- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
biri bana mı seslendi
Aaaaaa, sen bana küs kalamazsın ama olmaz ki... Bak ben de üzülürüm, gel barışalım.![]()
küsüm bikerem, al mektuplarını ver mektuplarımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaa, sen bana küs kalamazsın ama olmaz ki... Bak ben de üzülürüm, gel barışalım.![]()
Evetbiri bana mı seslendi
küsüm bikerem, al mektuplarını ver mektuplarımı![]()
EvetGazel'im hiç gelip sormuyorsun ne yapıyorsun nasılsın
Aus gelmiş
![]()
Çok şüküraus geldi sonunda şükür..
biraz hastayım nevom.. boğazım şiş lokma bile yutamıyorum.. sesim kısıldı hiç çıkmıyor.. yatağa uzanmış halde kk ya takılıyorum
sen neler yapıyorsun, yemek yarışmaları nasıl gidiyor![]()
Evde kişi sayısına bağlı biz 5 kişiyizbunların hepsi yaza kadar bitiyo mu ,daha bi de bunun siyah zeytini var
Ben 2 ayda 1 kilo bitiriyorum
![]()
Evde kişi sayısına bağlı biz 5 kişiyizÇok değil 10 kilo
Fazla mı görünüyor
Hatta biraz daha yapacağım aileme yolllayacağım
![]()
Zeytin şifadır turşu o kadar önemli değilgözümün önünde zeytinler uçuştuAma turşu az sanki
Afiyet olsun
![]()
Zeytin şifadır turşu o kadar önemli değil![]()
Lahana turşusunu önce yapmıştımlahana turşusu her şeye iyi gelir deyollaaa ,sen bilirsin![]()
Elma marmelatını nasıl yapıyorsun. Çok ilginç hiç görmedim.Kızlar içli köfte yaptım . Kayseri usulü . Yaklaşık 35 tane falan . Dolaba attım bile.sırada elma marmelatı ve yaprak sarma yapmak istiorum
![]()
Nerelerdesin sen?lahana turşusu her şeye iyi gelir deyollaaa ,sen bilirsin![]()
Nerelerdesin sen?
Hiç göremiyorum, merak ettim.
Aynı ya ctsi işe geldim tadım yok.burdayımVPN çalışmıyor bazen giremiyorum ,takip ediyorum ama ,sen neler yapıyosun
![]()
nooooooooAynı ya ctsi işe geldim tadım yok.
Evde olmak istiyorum şu an.
Türkiye'de misin?
Canım kabuklarını soyup rondo dan gecirdim şekerle kaynattim. 4 kavanoz çıktı . Ama pek yenmio ya. Ben onu elmalı kurabiye yaparken harç olarak kullanıyorum. Tarçın ceviz ekeleyerkElma marmelatını nasıl yapıyorsun. Çok ilginç hiç görmedim.