Evimi eşyalı olarak sat diye ısrar eden alıcı

Ben tam anlayamadım.

Mevcut satış için emsal dairelerden 1m fazla söylemiş. 400bin masrafınız varmış. Arada kalan 600 bin zaten kâr oluyor. Bu parayla da ev rahat dizilir bence yeniden.

Bir yorumda evi satıp , 2+1 ve 1+1 alabilirim demişsiniz. Başka bir yorumda yeniden ev alıp üstüne araba almak istediğinizi söylemişsiniz. Bence önce kafanızda netleştirin.

Emsal evlere göre 1m fazla veren Türk olmaz bence. 3m -3.2m satış fiyatınız. sanırım. İnsanın elinde 3m nakit olacak anca öyle alabilecek. Şahsen benim elimde 3m nakit olsa ikinci el almazdım.

Burayı satıp karşıdan 2 daire alabilirim biri belki de 1+1 veya 1+0 olacak yada bir 2+1 yanına da bir daire parasına araba .
karışık yazmış olabilirim

Arada kalan 600 bin zaten kâr oluyor.
Evet kar oluyor.Ama benim amacım bu rakamı kar etmek değil. Elimdeki mevcut evi 2 daire yapmak veya 1 daire 1 araba yapmak.

İsterseniz savunabilirsiniz ben de beğenmem. Neden özellikle gelip yorum yapma ihtiyacı duydunuz anlayamadım. Ben de başka bir ülkede yaşıyorum, ev de alacağım, şöyle bir laf etmeye kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum.

Evi eşyalı satmak zorunda değilsiniz. Eşyalar bana lazım deyin ve eşyasız satın.

Evi eşyalı satmak zorunda değilsiniz. Eşyalar bana lazım deyin ve eşyasız satın.
Dedim zaten.Israr ediyor bu fiyata eşya dahil olsun el sıkışalım diye. Harıl harıl arayan müşteri olsaydı s… i çekerdim de elim kolum bağlı kimse aramıyor ev için bu ilk ve tek

Dedim zaten.Israr ediyor bu fiyata eşya dahil olsun el sıkışalım diye. Harıl harıl arayan müşteri olsaydı s… i çekerdim de elim kolum bağlı kimse aramıyor ev için bu ilk ve tek
Verdiği fiyat iyi diyorsunuz da eğer o fiyata aynı eşyaları kendi alıp düzebilseydi bu fiyatta bu kadar ısrar etmezdi. Başka müsteri yok diyorsunuz o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem ama ben olsam vermezdim, eşyalı ev düzmek kolay değil. Adam da çakal yani kiraya verecekmiş oh mis dayalı döşeli almak istiyor.

Lanet olası yukardakiler yüzünden oldu bu zaten yasaya aykırıydi lutfen kurtulalım şu diktatörlerden

Henüz net bir yer yok aklımda. Tavsiyeniz varsa alabilirim
Anadolu yakası pahalıdır. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama tırt evler bile 2 den başlıyor. Ben cengelkoyluyum orası çok çok pahalı. Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye buralar pahalı. Sancaktepe Yenidoğan, samandra buralar daha ucuz.

Kadıköy Çengelköy Üsküdar oralara bakmıyorum bile çok pahalı
Çekmeköy Maltepe Pendik oralara bakacağım herhalde.
Bir de Tuzlayı merak ediyorum kızlar. Tuzla nasıl bir yer? Çok mu İstanbul dışı? Haritadan bakınca Pendik tuzla arası 10 dk gibi gerçi Pendik de çok dışta yaa

Tuzla deprem faylari çok olan bir yer. Kuzenim orda oturuyor. Oralarda çok ucuz değil. Ama ilanlara bir bak. Belki istediğini bulursun. Çok katlı binalara bakma. Deprem var biliyorsun, Marmara da.

bu zamanda alıcı bulmak çok zor.. karşıdan alacağın evin de fiyatı yükseliyor.. hem bu eşyalar alacağın eve olacak mı acabaa büyüklüğü küçüklüğü açısından.. sat gitsin.. eşya alınır yine

Maltepe'deyim, ben çok seviyorum. Depreme uygun az katlı oturduğum site oldukça da yeşil. Gelin bana komşu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…