- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi AskKirintisi
-
evet iyi niyetle yapıyor, başka sorunumuz yok ama insanı bunaltıyor işde.
arkadaşında dediği gibi çocuğun eline tel verme, bilgisayarı açma radyasyon var gibi şeyler sürekli söylüyor.
kimsenin yaptığı işi beğenmiyor, hiç boş oturmaz kendine hep iş bulur, temiz olan bir yeri bile düzeltme çabasında.
ben yemekleri oğlumdan dolayı zamanında yapamıyorum mecburen o da giriyor, ona bişey demiyorum girsin yapsın.
sorun sürekli yaptığı şeyi defalarca övmesi, takdir beklemesi, herşeyi biliyorum edalarında olması.
bi de bazı arkadaşlar bırak 1 hafta kalıyo zaten diyolar ama öle değil.senin edineceğin tavır ilerde başka diyaloglarınızı da etkileyecek.kısacası bütün gelin-kayınvalide ilişkinizi etkiler.ona sus buna sus ondan sonra ömrün boyunca her konuda her dediğini yaptırmaya kalkan bi kayınvalide...
kayınvalideniz size söylediği annem sözcüğüne kadar benim kayınvalidemle aynı...
ama ben genelde yaptıklarından sonra Allah razıolsun diyorum
kızıma bakıyor kendi evinde
bazen soğuk olunca bize geliyor
1 gün kalsa bile evimi temizleyip yemeğimizi yapar
zorunda değil
ama yinede yapıyor saolsun
kimse şuna haddini bildireyim evini temizliyip demez
besbelli yükünüzü alıyor
bence önyargı oluşmuş zaten sizde kayınvalidenize karşı
şimdi ne yapsa batıyor size
rahat olun
bazen gülerek söylediğiniz şeyler daha çok işe yarar
bide böyle deneyin
aynı modelden bi tanede bende var..bende çıldırmak üzereyim..sen dua etki evi uzak arada bir geliyor benimki tepemde ,üstkatta haftanın yarıısı bizde,canı sıkılan dalıyor eve..ve sen yine söylüyormuşsun ben yüzünede söyleyemiyorum kırılıcak diye..eşimde illa anneme söyleme bana söyle,ben söyleyeyim diyor..delirmemek içten değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?