Canm gerçekten çok kötü bi durum bu ya..Allah inşiallah yardımcınız olsun..
Kleptomoni gibi bir rahatsızlığı olduğunu düşünmüyorum..Bir programda izlediğim ve gördüğüm kadarıyla...
Öyle olsa bir tek aileden değil. Diğer gittiği bulunduğu ortamlardan da bir şeyler çalar..
Ve bu hastaların çalıp sadece rahatladıklarını sonradan pişman olsalar bile utandıkları için kimseye bişey söylemediklerini,o anda çalma isteği hissedip maddi yönünü düşünmediklerini de anlatmıştı programda.Kadın eşinin cebinde kristal kul tabağı yakaladığını bunun cebine girecek bir şey olmadığını düşünüp önce gözlemlediğini,komşusuyla konuşunca kadın kül tablasını kaç gündür arıyorum bulamıyorum evde dedikten sonra,daha şüphelenip dikkat edince anlamış kocasının kleptoman olduğunu..
Ama kardeşin hep önemli ve pahalı şeyleri alıyor ki bunu bilinçli ve daha rahat Yaşamak,kızları etkilemek hava atmak için kullanıyor büyük ihtimalle..
Biraz daha gözlemleyip değerli bişeyi bilerek ortada bırakarak..Ya kayıt ederek ya da suç üstü yaparak ispatlayabilirsiniz anca..Çünkü bu dönemde kabul edeceğini hiç düşünmüyorum..
En iyisi bi uzmandan yardım alıp yaklaşmak..Böyle durumlarda daha da ters tepme olasılığı yüksek..
İnsiallah allah yardımcın olsun canm..Ve kardeşin bir an önce bu huyundan vazgeçsin..