
bir insan nasıl çocuğunun yuvasının yıkılmasına göz yumar buna neden olurki
benimde buna aklim almiyor benim ailem perisan oldu ya inanin ben teselli ediyorum ailemi onun ailesi napti resmen yikti ya yapicak yerde
bunu anlamıyorum zaten göz göre göre bir yuva yıkılıyor
ve onlar hala takım tutar gibi taraf oluyor ve
hepsi oğullarını boşanınca daha iyi olacak sanıyorlar ya pes yaa vallahi pes
Prof. Üstün Dökmen bir konuşmasında şunu demişti ;
neden gelinlerin annesi ANNE oluyorda
erkeklerin annesi anne olmuyor KAYNANA oluyor demişti
neden anne olmayı başaramıyorsunuz demişti
çok hoşumu gitmişti
evet maalesef kayınvalidelerimiz anne olmayı başaramıyorlar
ve bu yüzden anne gibi davranamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?