Bu sıkıntıları daha yakın bir dönem yaşadığım için bilmez miyimEsyalar inanilmaz pahali.
Adam ayni fiyata esyalari istiyor siz zarar edeceksiniz. Ustelik yeni esya almak, onlarin eve gelmesi, beyaz esyalarin kutusunun bile teknik servis tarafından acilmasi vs baya zaman ve emek istiyor.
Mobilyalari biraksaniz bile beyaz esyalari birakmayin derim. En son buzdolabi aldigimda bana ufak capli bir cinnet gelmisti
Mobilyacı halleder de yapan kişiyi çağırırım ama işte daha ortada ev yok hangi ev nasıl bir odası olacak ölçüleri falan bilmiyorumBen montaj için mobilyacı eleman çağırmıştım.Tüm gün boyunca uğraşıp,o kadar güzel uydurdu ki,sanki buraya yapılmış gibi oldu.Yani onu halledebiliyorlar.
Keşke. Ama işte ilana yabancıya satış yoktur yazısı yazamam. Emlakçılar dışında arayan tek kişi. Kimsede para yokeşyaların yeniymiş, adam 2. el eşya alsa çürük çarık olacak. 1. el alsa ohoo zarar... eşyalarınızı alıp götürün... yenisini ikame edemeyeceksiniz. yada adam akıllı iyi bir teklif daha yapsın....
Yabancılara(burada kalıcı olanları kastetmediğimi bilmenizi isterim. Atatürk milliyetçiliği diyelim) taşınmaz satışı olmasa, olamasa keşke...
Bu sıkıntıları daha yakın bir dönem yaşadığım için bilmez miyim
sizi kast etmedim aslında. genel olarak satış olmasa fiyatlar da bu bantta olamazdı... orayı satıp başka yerden alacaksınız malum... alabilmeniz içinde iyi fiyata satabilmeniz gerek.Keşke. Ama işte ilana yabancıya satış yoktur yazısı yazamam. Emlakçılar dışında arayan tek kişi. Kimsede para yok
Maalesef olanı diyorum. Arayan soran türk yok
bu herifte pişkin pişkin bizden başka kimse vermez bu fiyatı yerli müşteri veremez bu fiyatı dedi
Evi değerinin altında değil aslında 2 katı veriyorum gibi olacak değerlendi tabi buralar da ama işte alacağımevde yükselmiştiryeni fiyatlara göre eşya fiyatını hesaplayın eşya fiyatı çıkınca kalan para evinizin değerinin altındaysa vermeyin esonuçta sizde mecburen yeni eşya alıcaksınız evi neden değerinin altında bir fiyata veresinizki
Yasa lazım bize.Yasak gelmeli yabancıya satışsizi kast etmedim aslında. genel olarak satış olmasa fiyatlar da bu bantta olamazdı... orayı satıp başka yerden alacaksınız malum... alabilmeniz içinde iyi fiyata satabilmeniz gerek.
Ben de evimden kiraya çıktım.Evimi de kiraya verdim.Evi yıktım döktüm herşeyi yeniden yaptırdım.Ev sahibi;kiramı öde ne yaparsan yap,istersen yık yeniden yap dedi.Biz 10 senelik sözleşme yaptık,ben herşeyi değiştirdim.Böyle ev sahibi bulmak zor oralarda.Kiraya verdiğim eve de hiç karışmadım.Buradaki kiracı-ev sahibi olaylarını okuyunca şok geçiriyorum bazen.Bunu da çok düşündüm burayı kolay kiraya veririm ama ben kiracı olmak istemiyorum evim varken. iyi kötü benim olsun.kiracı olmak zordur çivi çakamazsın ev sahibi tantanası
o zaman heralde emek verip seçtiğiniz için eşyalara kıyamıyosunuz ama yeni alacağınız eve uyar uymaz eşyalarla birlikte zararda olmuyosa verin yrni evinize uygun eşya alınEvi değerinin altında değil aslında 2 katı veriyorum gibi olacak değerlendi tabi buralar da ama işte alacağımevde yükselmiştir
Böyle böyle en iyi yerleri ele geçiriyorlar işte.Bu yabancılar da tutuşmuşlar.Herif dedi ki çok yakında türkiyede seçimler var yeni yasalar gelebilir yabancılara ev satışı yasaklanabilir oyuzden yasa değişikliği öncesi ev topluyoruz. Yanına da hukukçu getirmiş türkkk.
tüm evrak işlerini hallettiriyor sanırsam.ev topluyorlar herifler şaka gibi.bir tane yerli müşteri aramadı arayamadı belki de
kıyamamaktan ziyade başka bir eve hazır eşyalarımla taşınmak daha kolay bir evden çık diğerine gir,düzen daha hızlı oturur. diğer türlü aylarca eşya bekleyecem yüksek fiyata almış olacağım psikolojik olarak yıpranma payı olabiliro zaman heralde emek verip seçtiğiniz için eşyalara kıyamıyosunuz ama yeni alacağınız eve uyar uymaz eşyalarla birlikte zararda olmuyosa verin yrni evinize uygun eşya alın
Eşyaları da ekleyip satmak için en az 150 bin lira fark olmalı normal düz ev fiyatıyla. 100 binden aşağıya tam ev kurulmaz. Sizin eviniz ozenliymis 150-200'e patlar en az benzer şekilde ev kurmak.Hanımlar günaydın.
8 Mart kadınlar günümüz kutlu olsun
Geçenlerde konu açmıştım İstanbul avrupa yakasındaki evimi satıp karşıdan ev alıp taşınmak istiyorum diye.
Şimdi bir müşteri çıktı,yatırımcıymış. Bir kaç ev topluyor kiraya verecek. Fiyat konusunda civar evlerden bir tık yukarı fiyat veriyor aslında ev için emlakçılar dışında arayan soran tek kişi diyebilirim.
Sorun şu ki evim yenilenmiş içi her şeyi kendi zevkime göre özene bezene yaptırılmış genç binada bir ev.
Giyisi odasından tutta mutfak banyo yani her detayı çok büyük paralar harcayıp yaptırdım,mobilyalar da yenilendi. Pinterestteki evler gibi düşünün dizaynı.
Şimdi bu yatırımcı ile fiyat konusunda anlaşamıyor gibiyiz. Verdiği fiyata mobilyalar dahil olsun siz düşünün taşının diyor.
İşin manevi kısmı bi kenara hani özene bezene emek vererek aldım yaptırdım ama eşyalı bıraksam ben karşıdan ev alınca ne yapacağım.
Aldığım mobilyalar beyaz eşya fiyatlar katlamış durumda aynı fiyata alamam.
Bir taraftan da şimdi satmazsam uzun bir süre satamam gibi geliyor malum kredi vermiyorlar kolay kolay müşteri de çıkmaz.
Dün oturup hesap kitap yaptım aldığım her şeyin fiyatını çıkardım yeni verdiği fiyat iyi gibi,ama aynı eşyayı aynı paraya alamıyorum. Yani evi sattığım fiyat bir önemini yitirir mi. Aklım karışık.
Siz olsanız eşyanızı verir misiniz. Eşyalar sıfır 3-4 aylık.
Siz önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?