Evimi eşyalı olarak sat diye ısrar eden alıcı

Evet osmanbey tarafındayım bozulmaktan ziyade her türlü insan var çok kalabalık,yoruldum ve yaşlandım Mune,kafam götürmüyor 38 yaşındayım daha sessiz ve popüler olmayan bir semte yerleşmek istiyorum semt pazarından alışveriş yapmak geniş kaldırımlarda yürüyüş yapmak bunu yaparken kimseye çarpmamak istiyorum buralar aşırı merkez 10 yıl önce olsa aslaa anadolu yakasına gitmem sıkıntıdan patlarım derdim ama şimdi sıkıntıdan patlamak istiyorum işim zaten genellikle bilgisayar üzerinden arada bir İstanbul civarı ilçelerde fabrikalara gidip geliyorum yani beni buraya bağlayan bir şey de yok. belki çocuk yaparım bebek arabasıyla parklarda yürüyüş yaparım.

Evet hukuk danışmanıydı bunlar ülkelerine döneceklermiş vekâlet ile hukukçu alacakmış

Şimdi dükkanlar daha iyi kira getiriyor.Üstelik ev gibi eskidi durumuda yok.Tadilatla yepyeni oluyor.Biz o dönem pişman olmuştuk.Paraya ihtiyaç olduğundan değil,kimse gidip kalmıyor,kullanılmıyor diye satmıştık.O zaman sattığımız ev ve çevresindeki apartmanlar yıkıldı.Yeni apartmanlar yapıldı.Herkese daire verdiler.

Bina 7 yıllık

Çekmeköy iyi sanırım bu anlamda..hem orman falan da var yakınlarda. Site güzel oluyor. TOKİ yada kiptastan bakarsanız hem deprem açısından da daha güvenli olur.

Eğer bu evi en az 2 ev satın alabilmek için satmayı düşünüyorsanız yine mantıklı değil. Benim amacım bir ev almaktı normalde diyorsanız belki mantıklı olabilir.
Neden?
Bakış açınızı merak ettim açıkçası hiç bu yönden bakmamıştım.
Genelde 1 şeyi 2 şey yapma yönünde çalışırdı kafam. Sizin düşüncenizi merak ettim

Çekmeköy iyi sanırım bu anlamda..hem orman falan da var yakınlarda. Site güzel oluyor. TOKİ yada kiptastan bakarsanız hem deprem açısından da daha güvenli olur.
Toki evlerini sevemedim ben ya.hem kalabalık hem yüksek oluyor evin içi de pek hoşuma gitmiyor .
Evet Çekmeköyü düşünebilirim

Bence biraz daha bekleyin. Deprem hemen unutuluyor..avcılar bile sonradan iyice arttı nüfusu. Şu an insanlar almak istemiyor ama bir süre sonra yine almak isterler. Hayat devam ediyor çünkü. Kiralar artıyor. Biraz daha dengeye oturmasını bekleyin. Zaten herkes seçimi bekliyor. Daha kötü de olabilir ama kötü bile olsa en azından kiraya verip kiraya çıkarsınız. Eşya alma stresi de zor. Bir baza alacaktım kaç gün gezdim. 40 günde teslim oldu. Neyseki geciktirmediler vaktinde geldiler ama mobilyada hep gecikme olur. Değmez bence. Binanız çok güvensiz bir yerde de değil. Beklemeye değer.

Bayrampaşa da oturuyorduk o dönem. Hem kiraların pahalı olduğu bir yer hem de iş sahası çok. Her yer dükkan ve uretimdi. O kriz dönemi işte hem dükkanları kiralayacak iş yerleri bulamadılar. Bulsalar o fiyatı veren çıkmıyordu. Baya bir dükkanın ev yapıldığını hatırlıyorum. Sürekli değişiyor bu durumlar da. Belli olmuyor.

