- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
Fazlalıkların tamamını atın. Ohh mis olacak o ev. Sonra bugünün işini yarınabırakmayınMerhaba kk nin güzel kadınlarısize çok mağdur olduğum bı konuda danışmak istiyorum iki tane çocuğum var birisi 4 yaşında diğeri 2 aylık. Evimde bir sürü fazlalık var ama öyle böyle değil kıyafet oyuncak vs.. Bugün çoğunu ayırmaya başladım vercek birilerinide buldum bı yerden başladım yani ama ev o kadar karıştıki zaten bebeğin uyumuyo bana yapışık diğer oğlum sürekli döktükleri mı dağıtmakla uğraşıyor eşim yardım ediyor birlikte yapıyoruz ama yetişemiyoruz bana bı akıl verin nereden başlayın nasıl yapıyım. Evdeki fazlalıklardan kurtulunca yardımcı kadın gelicek temizliğe ama şimdi biraz düzene koymam için bana fikir verin rica ediyorum şimdiden teşekkürler. Karışık olduysa kusura bakmayın lütfen yorgun uykusuz ve stres doluyum
Neden yapamayasin canim.Bizde Süpermen değiliz ya.En küçük kızımı doğum yapınca an Allah im dedim heryer heryerde.İnan iyice bu alıyor insan karışık evde.İlk isim kolları sıvadim,ağzıma bir sakız aldim ya bismillah dedim.Aliverdim dolapları elime.Bak mesala kalkar kalkmaz hemen tuvalleti yıkarım o çıkar elden Sonra hemen etrafi toplar öyle başlarım kahvaltı hazırlamaya.Hem daha rahat kahvaltı ederim ,hem evim daha tertipli olur .Sonra hemen dolaplar,sonra çamaşırlar.Sil süpür kuruyanlari yerleştir.Haftada bir ütü tabiki dizi izliyerekValla yorumunuzu okurken bile içim açıldı daha sakin daha rahat bı şekilde ilerlicem sayenizdene biliyim böyle heryeri tertipli düzenli görünce insanın içi daha bı rahat oluyo çocuklarla daha pozitif rahat enerjik ilgileniyorum falan. Bide günlük işlerde daha çabuk düzene giriyo hemen oluveriyor dip köşe düzenli olunca inşallah başarabilirim şuan o stresimi attım daha pozitif bı şekilde yavaş yavaş yapmayı planlıyorum çok teşekküler
benim evimde boyleydi mutfakta alipta kullanmadigim bir ton esya kizin oyuncaklari vs vsBende istiyorum ki ev böyle ferah ferah olsun kafam rahat olsun sürekli iş güçle ugrasmayim vaktim çocuklarıma kalsın. Düşüncem hep bu yönde bı kere tam düzene girse temizlik zaten yapılıyor sağolun cevabınız için
Canım cocukları ufaktan ufaktan oyuncaklarını kendi toplamasını sorumluluk almayı ögretmeye çalısın buyünce sorun yaşamasınız hemde rahatlarsıniz kahvaltı hazilarken sofra kurarken verin eline zararsız taşiyacagı şeyleri bebekle ilgilenirken ıslak mendili vs getirebilecegi şeylerden yardım iste sorumluluk almayı ögreniyorlar her gün bir odaya gir gereksiz kullanmayacagın şeyleri ya ver yada atMerhaba kk nin güzel kadınlarısize çok mağdur olduğum bı konuda danışmak istiyorum iki tane çocuğum var birisi 4 yaşında diğeri 2 aylık. Evimde bir sürü fazlalık var ama öyle böyle değil kıyafet oyuncak vs.. Bugün çoğunu ayırmaya başladım vercek birilerinide buldum bı yerden başladım yani ama ev o kadar karıştıki zaten bebeğin uyumuyo bana yapışık diğer oğlum sürekli döktükleri mı dağıtmakla uğraşıyor eşim yardım ediyor birlikte yapıyoruz ama yetişemiyoruz bana bı akıl verin nereden başlayın nasıl yapıyım. Evdeki fazlalıklardan kurtulunca yardımcı kadın gelicek temizliğe ama şimdi biraz düzene koymam için bana fikir verin rica ediyorum şimdiden teşekkürler. Karışık olduysa kusura bakmayın lütfen yorgun uykusuz ve stres doluyum
Canım cocukları ufaktan ufaktan oyuncaklarını kendi toplamasını sorumluluk almayı ögretmeye çalısın buyünce sorun yaşamasınız hemde rahatlarsıniz kahvaltı hazilarken sofra kurarken verin eline zararsız taşiyacagı şeyleri bebekle ilgilenirken ıslak mendili vs getirebilecegi şeylerden yardım iste sorumluluk almayı ögreniyorlar geeksiz kullanmayacagın şeyleri ya ver yada at
