Evimizdeki herşeyi annesine anlatıyoooo!

Benim eşim haftada bir konuşur, anne abla abi enişte yeğenleri sırayla 1, 5 saat sürer nerdeyse. Ivır zıvır ne varsa anlatır. Hepsine sırayla en baştan. Bi gün konuşmadan sonra kızıma konuşmalarını anlatırken aaa bak şunu söylemedim dedi. Aaa dedim olurmu onu söylemeden hemen ara dedim onuda söylemen lazım. Sinir bozucu oluyor gerçekten.

Eşinizle günlük yapacaklarınızın listesini hazırlayıp yazın bir A-4'e, bugün yemeğe gideceğiz, yemekte şunu yiyeceğiz, sonra tv seyredeceğiz, duş alacağız, tırnaklarımızı kesip saç sakal düzelteceğiz, yatmadan önce dişlerimizi fırçalayıp yüzümüze nemlendirici süreceğiz vs vs sonra bu listeyi eşinize verin anlatırken yoruluyorsun aşkım, yorulma diye ben yapacaklarımızın listesini hazırladım annene yollarsın, listeyi günlük hazırladım ama istersen haftalık programda hazırlayabilirim deyin, laftan anlamıyorsa belki bundan anlar.

Süper bunu uygulayın, görünce utanır inşallah.

Eşinizle günlük yapacaklarınızın listesini hazırlayıp yazın bir A-4'e, bugün yemeğe gideceğiz, yemekte şunu yiyeceğiz, sonra tv seyredeceğiz, duş alacağız, tırnaklarımızı kesip saç sakal düzelteceğiz, yatmadan önce dişlerimizi fırçalayıp yüzümüze nemlendirici süreceğiz vs vs sonra bu listeyi eşinize verin anlatırken yoruluyorsun aşkım, yorulma diye ben yapacaklarımızın listesini hazırladım annene yollarsın, listeyi günlük hazırladım ama istersen haftalık programda hazırlayabilirim deyin, laftan anlamıyorsa belki bundan anlar.
benmde aklımda bulunsun hani olur da ileri de karşılaşırım :)

Ay ayni Sorun bizdede var.günde bir defa degil kac defa ariyor telefonda konusuyor,ilk evlendigimizde pazar günleri bizi uyandiriyordu resmen 🙀Simdi sabah uyaninca günaydin,aksam öglen ikindi su olmus bu olmus ne yaptiniz ne yediniz.gece Iyi geceler vs.yani seni cok iyi anliyorum 😏😒
ya bu ne böyle... yaa tabi arar konusur insan ailesiyle kardesıyle .. ama herseyi anlatmak nedir.. hem neden biliyor canım benm ne yapıp ne ettiğimi ne saçma.. gelsin sizinle kalsın o zaman .. bilmiyorum ama çocugun yapsa senn anne olarak buna tepki vermen lazım.. oğlum kızım zırt pırt arama evinle karınla ilgilen demesi lazım..

Mune Mune Ben A4 e yazdım fotoğrafını cektim yolladım. Annene yolla da her gün zahmet edip aramasın günlük yaptığımızın listesi diye..
Kimseyi geçiştirmek istemiyormuş 😀 bu yüzden konuşuyormuş.. her özelimizi de anlatmıyormuş ama . Sağolsun gecelerimxi anlatmıyormuş 🤭🤦‍♀️

