canım öncelikle vein hayırlı olsun .senin yerinde olsam evi satıp daireye çıkmayı düşünmezdim .Çünkü siz bahçeli müstakil ev seven bir ailesiniz yanılmıyosam.Ben de batıkentte oturuyorum .dubleksi satınca çakırlardaki yeni ve 4 odalı evlerden almana imkan yok üstüne eklemen lazım .Onu yapacağına evine dış yalıtım yaptır hani şu pak-siding dediklerinden .
Eki Görüntüle 918704
ondan sonra alt kattaki mutfağı balkonla birleştir biraz büyüsün her dakka salonda oturma zaten mutfağa bir köşe takımı alırsın fıstık gibi olur .alt zemine altına kalın strofor koydurarak laminant yaptır .haa birde çatı yalıtımı çok önemli ..bunlar olursa uzun süre rahat edersin sıcacık olur .ben bunlarla maddi manevi uğraşamam diyosan o zaman satacaksın ama dediğim gibi ev fiyatları uçuşa geçti burda hele şimdi ülkede karışıklık var faizler yükseldi ben otur oturduğun yerde derim.300 lira yakıyorum banamısın demiyor diyosunda zaten dubleksde ısınmak için ayda 500 ü gözden çıkarıcaksın hele yalıtım yokssa.ben en üst kat 100 metrekarede senin dediğinden fazla yakıyorum da anca ısınıyorum.uzattım canım biraz bakım yaparsan daha yaşanılır olur sakın satma...