canımsın yazdıklarımda hıcbır abartı yok mesela dun gece yatarken sabaha ne iş yapacagım takıldı aklıma buz dolabını sılmelıyım dedım vee bugun sabah 10 dan ikindiye kadar mutfaktaydım buzdolbını sıldım butun parcaları cıkarıp tek tek yıkadım duruladım kuruladım ıcındekı yemeklerı ayarladım sonra cıkan bulasıkları yıkadım bulasık makınesınıde sıldım fırınıda sıldım tabıkı detaylı bı sekılde sonra butun mutfak dolaplarını sıldım ıclerını duzenledım zaten duzenlı ama yıne bı elden gectı...butun fayansları ve dezgahı çamasır suyuyla yıkadım sıldım duruladım ve kuruladım...bu arada eşime yemekte yaptım ıkı tanede ufak bebegım var onların mamalarını yedırdım uyuttum sonrada oturdugumuz yerı bastan asagıya temızledım süpürdüm toz aldım cocuklarımın ustu her gun degısır onları degıstım ve makınaya camasır attım yıkanan camasırları astım kuruyan camasırları katladım yerlı yerıne duzenlı bır sekılde yerlestırdım.....sonraa oldu akşam daha sımdı oturdum yarında yatak odamı teömıslemeyı dusunuyorum sımdıden aklıma takıldı o ılla olacak yoksa uykularım kacıyor...yanı dun buz dolbını sılcem dedım bugun sılmeseydım kafayı yerdım....sanırım bıraz fazla takıntılıyım çocuklarımda 2 yasında ve bırıde 6 aylık yanı cocugum olunca tıtızlık sınırlarım tavan yaptıı