Evimi eşyalı olarak sat diye ısrar eden alıcı

Eşyaları da ekleyip satmak için en az 150 bin lira fark olmalı normal düz ev fiyatıyla. 100 binden aşağıya tam ev kurulmaz. Sizin eviniz ozenliymis 150-200'e patlar en az benzer şekilde ev kurmak.
Evet evet ben de üstüne 200 bin ekleyip satabileceğimi söyledim ama yanındaki türk hukukçu sıkı pazarlık yapıyor ona ne oluyorsa

o halde alacak olan kişiden süre isteyin eşyalarınız evinize gelince taşınacağınızı söyleyin zaten kendisi oturmicakmış o süre zarfında kendiside yeni kiracı arar sizde evinizi yerleştirirsiniz

o halde alacak olan kişiden süre isteyin eşyalarınız evinize gelince taşınacağınızı söyleyin zaten kendisi oturmicakmış o süre zarfında kendiside yeni kiracı arar sizde evinizi yerleştirirsiniz
Zaten satıştan sonra 45-60 gün süre veriliyor kanunen sanırım

Yeni eşyalarimi birakmam hele ki su dönemde bir kanepe 20 bin tl olmuş alici uyaniklik yapiyor şuan yeni ev dizmeye kalksaniz sizin zarariniza olur

Yeni eşyalarimi birakmam hele ki su dönemde bir kanepe 20 bin tl olmuş alici uyaniklik yapiyor şuan yeni ev dizmeye kalksaniz sizin zarariniza olur
Keşke sizin yazdığınız rakama olsa kanepem bırakırdım

Aynen öyle.Bakıyorum bazı ilanlar yayında 1 yılı aşkın duruyor kimse almıyor

canım 2 ayda bir ev bence rahat yerleşir ama bu yabancıya satma işi benim çok hoşuma gitmiyo açıkçası yinede ev sizin karar sizin şuan diğer mesajlatı okuyunca ne bilim ben olsam verirmiydim bilemedim
Keşke yerli biri alsa ama işte yok arayan soran yok zaten yerli müşteri bu kalabalık semtten ikinci el evi bu fiyta almaz almak isteyen 100 kişiden 1 çıksa bile kredi az çıkar alamaz.
Ben de panik içindeyim hem deprem korkusu şeytan diyor ki evi sat ama istanbuldan alma başka bir ilden al burada kirada otur

Alıcı çok uyanık kim bilir kaç kiraya verecek 1senede evin parasını çıkarırım hesabı yapıyor verme eşya falan
Evin parasını 1 yılda amorte eden ev var mı yahu:)

satma sebebiniz ne acaba evi biz şuan direk deprem bölgesindeyiz depremi yaşadık evimizi geçen yıl kendimiz yaptırdık çok şükür ufak suvak çatlaklarıyla atlattık arsanız falan varsa düşünebilirsiniz iyikide ilçeden almamışız diyorum şimdi

Evin parasını 1 yılda amorte eden ev var mı yahu:)
Eskiden ona göre yatırım yapar,para bağlarlarmış.1 senede kendini amorte etmeyen şeyi almazlarmış.Ben de uçuk olduğunu düşünüyordum.

Satma sebebim semtim.Anadolu yakasına geçmek istiyorum

Ben olsam sağlam bir pazarlık eder, bir miktar daha yüksek bir fiyattan eşyalı bırakmanın yolunu arardım. Yok nakliyesiydi, yok yeni eve uyduydu uymadıydı derdiyle uğraşmazdım. Zaten çoğu şeyi bırakıyorsunuz anladığım kadarıyla.

elin ecnebisi ne kurnazmış ya. eşyalı kiralanan evlerde eşyalar genelde ikinci el, kullanılmış olur. sıfırdan eşyalı ev düzüp kiralamak isteyenler de eşyaları çok iyi markalardan almaz, şık görünümlü olabilir ama iyi marka tercih etmezler ucuzdur genelde. TV'de samsung değil de awox tercih eder gibi düşünün. adam şimdi senin mis gibi yeni (3-4 aylık eşya asla eski olamaz) özene bezene, iyi markalardan aldığın, bazılarını özel yaptırdığın eşyalara konacak. hem sen yeni evine eşyaları çok daha pahalıya alacaksın hem de kendisi seni zarara sokarak gayet pahalı eşyalara sahip olacak. bir de millete kiralarken ona göre fiyat çekecek. ne anasının gözüdür onlar, anlamıştır tabii doğru düzgün eşyayı, dekorasyonu... bir de sana pişkinlik mi taslıyor benden başka kimse bu fiyatı vermez diye? bence arkasına bile bakmadan ülkesine dönsün gitsin orada yapsın bu üçkağıtları. sinir oluyorum şu yabancıların bizim vatandaşları kandırmasına, dolandırmasına ya. zeki sanıyor herhalde kendini, zaten ev satışları durgun, türk vatandaşı kriz içinde, bu kadın da zor durumda kalmış ki evini satıyor. bekledikçe zarar edecek, ben bunu kafalar mis gibi eşyaları da sudan ucuza kapatırım kapasında. benim vatandaşımdan değerinin altında aldığı malı yine benim vatandaşıma pahalıya satacak. bunlarda zerre vicdan kalmamış.

o seni ikna ederse kazancına bakıp mutlu olacak, sen güzelim eşyalarından olmuş olacaksın üstelik sıfırdan yine ev düzme, eşya seçme, aynı eşyaları 2 katı fiyata alma, bazılarını piyasada bile bulamama dertleri ile uğraşırken üzüleceksin.

elin yabancısının bize karşı şu tavırlar içinde olmasına izin vermememiz lazım da neyse.

Şu an mümkünatı yok. 3-5 milyonluk evi alan kaç yılda amorte edecek
2000 li yılların başında Ankara Emek 8 de 1+1 evi 30 bin liraya sattığımızı hatırlıyorum.3 bilemedin 5 senede kendini amorti ederdi.Ekonomi çok değişti.Önünü göremiyor insan.

Evi merak ettim foto atarsanz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…