Evimi terk ettim :(

Ailenle aranı sakın açma canım. Annen durup dururken tavır yapmıyo sana. Mutsuz olduğunu biliyor. Bütün derdi sana yardım etmek. Belki konusurken agır konusuyor diye üzülüyorsundur ama kalbini kırma sakın. En başta şunu düşün eşin ailesi yüzünden hamile halinle sana neler yaşatıyor. Sen kimin için seni doğurup büyüten anneni kırıyorsun?

Allah razı olsun inan bunların heosini konuscaktim ama kimse dinlemedi beni herkes olayları kapatıp yuvayı toplamakti. Ben en azından Bi süre sonra evimin taşınmasını istediğimi, kimsenin benden eski ben olmamı beklemeyecegini tek umrumda olanın benim kendi yuvamdakiler olacağını anlatmak istedim ama o ortamda olmadı çünkü beni dinleyecek Bi büyük olmadı. Sonuçta döndüm ve inan çok zordu benim için aklımdan o iftiralari silmek silememek çok zor. Eşimin gözünde değerimin olmadığını bilip dönmek çok zordu ama geldim Bi hisle inançla. Şu an ben evimdeyim o ablalarına çay içmeye indi gitsin olsun beni yeterince küçük düşürdü daha da düşürsün onlarda sevinsinler ama ilahi adalete inanıyorum dilerim ki bu halimde bana yaşattıkları her şeyi birbir yaşarlar bana beddua da ettirdiler artık

Bundan sonra sakın eşinize annenizi babanızı aileden birini kötülemeyin. Biz görüşüyoruz çok iyiyiz arkamdalar her zaman gibi konuşun da sizi yalnız bilmesin
Yok asla demem öyle bisey der miyim hiç. Ben aileme her şeyi derim ama onları kimseye karşı küçük dusurmem. Zaten o yüzden cekemediler ailemle olan bağımı o yüzden koparmaya çalıştılar

Ya onlar benim ailem tabi ki yapmam bunu ama bende yoruldum bıktım. Annemin benim sorunlarımı her yerde konuşması benim zoruma gidiyo herkes her lafı deme yetkisini bulmuş ustumde benim tek istediğim annem benle konusmasaydi ama millete karşı da o benim evladım inşallah mutlu olur deseydi. Benim dedikodumu benim annem yapıyo ben her şeyi duyuyorum olsun diyorum kimseye anneme kızgınlığımi söyleyemiyorum. Anneminde canı yandı ondan öyle diyorum. Ben kimseyi kırmadım herkes beni kırdı. Ben görüntülü arıyorum Anne anne diye can atıyorum ailesinin içinde yüz çeviriyo bana şimdi söyleyin bana ben napim namussuzluk mu naotim. Öyle aileler gördüm ki kızı namussuzluk yapıyo geri geliyo kimseye laf dedirtmiyo. O yüzden tek kırılan ben ve içimdeki bu can

Konuyu çarpıtmanıza da dramatize etmenize de hiç gerek yok. Siz kendinizi düşünmeden hareket etmişsiniz, gözünde değerim yok biliyorum dediğiniz adamın yanına dönmüşsünüz. Anneniz bile olsa bir başkasının düşünmesini bekliyorsunuz, ki anneniz sizi düşünmüş dönme demiş, dinlememişsiniz. İstiyorsunuz ki herkes sizin yalandan mutlu olma çabanıza ortak olsun, bu uğurda size yalan söyleyip pembe tablo çizsin. Faturayı bu lafları söyleyen eşinize değil de size bunları hatırlatan annenize kesiyorsunuz. Anneniz eşinize iftira atmamış, olanı söylemiş. Umarım yanılırım herkes kendi evinde mutlu olsun isterim elbette. Eğer aynı şeyler tekrarlanırsa bu sefer döneceğiniz bir anne evi bulamayacaksınız bu kafa yapınızı değiştirmediğiniz sürece.

Allah yardımcın olsun. Hamilelik başlı başına zor bir süreç zaten. Birde üstüne bu sıkıntılar tuz biber oluyor. Annenin senin özelini başkalarina anlatmasi dogru degil tabi. Ama kendi ailemi düşünüyorum, eşim bunları yapsa muhtemelen beni evde bi odaya kapatır geri dönmeme izin vermezlerdi.
Annenle konuş sakince. Hamileyim, doguma kadar boşanmak istemiyorum, bu meselelerle meşgul olmak istemiyorum, lutfen anlayıs göster anne de.Kafana takmamaya çalış. Kendinle ilgilen. Çocuk gelisim kitapları al oku. Yürüyüş yap. Moralini yüksek tutmaya calış. Hersey yoluna girer inşallah.