benim evimde boyleydi mutfakta alipta kullanmadigim bir ton esya kizin oyuncaklari vs vs
anneme biraktim gecen kizi 1.5 gun esimle birlikte elimin altinda olmasi gerekenler disinda herseyi kolileyip depoya kaldirdim benim icin en hizli yontem buydu
4 yasindaki oglunuzu uygun bir zamanda annenize birakip diger cocugada esinizin bakmasini saglarsaniz isinizi kolay halledebilirsiniz belki
Neden yapamayasin canim.Bizde Süpermen değiliz ya.En küçük kızımı doğum yapınca an Allah im dedim heryer heryerde.İnan iyice bu alıyor insan karışık evde.İlk isim kolları sıvadim,ağzıma bir sakız aldim ya bismillah dedim.Aliverdim dolapları elime.Bak mesala kalkar kalkmaz hemen tuvalleti yıkarım o çıkar elden Sonra hemen etrafi toplar öyle başlarım kahvaltı hazırlamaya.Hem daha rahat kahvaltı ederim ,hem evim daha tertipli olur .Sonra hemen dolaplar,sonra çamaşırlar.Sil süpür kuruyanlari yerleştir.Haftada bir ütü tabiki dizi izliyerekDüzene sok gör bak gerisi arkadan gelir.Sana kolay gelsin canım
Anladım canım en güzeli çocuklara bunlarında ögretilmesi gercekten cok yararlı aynn annanneye dedeye bırakıp işinizi halletin bende kalabalık sevmiyom biseyler karısmaya başlarsın hemen ayırıp atıyom gereksiz şeyleri ev ferahlıyor vallaÖyle yapıyorum canım çok şükür sorumluluklarini bilir ne desem ikiletmez çoğu zaman çok sukur. Sadece biz iş yaparken bayadir görmediği şeyler çıkınca onları merak ediyo en güzeli onu babanne yada anneanneye gönderip halletmek.
Anladım canım en güzeli çocuklara bunlarında ögretilmesi gercekten cok yararlı aynn annanneye dedeye bırakıp işinizi halletin bende kalabalık sevmiyom biseyler karısmaya başlarsın hemen ayırıp atıyom gereksiz şeyleri ev ferahlıyor valla
Ewet canim stresten baskanbisey degil cocuklarin gurultusu dahinikligi ewin karmasasi aradigini bulamamak... Ama cokta kasma icini ferah tut Allah in izniyle maksimum 2 gunde biter sen sag ben selametAynen öyle canım ya nasıl rahatlarim nasıl insallah bitiririm içime siner . Evde eşya fazlalığı herkeste negatif enerjiye dönüşüyor bence bugün çok tartıştım eşimle sırf stres yaptığım için
Ewet canim stresten baskanbisey degil cocuklarin gurultusu dahinikligi ewin karmasasi aradigini bulamamak... Ama cokta kasma icini ferah tut Allah in izniyle maksimum 2 gunde biter sen sag ben selamet
Duzenli olarak, kirilan dokulen oyuncakları atıyoruz ve giymediğimiz kıyafetlerı bir hayir kurumuna bağışlıyoruz eşimle.
Ha tabi nasıl olduğunu anlamadığımız bir şekilde gene gereksiz esya doluyor ortalık
Çocuklar napıyor bu arada? Ben oğlumun uyanışıyla uyanıyorum o zaman da ortalığı toplamak hayal. Kahvaltı hazırlayıp onunla ilgilenebiliyorum sadece, o da hafta sonuysa.Neden yapamayasin canim.Bizde Süpermen değiliz ya.En küçük kızımı doğum yapınca an Allah im dedim heryer heryerde.İnan iyice bu alıyor insan karışık evde.İlk isim kolları sıvadim,ağzıma bir sakız aldim ya bismillah dedim.Aliverdim dolapları elime.Bak mesala kalkar kalkmaz hemen tuvalleti yıkarım o çıkar elden Sonra hemen etrafi toplar öyle başlarım kahvaltı hazırlamaya.Hem daha rahat kahvaltı ederim ,hem evim daha tertipli olur .Sonra hemen dolaplar,sonra çamaşırlar.Sil süpür kuruyanlari yerleştir.Haftada bir ütü tabiki dizi izliyerekDüzene sok gör bak gerisi arkadan gelir.Sana kolay gelsin canım
Büyük sıçrama yapma isteği de geriyor insanı.
Zamana yayın, yavaş olsun bir şey olmaz.
Zaten dolapta iki raf bile düzenlense evin enerjisi değişiyor, hissediyorum ben o ferahlığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?