Evimi eşyalı olarak sat diye ısrar eden alıcı

Ben bu ülkede yaşıyorum yabancılara veren ev sahipleri yüzünden kiraya oturacak ev bulamıyorum özellikle benim yorumumu beğenmezseniz bende size yazabilirim gayet

Konuya çok yorum yapılmış hepsini okuyamadım. Bu evleri böyle eşyalı alan kişi evi airnb üzerinden kiralayacaktır, otel gibi. Ev gerçekten dediğiniz gibi pinterest görsellerş gibiyse, evi alan kişinin amacı kesin airnbde kiralamaktır. Bu yüzden sakın ucuza satmayın.

En iyisini yapmışsınız, evi satıp ev alacaksanız haklısınız saniye bile geçirmemek gerekiyor zira bugün 3 lira olan yarın 5 lira oluyor fiyatlara yetişmek mümkün değil.

Evet hukuk danışmanıydı bunlar ülkelerine döneceklermiş vekâlet ile hukukçu alacakmış
boniva madem genel olarak home-office çalışıyorsunuz, işinizin sizi bir yere mekana bağlayıcılığı yok, neden illa ki İstanbul diye kendinizi şartlıyorsunuz ki
Size bir PC bir net bağlantısı olsa, arada bir de fabrikaları denetlemeye gitseniz tamamdır, mutlaka bir ayağım İstanbulda olsun diyorsanız İstanbul’a yakın şehirleri düşünmez misiniz?

Açık konuşacağım ama kimse kırılmasın maksat kötülemek değil maalesef gerçekleri ortaya koymak, durum tespiti yapmak, ki doğma büyüme İstanbulluyum, şehri seviyorum ama kalabalığı, trafiği, artık maalesef eskisi kadar güvenli olmayışı sebebiyle 40 yaşında resmen şehirden kaçtım.
Anadolu yakasına da gitseniz her yer kalabalık artık, yani yürüyüşe çıktığınızda veya bir alışverişe gideyim dediğinizde yüzlerce insanla çarpışacaksınız.

Yabancı uyruklu insanları deseniz, çoğunluğu her ne kadar Avrupa yakasındaki bazı ilçelerde yoğunluklu olsalar da Anadolu yakasında da çoklar, en son geçen sene İstanbul’a gittiğimde Kadıköy’ü tanıyamadım mesela, ilçe aynı ilçe ama acayip bir yabancı uyruklu nüfusu vardı, ki resmî verilere göre İstanbul sanırım 18 milyon nüfusa sahip ama yabancı uyrukluları da hesaba katarsak 20-25 milyon nüfusa sahip.

Misal siz araba almayı planlıyorsunuz, emin olun Anadolu yakasında da trafiğe çıksanız sinir krizi geçirirsiniz, ben araba yerine otobüsle İstanbul’a gelmeyi tercih ediyorum, Yalova’ya kadar gayet şahane geliyoruz, Yalova’yı geçip İstanbul il sınırına girince dur-kalk yol bir türlü ilerlemiyor, şehirlerarası otobüs Pendik Dudullu arasını 3 saatte ancak gidebiliyor.
Eskiden sadece okul ve iş saatleri yoğun olan trafik artık günün her saati yoğun, velhasıl Anadolu yakasında otursanız kalabalık bir yerde oturmak zorundasınız zira sakin yer kalmadı, hafta sonları arabayla bir yere çıkayım deseniz trafik boğacak, çocuk sahibi olsanız okullar bir dert, servisler ayrı dert, gaspçısı, tacizcisi de almış başını gitmiş.

Bursa yı düşünmez misin B Boniva çekmeköyde kuzenim var doğaparkın yakınlarında oturuyor.güzel yürüyüş alanı falan var o parkta ama kuzenim buranın altı hep su tasınacagım korkuyorm dedi ne kadar doğru bilmiyorm?

Hayir ben olsam esyali vermem

Erkek arkadaşım ve ikimizin ortak ticaretimiz İstanbulda anadolu yakasında. Yani keşke gidebilsem antalyada da ev var da ama maalesef şimdilik buradayız

10 yıldan eskiymiş sizin site
Evet, yeni etap da var Narlife o daha pahalı tabi. Ben beş yıldır oturuyorum. Çok memnunum. Hem her yere yakın hem de şehrin gürültüsünden uzak. Siz sıfır mı bakıyorsunuz?

Bursa bana daha tehlikeli geliyor deprem açısından. Marmara'nın güney segmentinde olursa orası daha çok etkilenebilir. Zemini bilmiyorum ama

İsteklerinizi anlıyorum ama eviniz çok iyi bir bölgede, binaniz yeni, zemin saglam. Eşyalarınız yeni. Istanbulda ikamet eden bir cok kişiden avantajlı durumdasınız. Bence bu çakallara kaptırmayın evi. Biraz daha bekleyin. Elbet gönlünüze göre fiyat verem biri cikar

Zeminini bilmiyorum bende ama istanbula 2 saat bide bizim yaşadgmz yer güzel sakin evlerde sağlam diye dedim

Evet evet çok şükür hepsinin farkındayım evimde öyle güzel ki sadece semtimi sevmiyorum her yere yakın merkezi yer ama nefret ediyorum

Evet evet çok şükür hepsinin farkındayım evimde öyle güzel ki sadece semtimi sevmiyorum her yere yakın merkezi yer ama nefret ediyorum
Orda doğup büyüdüm ama beykoza taşındım. Sisliyi hiç özlemiyorum. Yani sizi çok iyi anlıyorum ama şu durumda acele etmenizi gerektirecek bir şey yok. Sanki adam size kendisi son carenizmis gibi davranmış ki çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…