Burayı satıp karşıdan 2 daire alabilirim biri belki de 1+1 veya 1+0 olacak yada bir 2+1 yanına da bir daire parasına araba .Ben tam anlayamadım.
Mevcut satış için emsal dairelerden 1m fazla söylemiş. 400bin masrafınız varmış. Arada kalan 600 bin zaten kâr oluyor. Bu parayla da ev rahat dizilir bence yeniden.
Bir yorumda evi satıp , 2+1 ve 1+1 alabilirim demişsiniz. Başka bir yorumda yeniden ev alıp üstüne araba almak istediğinizi söylemişsiniz. Bence önce kafanızda netleştirin.
Emsal evlere göre 1m fazla veren Türk olmaz bence. 3m -3.2m satış fiyatınız. sanırım. İnsanın elinde 3m nakit olacak anca öyle alabilecek. Şahsen benim elimde 3m nakit olsa ikinci el almazdım.
Evet kar oluyor.Ama benim amacım bu rakamı kar etmek değil. Elimdeki mevcut evi 2 daire yapmak veya 1 daire 1 araba yapmak.Arada kalan 600 bin zaten kâr oluyor.
İsterseniz savunabilirsiniz ben de beğenmem. Neden özellikle gelip yorum yapma ihtiyacı duydunuz anlayamadım. Ben de başka bir ülkede yaşıyorum, ev de alacağım, şöyle bir laf etmeye kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum.Benim yorumumu begenmemissiniz ben olsam yabancıya ev satmazdim dediğimi kendi insanımız varken sırf fazla para veriyor diye yabancıya satmazdim sonuna kadar savunuyorum bunu onlar yüzünden emlak piyasası uçtu gitti ben satmam başkası satmaz defolur giderler kadını manipüle ediyorlar zaten kimse almaz diyerek
Karşıda eviniz hangi semttePazarlık yaptım tabi ki de benim şartım bu siz düşünün diyor pişkin pişkin bir de hiç bir türk evinizi alamaz biz iyi fiyat verdik diyor.sinir de oldum ayrıca
Dedim zaten.Israr ediyor bu fiyata eşya dahil olsun el sıkışalım diye. Harıl harıl arayan müşteri olsaydı s… i çekerdim de elim kolum bağlı kimse aramıyor ev için bu ilk ve tekEvi eşyalı satmak zorunda değilsiniz. Eşyalar bana lazım deyin ve eşyasız satın.
karşıda derken siz neredesinizKarşıda eviniz hangi semtte
Bende Kadıköykarşıda derken siz neredesinizşu an şişlideyim
Bizde Anadolu yakasındaki farklı semtteki daireyi satmak istiyoruz . Bakan var ama alıcı cikmadi 4 aydirkarşıda derken siz neredesinizşu an şişlideyim
Verdiği fiyat iyi diyorsunuz da eğer o fiyata aynı eşyaları kendi alıp düzebilseydi bu fiyatta bu kadar ısrar etmezdi. Başka müsteri yok diyorsunuz o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem ama ben olsam vermezdim, eşyalı ev düzmek kolay değil. Adam da çakal yani kiraya verecekmiş oh mis dayalı döşeli almak istiyor.Dedim zaten.Israr ediyor bu fiyata eşya dahil olsun el sıkışalım diye. Harıl harıl arayan müşteri olsaydı s… i çekerdim de elim kolum bağlı kimse aramıyor ev için bu ilk ve tek
Ev nerede? Belki takas yaparızBizde Anadolu yakasındaki farklı semtteki daireyi satmak istiyoruz . Bakan var ama alıcı cikmadi 4 aydir
Ümraniye şerifalideEv nerede? Belki takas yaparız
Lanet olası yukardakiler yüzünden oldu bu zaten yasaya aykırıydi lutfen kurtulalım şu diktatörlerdeneşyaların yeniymiş, adam 2. el eşya alsa çürük çarık olacak. 1. el alsa ohoo zarar... eşyalarınızı alıp götürün... yenisini ikame edemeyeceksiniz. yada adam akıllı iyi bir teklif daha yapsın....
Yabancılara(burada kalıcı olanları kastetmediğimi bilmenizi isterim. Atatürk milliyetçiliği diyelim) taşınmaz satışı olmasa, olamasa keşke...
Anadolu yakası pahalıdır. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama tırt evler bile 2 den başlıyor. Ben cengelkoyluyum orası çok çok pahalı. Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye buralar pahalı. Sancaktepe Yenidoğan, samandra buralar daha ucuz.Henüz net bir yer yok aklımda. Tavsiyeniz varsa alabilirim
Kadıköy Çengelköy Üsküdar oralara bakmıyorum bile çok pahalıAnadolu yakası pahalıdır. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama tırt evler bile 2 den başlıyor. Ben cengelkoyluyum orası çok çok pahalı. Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye buralar pahalı. Sancaktepe Yenidoğan, samandra buralar daha ucuz.
Tuzla deprem faylari çok olan bir yer. Kuzenim orda oturuyor. Oralarda çok ucuz değil. Ama ilanlara bir bak. Belki istediğini bulursun. Çok katlı binalara bakma. Deprem var biliyorsun, Marmara da.Kadıköy Çengelköy Üsküdar oralara bakmıyorum bile çok pahalı
Çekmeköy Maltepe Pendik oralara bakacağım herhalde.
Bir de Tuzlayı merak ediyorum kızlar. Tuzla nasıl bir yer? Çok mu İstanbul dışı? Haritadan bakınca Pendik tuzla arası 10 dk gibi gerçi Pendik de çok dışta yaa
Maltepe'deyim, ben çok seviyorum. Depreme uygun az katlı oturduğum site oldukça da yeşil. Gelin bana komşu olunKadıköy Çengelköy Üsküdar oralara bakmıyorum bile çok pahalı
Çekmeköy Maltepe Pendik oralara bakacağım herhalde.
Bir de Tuzlayı merak ediyorum kızlar. Tuzla nasıl bir yer? Çok mu İstanbul dışı? Haritadan bakınca Pendik tuzla arası 10 dk gibi gerçi Pendik de çok dışta yaa
Var mı satılık evMaltepe'deyim, ben çok seviyorum. Depreme uygun az katlı oturduğum site oldukça da yeşil. Gelin bana komşu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?