ya bu ne böyle... yaa tabi arar konusur insan ailesiyle kardesıyle .. ama herseyi anlatmak nedir.. hem neden biliyor canım benm ne yapıp ne ettiğimi ne saçma.. gelsin sizinle kalsın o zaman .. bilmiyorum ama çocugun yapsa senn anne olarak buna tepki vermen lazım.. oğlum kızım zırt pırt arama evinle karınla ilgilen demesi lazım..
Zaten annesi bunu söylemedigi icin Böyle...sürekli aranmak istiyor,Esim aramadiginda niye aramiyorsun fln Diyor.yakindir zaten benimle kalmasi😂😅Ara Ara geliyor kaliyor 1 hafta 10 gün 15 gün kafasinda ne planladiysa o,birgün davet etmemisindir. Düsün artik. Sevgililer gününde yanimizda,Esim cicek alir bana hic alan olmadiki Sen cok sanslisin der.Ben evlendikten sonra bir hastaliklari tuttu.bogazi agrisa telefonda söyler..benim annemde hasta yatsa hastaneye gitse söylemez üzülmeyim diye.aradaki fark bu.malesef erkek anneleri gelinlerini yeri geliyor ciddi anlamda kiskaniyorlar ve kendi kizlariyla fazlasiyla kiyaslama yapiyorlar.

Zaten annesi bunu söylemedigi icin Böyle...sürekli aranmak istiyor,Esim aramadiginda niye aramiyorsun fln Diyor.yakindir zaten benimle kalmasi😂😅Ara Ara geliyor kaliyor 1 hafta 10 gün 15 gün kafasinda ne planladiysa o,birgün davet etmemisindir. Düsün artik. Sevgililer gününde yanimizda,Esim cicek alir bana hic alan olmadiki Sen cok sanslisin der.Ben evlendikten sonra bir hastaliklari tuttu.bogazi agrisa telefonda söyler..benim annemde hasta yatsa hastaneye gitse söylemez üzülmeyim diye.aradaki fark bu.malesef erkek anneleri gelinlerini yeri geliyor ciddi anlamda kiskaniyorlar ve kendi kizlariyla fazlasiyla kiyaslama yapiyorlar.
ben şimdiden hazırlıklı olayım desene..

ben şimdiden hazırlıklı olayım desene..
Aynen cnm kendimi en kötüsüne hazirliyorum simdiden...cok kafama takamam acikcasi,napiyorsa yapsinlar isterse gece gündüz konussunlar.gün gelecek Tak edecek o zaman Döner yine özürünü diler kv daha önce yaptigi gibi. Balayinda bile sürekli aradilar ya Yok böyle birsey 😅😂görmemisler bilmiyorlar nasil davranmalari gerektigini diye düsünüyorum

böyle adamlar ev içinde annesine ev dışında karısıyla ne yaşadığını arkadaşlarına anlatıyor... her yönden kötü ve çirkin
yok benim Esim karakteri geregi arkadaslarina asla bizden söz etmiyordur. Annesine gelince Bizim kv biraz fazla merakli.ne yaptiniz?ne yediniz?nereye gittiniz?kim geldi?kim gitti?Ikram olarak ne yapti?sonrs geciyorlar ne var ne yok cevredekiler ne yapmsilar ne etmisler bir bir anlatiyor dalga gecer gibi bana cok komik geliyor

Bi yere gidiyolar mesela arıyolar “oğlum biz suraya gidiyoruz siz de gelin” diyolar tabi gitmiyoruz ama yine de sürekli hiç bıkmadan arıyolar her gidilen yere cağırılır mı yahu?

Evett tam olarak da böyle eşim annesine herşeyimizi anlatıyor. Hergün konusuyolar sunu bunu yaptık surdayız buraya gideceğiz geleceğiz falan diye . Sinir oluyorum ya ben bile annneme bu kadar detay vermiyorum. Neden anlatır ki herşeyimizi .
Erkeklerin genelinde bi anncilik var anlamdigim evlenmeden once anneleriyle soguk olanlar nedense evelnince birden anneci oluyorlar hele birdaoglunu kiskanan annler yokmu ayar oluyrum

Anlatsin nolmus belli ki muhabbeti seviyo konuskan biri esiniz. Eger sizin ozelinizi anlatmiyotsa gittik geldik vs diye sohbet amacli anlatiyorsa sorun yok bnce. Bende annemi arar anlatirim hep surdayiz surays gidiyorz simdi burdan ckti vs diye hatta telefonu acmazsa yazarim anneme wpden 🤣

Evett tam olarak da böyle eşim annesine herşeyimizi anlatıyor. Hergün konusuyolar sunu bunu yaptık surdayız buraya gideceğiz geleceğiz falan diye . Sinir oluyorum ya ben bile annneme bu kadar detay vermiyorum. Neden anlatır ki herşeyimizi .