Hangi anne çocuğunun mutsuz olmasını ister, anneniz size kapılarını açmadı mı ? Biz bile buradan görebiliyorsak anneniz haliyle yürümeyeceğini ve daha çok üzüleceğinizi görüyor. Annem kendini düşünüyor diyerek bunu bile kavrayamamışsınız, kadının aklı hep sizde kalacak.

Madem böyleydi keşke hamile kalmasaydın. Yazık olmuş hem size hem bebeğe

Bi de çay içmeye gitmiş ablasına. Bu adamlar düzelmez
Ayrıca annene kızma. Senin de evladın olunca anlarsın. Çocuğun gözünün önünde yanlış yapınca ne yapacağını şaşırır insan. Tutup sarsmak ister, hırsını alamaz. Anla onu. Seni düşünüyor

Yorum yapmayın lütfen artık

Ya ben zaten annemi anladığım için elimi üstünden çekmedim hiç ama annem beni de itti. Öyle ya da böyle döndüm evime dua ediyorum güzel olsun diye her şey ama tek hissetmek çok kötü ben inanmak istiyorum ama biri çıkıp olumsuz konuştuğunda tüm umutlarım kırılıyor

Evladım versin yeter bana
He emin olun verir, ben sırf elalem ne der diye boşanmayan anneme güçsüz bir kadın gözüyle bakıyorum. Annemdir tabii ki seviyorum ama asla örnek almayacağım bir kadın. Sizin de çocuğunuz asla sizi rol model almayacak.

Bütün iş kocada bitiyor. Koca koca olaydı onların biri yaşanmazdı. Adam gibi bir koca ailesine eşini ezdirmez. Ama ilk kendisi ezerse diğerleride tüm vahşi iç güdülerini konuşturur tabi üzerinde..Çok iflah olacak birine benzemiyor açıkçası,ama yinede umarım hamile olduğun ve artık anne olacağın için adama allah akıl ve merhamet versin diyorum. Karnında bebekle baba evine dönmek ağır bir durum. Dilerim herşey güzel olur

Annene kizma. Nasil sen evladini dusunuyirsan o da senin dusunuyor. Anneler evlatlarinin iyiligini ister. Umarim cok mutlu olursun. Ancak bosanmis bir anbe olarak sunu soyleyebilirim ki bu yuva icin esinin fedakarlik ve caba gostermesi gerekiyor.

Aynen öyle tüm kapıları o açtı onlara zaten o yüzden her lafı soyleyebildiler üzerimde. En zoru da küsen bir kocayla olmak sırf sabah anneme gitmek üzerine tartıştık diye isten geldim konuşmadı benimle, hani şunu bile göremiyor eşim gitmedi huzur kaçmasın diye ama işte zerre değmiyor hiçbir şeye. Az sabrım kalmış o sabırda çocuğumdan geliyor zaten. İnşallah dediğin gibi güzel olur

Annene kizma. Nasil sen evladini dusunuyirsan o da senin dusunuyor. Anneler evlatlarinin iyiligini ister. Umarim cok mutlu olursun. Ancak bosanmis bir anbe olarak sunu soyleyebilirim ki bu yuva icin esinin fedakarlik ve caba gostermesi gerekiyor.
Tamam düşünüyor ama düşünmenin daha farklı yolları var mesela yanıma geldi sarılıp opseydi nasılsın iyi misin diye sorsaydı. Aldığım kararla yargilamasaydi beni 1 ay geçmiş sonuçta üzerinden. Bu yuvaya dönerken eşime güvenmek isteyerek döndüm zor oldu ama döndüm. İsterdim ki merhamet sahibi olsun gelsin beni sarsın dinlesin, ablalarıyla birarada otururken beni onlarla bırakıp eve gitmesin, hadi kalk eve çıkalım diyen bi eşim olsun çok isterdim ama dediğim gibi sabrediyorum fevri olmamaya calisiyorm çünkü yeterince psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…