- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.611
- 398
- Konu Sahibi perseph0ne
Bozuldu tekliyor derdim ben olsam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakın ayda bir iki kez ya da ne bileyim evde suyun hic kalmaz seve seve tabiki kim isterse doldurup veririm. ama bunu bi alışkanlık ve klasik bir döngü haline getirmesi.ayrıca biz taktırırken bizim ihtiyacımız yok deyip şimdi devamlı olarak gelip su istiyor olması sizcede anormal degil mi.Teyze bu anne yarısı derler.Takılmayın böyle ufak mevzulara.Hayır yaptığınızı düşünün.Benim olsa ben teyzeme doldurur götürürdüm istemeye çekinmesin diye
valla bugün yine getirdi iki bidon bırakıp gitti. bende birisini yarısına kadar doldurup verdim su bitti diye. doldurması bile ayrı dert yahu.19 lt bidonla gelince 12 tl, 10 lt bidonla gelince 6 tl isteyin, bakalım bir daha gelebiliyor mu...
teyzendir doldur ne var bunda diyenler ,sanırım o arıtma cihazını banyo çeşmesi gibi altına bidonu koyunca kendi kendine doluyor sanıyorlar heralde,bi kere o arıtma cihazlarının deposu 6 litre en azından bizdeki öyle incecik pipet kalınlığında akıyor ve 19 litrelik bidonu doldurmak için sürahiyle başında bekleyip bidona aktarması ,deponun dolmasını beklemesi derken ciddi vakit gerektiriyor,teyzeniz bidonla gelince artık çok zor geldiğini kendisinin doldurmasını söyleyin ,beklesin başında o zaman anlar.bir şey desen Allahın suyunu esirgiyor der,kendi suyunu kendin doldur de kibarca.
ne olacak ki diyorsunuz ama biz taktırırken onlar sorduk bizim ihtiyacımız yok dediler ve onlara 50 tl gelen su faturası bize 130 geliyor ne olacak sanki durumunu biraz geride bıraktık.[/haftalık 2_3 damacana su o kadar fiyat farkı yapamaz imkansız sizin aile muhtemelen çok su harcıyor
tazyikli su akiyor sanki musluktan. 19 litrelik bidonu kac sürahi de dolduruyorum ben. bir de su ikide bir bitip saatlerce onun tekrar dolmasını bekledikten sonra işime kaldigin yerden usulca devam ediyorum aman teyzemizin kalbi kırılmasın
evet konumun asıl amacı da buydu zaten 10 sayfa boyunca şikayet etmek.10 sayfa boyunca şikayet etmişsiniz. Burada bir sürü iyi tavsiye yapıldı. Hangi tavsiyeleri uygulanabilir buldunuz? Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Allah Allah ne arıtma suyuymuş ya, bizde de var şiseleyip işe gitmiyorum.
Teyzem bence küçük hesaplar peşinde bir kadın. Bence bir verdiğinde içine azıcık zerdeçal at, sarı olsun. Almaya geldiğinde de 'teyze, bunun filtresi bozulmuş heralde' de gönder. Çocukların emzigine acı biber sürünce daha emmemesi gibi o da bırakır belki :)
Israrla gelirse de de ki : bir günde 7 litreden fazla su doldurunca filtrenin motoru bozulmuş. 450 TL tamir parası istediler, bizim hatamız oldugu için garanti de karşılamayacak. Valla babam çok sinirlendi, diyebilirsin
E söylemeyecek misiniz?Söylemezseniz böyle devam edecek emin olun.valla bugün yine getirdi iki bidon bırakıp gitti. bende birisini yarısına kadar doldurup verdim su bitti diye. doldurması bile ayrı dert yahu.