- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Takipteyim canim
konuyu takibe aldım hayırlı olsun
hoşbuldum aslında kaynanam yapar bu tarz şeyleri ama bende denemek istiyorumhoşgeldin canım :)
sende hoşgeldin canım, sıkı takip edin :)
ayy çok güzel görünüyor yarın bende deneyeceğim
ellerinize sağlık
Takipteyim cnm
yerimi alıyım ön sıralardan
Takip takip takip :)
Cok hamaratsin, diger tariflerini bekliyorummmm
çok güzel geldi gözüme. mutlaka deneyeceğim :):)Eki Görüntüle 1570316 Eki Görüntüle 1570317 Eki Görüntüle 1570318 Eki Görüntüle 1570319 Eki Görüntüle 1570320 Eki Görüntüle 1570321
iki kilo kirazdan bir kavanoz marmelat çıkıyor.. ona göre kiloyu ayarlayın kızlar..
tarife gelecek olursak, kirazları güzelce yıkayıp çekirdeklerini çıkarıyoruz.. robottan geçirip bir tencereye boşaltıyoruz, iki su bardağı dolu dolu şeker ve bir çimdik tuz ekleyip kaynamaya bırakıyoruz, belli aralıklarla karıştırıyoruz..kaynarken oluşan köpüğü kaşık yardımıyla alıp atın, koyulaştıktan sonra bir silme çay kaşığı limon tuzunu ekleyip beş dakika daha kaynatıp kapatıyoruz, konserve şişesine sıcak halde doldurup, kapağını sıkıca kapatıyoruz ve ters çeviriyoruz.. soğuyunca kapağı tutmuş demektir... serin bir yerde saklıyoruz.. afiyet olsun :)
en sevdiğim konu..
takipteyim
Ay çok güzel görünüyor :) kayısıdada aynı şeymi geçerli
çok güzel geldi gözüme. mutlaka deneyeceğim :):)
bol bol kavanoz alayım ben şimdiden tarifler geldikçe yaparız :=)))
oooo süper :=))) kesinlikle doldurmak gerek :)dene canım.. :)
bende de 100 civarı kavanoz var, doldurmak gerek dimi :) hele benim gibi konserve tutkunu biriysen
hoşbuldum aslında kaynanam yapar bu tarz şeyleri ama bende denemek istiyorum
oooo süper :=))) kesinlikle doldurmak gerek :)
çok severim ben konserve. geçtiğimiz kış başı evlendim doğal olarak bu ilk kendi başıma kış hazırlığım olacak çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?