- Konu Sahibi nebilimben
-
malesef yer yok dolap koyacakevin fotolarını görseydim daha çok yardımcı olabilirdim ama çözülemicek bir sorun göremedim.
ben tamir gerektiren evleri daha çok seviyorum zevkime göre dolap vs yaptırabilirim
mesela girişe askılık alabilirsiniz çok şık askılıklar var duvara monte
lavaboda yapılabilir.
kirada olmak daha zor canım havaya para veriyosun ev sahibi ayrı dert.
biliyorum kirada olmak daha zorsürekli başkalarının evine özenmen çok yanlış..hiç evi olmayanlar var mesela emin ol onlarda sana özeniyordur..
bu şekilde lütfen yargılayarak yazmayın büyüüük bi dert olarak da anlatmıyorum bunu ama sonucta bu da benım kafama taktıgım bişeykimin ekmeği bayat kiminin pırlantası küçük kimininde evi istediği gibi değil işte.
bu şekilde lütfen yargılayarak yazmayın büyüüük bi dert olarak da anlatmıyorum bunu ama sonucta bu da benım kafama taktıgım bişey
burada evım canım evım dıye resım koyanlar var
ben evıme bı cöp alasım gelmıyor ıcımden ne yapsam yok cunku adam olacak gıbı de gorunmuyor
nasıl dıyeyımyargılamıyorum aslında sanırım kendimce kızıyorum. sonucta bunlar sizin elinizde olan şeyler bugün olmasa yarın yapabilirsiniz. bu birazda sizin enerjinizle ilgili aslında sevmeye çalışın küçükde olsa birşey alın mobilyanızı değiştirin. alaycı konuşanlarda daha iyilerini yapsınlar
ben de özeniyorum su beyaz mobilya pembiş pembiş evlere ama olmuyor işteIkea kücük evler icin cok güzel sistemli calismalar yapiyo.Sizde google amcaya sorun kücük evler icin mobilya yada youtubede ikea reklami var.
Beyaza birakin evinizi az öz renkler secin sizi mutlu eden cicek tarzi güzel vintage dekorasyonlar var.Güzellestirin sizde evinizi.
nasıl dıyeyım
amaaan itiraf ediyorum işte belkide kıskancım
şimdi şöle ;
biz 3 sene babamın evınde oturduk bigün ben bizim yan dairemizin satılacagını duydum ama bizde 5 kuruş para yok sadece ben de 100 gram bilezik vardı
eşime söyledim hani yan daire ya bi heves ettim
iki sene önce adam 95 e satacagını soyledı biz işte ne yapalım ne edelim nerden bulabılırz diye düşündük etrafa sorusturduk borc bulduk ama adam satmaktan vazgectı
bizde çıktık ya bi yola para da bulduk baska yerlerden ev aramaya başladık sonra bu evı ınterntten gördü eşim bakalım mı dedık ve baktıgımız gun kapora verıp aldıkdüşünebiliyormusunuz bir günde evi aldık 110 bin e aldık hatta üstüne de zar zor tamamladık bankadan hiç kredi cekmedik
salak gibi bi günde gittik aldık
kayınvaldem dublex oldugunu ogrenınce almayın ben sevmıyorum oyle evlerı dedı aslında sevmedıgınden degıl kendısının dizleri rahatsız merdıven cıkamayacagı için (kendisini hiç sevmem) hoş merdiven çıkamıyorum dıye de gelmemezlık yapmıyor bı de ev duz ayak olsa ne olurdu bılmem hıc cıkmazdı heralde gel bızımle yasa desem yasar
şimdi mesela kayınvaldem bu evden memnun olmadıgımızı biliyor ve nispet yapıyor gibi geliyor bana
içinden kıs kıs güldüğünü tahmin ediyorum
elitime dayalı döşeli ev alıp evlendirmişler onun evi dublex degil ve rahat oyle lüks bir ev degil ama biz borc ödüyoruz onlar dayalı döşeli eve borcsuz evlendi
gelince onun da nispet yaptıgını düşünüyorum
bu tip düşüncelerim var
son zamnlarda instagram da yada burada gördüğüm evlerde benı cok etkiledi
niye benim boyle evım yok nıye esyalarım boyle guzel degıl demeye basladım
bu eve ne yapsam olmaz göstermez zaten milletin salonları yayla gibi benim eşyalar zor sıgdı zaten tek tip oluyor esyaların yerını degiştirme sansı yok uymuyor odaya
borclar oldugu için dogru duzgun tülüm perdem yok eski annem vermıstı onları kullanıyorum
böle işte
en kısa sürede buraya foto koyacagım bakın gorun bu evden bırsey olur muben dubleks evleri pek bir severim güzel oluyorlar çok kullanışlı olmuyor bir coğu ama olsun güzel yinede bence sizde sevin evinizi.borçlarınız bittiğinde elinizde tutulur birsey olacak. sonrada zamanla istediğiniz gibi dekore edersiniz.
kv'miş eltiymiş kimin umurunda koyun okkalı bir cevap 1 ay düşünsünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?