O ne yaa.. Artık orta okul çocukları bile o kadar şey anlatmıyor annelerine... Yok yok bizim kültür de çok sorunlu çocuk yetiştiriliyor. Görüyoruz burada koca koca adamlar ana ya da abla sözünden çıkamıyorlar. Bıraksan gidip dizlerinin dibinde yatacak adamlar var.....

İşin zor bacım öyle kabul edeceksin artık. En azından sorunlarınızı anlatmaması konusun da konuş da gidip onları da yumurtlamasın anasına...

Onun dışında istedikleri gibi konuşsunlar. Şimdi konuşma hergün desen en büyük düşmanları olursun valla :)

O ne yaa.. Artık orta okul çocukları bile o kadar şey anlatmıyor annelerine... Yok yok bizim kültür de çok sorunlu çocuk yetiştiriliyor. Görüyoruz burada koca koca adamlar ana ya da abla sözünden çıkamıyorlar. Bıraksan gidip dizlerinin dibinde yatacak adamlar var.....

İşin zor bacım öyle kabul edeceksin artık. En azından sorunlarınızı anlatmaması konusun da konuş da gidip onları da yumurtlamasın anasına...

Onun dışında istedikleri gibi konuşsunlar. Şimdi konuşma hergün desen en büyük düşmanları olursun valla :)
Sorunlarımızı da anlatıyo kardeşine arayıp bide bizimkilere anlatıyo annesi üzülmesin diye ona anlatmıyo ama öyle düşünceli kocişimm.

Anlatsin nolmus belli ki muhabbeti seviyo konuskan biri esiniz. Eger sizin ozelinizi anlatmiyotsa gittik geldik vs diye sohbet amacli anlatiyorsa sorun yok bnce. Bende annemi arar anlatirim hep surdayiz surays gidiyorz simdi burdan ckti vs diye hatta telefonu acmazsa yazarim anneme wpden 🤣
Muhabbeti seviyosa benimle etsin yav eve geliyor bişey anlatmıyor bişey ablatıyom tepki vermiyo

İlk evlendiğimizde eşim buna benzer davrandı. Sizin eşiniz kadar değil ama görüştüğümüz zaman yaptığımız her şey, yediğiniz yemeğe kadar tek tek anlatıyordu.
Söyleye söyleye vazgeçirdim. Dedim bak nefes alıyoruz onu da anlat, bak adım atıyoruz bunu atlama bunu da anlat, bazı şeyler evimizin içinde olanlar bize kalmalı, biz karı kocayız özelimiz içerde kalmalı dedikçe huyundan vazgeçti.

Bir ara bizde de aynı sorun oldu.yanımda telefonla konuşuyor ben duyuyorum.annesi ee napıyosunuz diye sorunca iyi işte dışarı çıkıcaz.nereye gidiceksiniz?kiminle.ne zaman alttan alttan bütün detayları soruyordu benimki de normalmiş gibi anlatıyodu.bir oldu iki oldu bana daral geldi herşeyi bilmesi gerekmiyor biz neden ayrı bi Eve evlendik kendi hayatımızı kurduk diye baya bi söylendim.bana kızdı önce abartıyomuşum muhabbetmiş ama bana gelen misafire ne yapacağımdan sanane kayınvalide hani.yavaş yavaş anladı eşimde ayrıntı vermiyor artık.Her gittiğimizde muhabbet arasında evet biliyorum oraya gitmişsiniz bunu yapmışsınız olayı bitti.ne çok yaşayan varmış ya

Back
X