- Konu Sahibi AskKirintisi
-
oofff yoruldum..mutfagimda kimseyi istemem,bende yardim edileceklerin disinda asla girmem baskasinin mutfagina..kaldi ki oylee yaptiklarima karisacak bende olsam kizarim..ha kendince iyilik yapiyor belki yardim etmek istiyor aama yine de dusunmesi lazim..her ne kadar oglunun evi olsa da herkesin apayri bir duzeni var.en iyisi acik ve net konusmak.
bende bu tarz şeylere sinir olurum herkes neyin ne olduğu bilir sürekli akılsız biriymişsin gibi uyarılmak can sıkar.ben sana bi fikir sunıyım sende onun evine gittiğinde yabancı gibi yada misafir gibi oturma sende bişeler bul anne bunu böle yap de şöle yap de belki bu anlamasına yardım eder.ve sakın çekinme.yoksa artarak devam eder o ağırlığını koymuş ve ele geçirme psikolojisi psikolojik hakimiyet kurmak ona göre iyilik ama sadece müdahale bence.uzun lafın kısası sende ona müdahale et
dediğin mantıklı ama yapamam, arsız olamıyorum ben, bende yaşca çok büyük bir insan 1 desem 2. ciye dilim varmaz.
tepkimi onun dediklerini yapmamakla veriyorum ama nalamıyor.
mesela o sebzeler çürür diye çıkarır ben birşey olmuyor deyip gözünün önünde tekrara dolaba koyuyorum. mesela bulguru bez tırbalara koyalım dye çıkarmış, yıllardır kullanılıyor naylon deyip yerne koyuyorum. sonraki gelişlerinde yine bişeyler buluyor. can sıkıntısına yaptığını düşünmeye başladım, apartman hayatı ona göre değil, uğraş buluyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?