- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
O kadar evham yapmışsınız ki buna değmez,çocukları bir gün annenize bırakıp dört elden yapın. Hemen biter. Oğlum yapışık bana demişsiniz ama bikaç saat için sorun olmaz diye umuyorum..
Bu işi doğumdan önce halletseydiniz daha rahat olurdu aslında.
İlk önce oyuncaklardan başlayın sonra kıyafet ve mutfak eşyası. Genelde fazlılıklar, ıvır zıvırlar bunlarda olur. Oda oda eleme de yapılabilir.
Bu kadar stres yapmayın hallolur bir şekilde, eşinizde yardım ediyormuş. Kolay gelsin.
Yerinizde olsam çocukları doyurup, oyun oynamaktan, ilgilenmekten başka, dağınıklık vs hiçbirsey takmazdim kafama.
Tabi ki, fazlalıkları atin ama kendinizi de yıpratmayin.
Büyüdüklerinde hepsi geçecek
İki çocukla ferahlık bana çok uzak.Bende istiyorum ki ev böyle ferah ferah olsun kafam rahat olsun sürekli iş güçle ugrasmayim vaktim çocuklarıma kalsın. Düşüncem hep bu yönde bı kere tam düzene girse temizlik zaten yapılıyor sağolun cevabınız için
Oda oda ilerleyin ve bir odadaki işler atilacaklar verilecekler ayiklanmadan digerine gecmeyin. 2 cocukla hem de biri 2 aylikken bunlari dusunebilmeniz bile bana göre mucizeMerhaba kk nin güzel kadınlarısize çok mağdur olduğum bı konuda danışmak istiyorum iki tane çocuğum var birisi 4 yaşında diğeri 2 aylık. Evimde bir sürü fazlalık var ama öyle böyle değil kıyafet oyuncak vs.. Bugün çoğunu ayırmaya başladım vercek birilerinide buldum bı yerden başladım yani ama ev o kadar karıştıki zaten bebeğin uyumuyo bana yapışık diğer oğlum sürekli döktükleri mı dağıtmakla uğraşıyor eşim yardım ediyor birlikte yapıyoruz ama yetişemiyoruz bana bı akıl verin nereden başlayın nasıl yapıyım. Evdeki fazlalıklardan kurtulunca yardımcı kadın gelicek temizliğe ama şimdi biraz düzene koymam için bana fikir verin rica ediyorum şimdiden teşekkürler. Karışık olduysa kusura bakmayın lütfen yorgun uykusuz ve stres doluyum
Bu arada 4 yaş sipasi oyuncaklara el atsın, önüne poşet koyun, oynamadıgi, kırılan dokuleni kaldırsın.
Benim de 3,5 yaş oğlum var, yanında otursam bile yeter ona, kendisi yapar.
Hem ona da meşgale çıkmış olur.
Oda oda ilerleyin ve bir odadaki işler atilacaklar verilecekler ayiklanmadan digerine gecmeyin. 2 cocukla hem de biri 2 aylikken bunlari dusunebilmeniz bile bana göre mucizeben bebegim 2 aylikken yüzümü zor yikayip dişimi zor fircaliyordum... 8.5 aylik oldu hâlâ ayni gerçi kolaylıklar diliyorum.
Valla evham falan degil insanin ewi dagildikca bide cocuklarla gelenler geliyo yani gervekten kaos ortami oluyo anlayabiliyorum... Birine birakip 2 gun icinde halledebilirsiniz birine birakmadan cocuklarla olmuyo insan bi kere kafayi toplayamiyo neyi atayim ne kalsinngibisinden
Ewet canim bebisi en azindan esiniz tutar emzirmeden emzirmeye alirsiniz 2 gunde bu is bittimiydi inanin stresiniz azalir insan kensine gelirÇok doğru diyosunuz ben en iyisi en azından büyüğü birakiyim ayarlayıp küçük durmaz sanmiyorum bide aklım kalır büyügu bıraksam en azından eşime derim o yapar yada o bebeği tutar ben yaparım arkamızdan dağılmadan bitiririz
Canim en önce dolap içlerini düzenle.Bebegi emzir,uyutunca al öbür oğlunu.Koy yanına ver iki oyuncak.Kendi dolabını,çocukların dolabını hep sil ,düzenle.Vereceklerini ver.Soyle ferah ferah olsun.Cunku dolap içi düzenli olursa yıkanan camasirlarda düzgünce hemen yerini alırlar.Fazlaliktan ve dolaplatdan kurtulduktan sonra oda oda topla.Evini ferahlat.Kullanmiuacagin şeyler evinde olmasın.Düzen iyidir ya ben ev düzenli olunca için acilir,daha mutlu olurum.Unutma bebeklerini ihmal etme,hemen dolaplatdan başla ,sonra oda oda yap.Hadi bakalım alisacaksin merak etme
Ewet canim bebisi en azindan esiniz tutar emzirmeden emzirmeye alirsiniz 2 gunde bu is bittimiydi inanin stresiniz azalir insan kensine gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?