Bazen bende kendime otur oturduğun yerde altından su mu çıktı diyorum seçimler bir geçsin diye,ama işte iyiye mi gideceğiz daha beter mi olacağız belli değil

Bayrampaşa da oturuyorduk o dönem.
Yıldırımda bir ev beğenmiştim bir hafta içinde fiyatlar üçmuştu alamamıştım o dönem,ondan sonra zaten yıldırım imkansız oldu. Bayrampaşa evet yani ama yıldırım bir başka

Toki evlerini sevemedim ben ya.hem kalabalık hem yüksek oluyor evin içi de pek hoşuma gitmiyor .
Evet Çekmeköyü düşünebilirim
Yatay mimari ile yapılan da var. Ben şu an onlarda kirada oturuyorum. Bu ilçede hep site var. Dolayısı ile gökyüzü çok rahat görünüyor. Çok boşluk var. Orman yakın. Ben çok memnunum. Tek sıkıntım evlerin sürekli artması. Ve kiraların da. Keşke ev almış olsaydım burdan çok isterdim. Üstelik mahalle konsepti ile yapıldığı için de bütün dükkanlar ayağımızın altında. Eski alışkanlığımızdan kopmamis olduk. Markete gitmek vs zor değil. Çocuğu bile gönderiyorum ihtiyaç olduğunda.

Bazen bende kendime otur oturduğun yerde altından su mu çıktı diyorum seçimler bir geçsin diye,ama işte iyiye mi gideceğiz daha beter mi olacağız belli değil
Astrologlar 2023 dip diyor. Bakalım. Ama kötü bile olsa bence beklemeye değer. Semtiniz iyi çünkü. Yazı bekleyin en azından.

Yıldırımda bir ev beğenmiştim bir hafta içinde fiyatlar üçmuştu alamamıştım o dönem,ondan sonra zaten yıldırım imkansız oldu. Bayrampaşa evet yani ama yıldırım bir başka
Bayrampasayi seviyorum ama iş sahası çok. Havası çok kötüydü..biz otogara yakın oturuyorduk. Oranın zemini de kötü. Metro falan çok yakındı. Park falan çoktur Bayrampaşada. Halkı falan iyidir ama şu an mesela imkan olsa taşınmam. Özelden benim olduğum yeri yazayım burası güzel ben seviyorum. Ama yaka olarak Anadolu yakası daha güzel tabiki. Benim işim bu yakada. Her gün o köprüyü geçmek zorunda olmasam Çekmeköy istiyordum ben de. Bir ara arkadaşıma ev bakmistik güzeldi ordaki evler. Çok bitişik nizam değildi

Siz Çekmeköyde mi oturuyorsunuz? Ben şu an oturduğum evi almadan önce Taşdelende bir dubleks ev beğenmiştim 840 bin liraya.Şu dönemin soğuk görünümlü çirkin dublekslerinden değildi 5-6 senelik binaydı evi o kadar mı güzel olur ev gibi huzur kokan bir evdi,site değildi ama bahçesi vardı ortak kamelyası falan çok şirindi alamadım nakit parayla gitmiştim 840 yerine 1250 çıkartmışlardı sonra 1500 falan derken ben takibi bırakmıştım.
Taşdelende arkadaşım oturuyordu Carpe Diem sitesinde yanında da ufak bir avm vardı unuttum ismini kaldım gördüm çok sevdim oraları

Biz de annemin 2. evini ilana koyduk keşke eşyalarıyla alan olsa diyoruz yaşlı insanlar ne yapacaklar 2 evlik eşyayı tek evde şimdi diye. Bize de uğrar bu Rus umarım
Benim yorumumu begenmemissiniz ben olsam yabancıya ev satmazdim dediğimi kendi insanımız varken sırf fazla para veriyor diye yabancıya satmazdim sonuna kadar savunuyorum bunu onlar yüzünden emlak piyasası uçtu gitti ben satmam başkası satmaz defolur giderler kadını manipüle ediyorlar zaten kimse almaz diyerek

Yok orda değilim. Ama ben arkadaşıma 1+1 ev bakarken öyle çok şirin evler bulmuştum. Hatta imkanım da yok ama.zorlayip kendim alsaydim diye düşündüm otoparkı olan ufak bir bahçesi olan evler var baya. Bir ev hatta çok güzeldi biz göremeden satıldı. Aynı gün içinde. O evi kendim için bir şekilde ortak birileriyle alsaydim güzel olurdu. Aydınlık kullanışlı bir evdi 1+1 olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…