Evimi terk ettim :(

Beni Allah düşünsün bana yeter
Mesajlarınız soğuk duş etkisi yaptı ne güzel aileniz de arkanızdaymış bazı kadınlar seviyor ezilmeyi paspas olmayı

Ya napsaydim he baba evinde mi kalsaydım, zaten eşim gelmeseydi çabası olmasaydı kalacaktım çok zor olacaktı ama kalacaktım. Geldi ve döndüm şimdi de zamanla gorucem bu
Eşinin çabası neydi? Sana annene biz geliriz olsun dedi sonra da ben öyle bısey soylemedim dedi. Senin eşin yalancı. Çocuğum yalancı babayla buyuyecegıne babamın evinde büyüsün. Eşin değişmedi sadece seni eve döndürdü

Sağol bilmiyodum bu söylediklerini

Anneninki yargilamak degil. Yuregi uzgun, diline vurmus. Senin icin endiseli. Esin icin birsey diyemeyecegim. Tek bildigim kimsenin degismeyecegi ve olmuyorsa zorla oldurmanin anlami olmadigi. Umarim cok cok mutlu olursun. Kadrini kiymetini bilir dilerim.

Keşke Bi bana kussa üzüntüsünü ama herkese söylüyor. Dün is yerimden giderken çalışma arkadaşıma şimdi gidip onu engellicem telden, ağzını bozarak biseylerde söylemiş üzüldüm ne olursa olsun yabancı biri tanımıyor beni annemin rencide etmesi zoruma gitti. Ki şimdi herkesi arayıp demiştir teyze dayı hala annesi herkesle konuşuyor ardımdan. O yüzden umarım dediğin gibi bari eşim kıymet bilir de bu yaşadıklarıma da değdi derim en azından

Sen bu evliligi yurutmek icin elinden geleni yapiyorsun. Ancak esinin de cabalamadi lazim. Baktin olmuyor kendine yeni bir duzen kurarsin, ayri bir eve cikarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…