Tüm eşyaları mı istiyor?Mesela kahve makinamı,kablosuz süpürge mi,yastığı mı,yorganımı,çatal,kaşık,bıçak takımlarımı bırakmaz istemezdim.Diğer eşyalardan da vazgeçmek istemediklerimi götürürdüm.Beyaz eşyanın süresi genelde 10 yıl diyorlar.Ama bir koltuk takımı pahalı.Ondan vazgeçmezdim.Kabul ederse yarım eşyalı gibi bırakırdım galiba.Karşıdan daha uygun daha orta bir semtte ev alabiliyorum ama işte sıfırdan başlamak eşyalar aynı fiyat değil çok düşünüyorum
Üstüne 200 bin koydum teklif ettim ama yok fiyatın içinde olsun eşyalı satın diyorEşyalarınızı vermeyin kendi alıp yapsınya da fiyat farkı ekleyin , çünkü belki de yeni alacağınız eve uymayacaktır diğerlerinin ölçüleri dizaynı vs iyi bir fiyat farkı koyarak verin vereceksiniz yoksa vermeyin eşyaları
Hiç mantıklı gelmedi bana o zaman aynı fiyata eşyaları bırak demek ne bileyim tuhafÜstüne 200 bin koydum teklif ettim ama yok fiyatın içinde olsun eşyalı satın diyor
Yok canım çaydanlık kaşık çatal yorganı istemiyor herhalde ama benim anladığım mobilyalar ve beyaz eşyalar gittim en iyi markadan en yeni modelleri almıştım yarı fiyatına başka markalar da vardı salak kafam.Tüm eşyaları mı istiyor?Mesela kahve makinamı,kablosuz süpürge mi,yastığı mı,yorganımı,çatal,kaşık,bıçak takımlarımı bırakmaz istemezdim.Diğer eşyalardan da vazgeçmek istemediklerimi götürürdüm.Beyaz eşyanın süresi genelde 10 yıl diyorlar.Ama bir koltuk takımı pahalı.Ondan vazgeçmezdim.Kabul ederse yarım eşyalı gibi bırakırdım galiba.
Eşyasız satınca arada çok büyük bir fiyat farkı çıkıyor mu?
Şöyle söyleyim etrafımda mahallemde satılık evlerden bayağı yüksek fiyat geldi ama diğer satılık evlerle benim evim aynı değil.ben daha yeni 380 bin civarı tadilat parası verdim o da varEşyasız satınca arada çok büyük bir fiyat farkı çıkıyor mu?
Giyinme odasını ben taşımıştım.Oturduğum evin boş bir odasına uydu.Mesela ben de beyaz eşya taşımayı sevmem.Şöyle bir seçme yapsanız ona göre konuşsanız belki kabul eder.Bende bunu son günler düşünüyorum zaten gardrop odası kesin götüremem veya vestiyerleri götüremem bu eve göre yapıldı. Bulaşık makinesi falan ankastre yani gittiğim evde mutfak dolapları normal olabilir ankastre değil de.bir taraftan bırak git diyorum diğer taraftan 300 den aşağı tutmayacak ev eşyası almak e niye sattın evi o zaman mantıksız diyorum kendime
Yüzsüz ilk başta dediği fiyatın içinde tapu masrafları de dahil olsun demişti kabul etmedimHiç mantıklı gelmedi bana o zaman aynı fiyata eşyaları bırak demek ne bileyim tuhaf
Eyvah bunu demeyecektin.Adam rus
Eşyalarım yeni 3-4 aylık. Koltuk hazır satın almadım siparişle yaptırttım yani mağazada yokTaşınma masrafınızda olmaz eşyalı satarsanız bir de böyle düşünün. Eğer eviniz deprem bölgesindeyse satmanız mantıklı yeni eşyalar insanları mutlu da eder. Zamanla oturur her şey hepsini bir anda almak yerine borcu bittikçe de alabilirsiniz.
Evimin içini seviyorum semtimi sevmiyorum çok kalabalık dar sokaklar yokuş bitişik binalar. Nefes alacak yer yok oyuzden anadolu yakasını düşünüyordum uzak olsun huzurlu olayım diye bilmiyorm kiEvi neden satmak istiyorsunuz. Evinizi çok seviyorsunuz gibi geldi bana. Adam da yok bu fiyata kimse almaz falan diye sizi manipüle ediyor gibi de geldi. Bekleme şansınız yok mu biraz daha. Yaz mevsiminde evler daha rahat satılır
Artık ev almakta kolay değil.Eşyalarınızı alıp istediğiniz semtte kiraya çıksanız.Şu an oturduğunuz evi kiraya verirsiniz.Yüzsüz ilk başta dediği fiyatın işinde tapu masrafları de dahil olsun kabul etmedim
Giyinme odası bu evin bir odasına göre yapıldı evet modüllü gerekirse taşınabilir ama gideceğim evde aynı durmayabilir bölük parça parça halinde olacak belkiGiyinme odasını ben taşımıştım.Oturduğum evin boş bir odasına uydu.Mesela ben de beyaz eşya taşımayı sevmem.Şöyle bir seçme yapsanız ona göre konuşsanız belki kabul eder.
Ben montaj için mobilyacı eleman çağırmıştım.Tüm gün boyunca uğraşıp,o kadar güzel uydurdu ki,sanki buraya yapılmış gibi oldu.Yani onu halledebiliyorlar.Giyinme odası bu evin bir odasına göre yapıldı evet modüllü gerekirse taşınabilir ama gideceğim evde aynı durmayabilir bölük parça parça halinde olacak belki
Maalesef olanı diyorum. Arayan soran türk yokEyvah bunu demeyecektin.
Denedim tabiki yok diyorEve bictiginiz degerin uzerine esyalari simdi ne kadara alabilecekseniz o fiyati koyarak anlasabilirseniz bence kabul edilebilir gibi geldi bana.
Bunu da çok düşündüm burayı kolay kiraya veririm ama ben kiracı olmak istemiyorum evim varken. iyi kötü benim olsun.kiracı olmak zordur çivi çakamazsın ev sahibi tantanasıArtık ev almakta kolay değil.Eşyalarınızı alıp istediğiniz semtte kiraya çıksanız.Şu an oturduğunuz evi kiraya verirsiniz.
ne bu resmiyet kızArtık ev almakta kolay değil.Eşyalarınızı alıp istediğiniz semtte kiraya çıksanız.Şu an oturduğunuz evi kiraya verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?