• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi kendi evimmiş gibi hissedemiyorum

Ev gereksiz büyük değilse çokta üzülmeyin
Küçük oluncada elektrik süpürgesi oraya buraya çarpıp devrilip duruyor 😂
Sıkışa sıkışa orayı burayı temizlemek zor
Çocuk olunca yeni eşyalar gelince dahada dolacak
Ama misafir odası falan yaptıysanız oturun ağlayın bence 🤭
yok yapmadım ya :D zaten küçük bir ev istiyorduk bizime evliliğimiz pandemiye denk geldi mecbur 1 ay önceye çektik tarihi her şeyin tarihi değişince evi hızlıca bulmaya çalıştık tek bu vardı.

ev kira ilk giren bizdik güneşte alıyor ama ben güneş sevmiyorum 3+1 net 120 m² biz ev bulamadık o zaman kirası çok uygundu bir odayı kedinin odasını yaptık o kadar boş kaldı ev :KK70: mesela yeni arkadaşımız evlendi evleri minik o kadar tatlı ki muhabbet bile sarıyor bizim koltukların arasında bile o kadar mesafe var ki gelenler artık bir zamandan sonra telefona sarılıyor o muhabbeti bile bitiriyor :KK70:DD

Bizim de bir oda kedinin odası. 😀 Çoluk çocuk olmayınca verdik odayı ona. 😀

Hamilelikten once de mi boyleydiniz? Hamileyken boyle hissetmeniz cok normal. Ben de temizligi cok seven bir insan degildim ama motive edici videolar izleyince gaza geldim. Simdi temizlik yapinca kendimi ferahlamis hissediyorum. Ben de su an oturduğum evi cok sevmiyorum. Belki daha icime sinen bir evde oturursam daha da severek yaparim.
Temizliği motive edici videoları var bdhdhhx😐

Temizlik severek yapılan bir şey değil ki hep mecburiyetten 🙄 ama evet az eşya az dağınıklık demek her şey dolaplarda olmalı ortalıkta hiçbir şey kalmamalı. Temizliği zorlaştıran şey eşya kalabaligi oluyor onu kaldır altını sil, onu bilmem ne et of içim daraldı.

Temizligi icinden gele gele yapan bence temizlik hastasidir😁 9 yildir evliyim 9 yildir isteksizim😁

Back
X