evimize aldıgımız damacana sular

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar siz hangi marka alıyosunuz ve ücretleri ne kadar
ne kadar saglıklı ph dikkat ediyomusunuz

ben erikli aldım ama o gecen seneki yahudi malları diye geri verdim sanırım saka da aynı ama saka cok sert bi su
suan kararsızım hangi marka alsam diye
hayat markası düsünüyorum ama

siz neler kullanıyosunuz memnunmusunuz

bide arada eşantiyon su yanında gelen mazemeler var :))
sizede ondna geliyomu

ben damacana su içemiyorum kızlar o bidonlar bana çok pis geliyor eşim bazen bardak su alıyor bazende marketten 1,5lt lik şişe alıyoruz:oops:

ben damacana su içemiyorum kızlar o bidonlar bana çok pis geliyor eşim bazen bardak su alıyor bazende marketten 1,5lt lik şişe alıyoruz:oops:
onu bende 1 sene kadar yaptım ama evim 7 kat ve asansorsız her gun pidon atmaktan esim bıkınca mecbur damacanada döndük

erikli cok pahalı ya 10 lira 3 günde bir bitiyo pilava makarnaya corbaya caya ben hep ii su kullanıyorum dayanmıyo

Stok mu yapıyorsunuz? Yoksa dayanamaz bı şekilde.
Bi ara bizde öyle düşündük ama sürekli market gerektiği için vazgeçtim.

onu bende 1 sene kadar yaptım ama evim 7 kat ve asansorsız her gun pidon atmaktan esim bıkınca mecbur damacanada döndük

bardak suyu sucular getirdiği için o konuda sorun yok eşimin sırtında romatizma var mümün değil ağır kaldırtmam ona marketten aldıklarımızda 2-3 şişe olduğunda taşımak zorlamıyor ama siz için zor olurmuş hakkaten ben giriş kattayım zor atıyorum kendimi eve :KK30:

Stok mu yapıyorsunuz? Yoksa dayanamaz bı şekilde.
Bi ara bizde öyle düşündük ama sürekli market gerektiği için vazgeçtim.

bardak suyu istediğimizde koca bir koli getiriyorlar bir haftadan fazla gidiyor sadece akşamları evdeyiz marketten alma durumuda bir kaç kere oldu iş çıkışı beraber buluşup eve dönerken uğrayıveriyoruz markete :KK72:

Damacanadan midem bulaniyor. O yuzden 5 kiloluk sulardan aliyoruz. Erikli aliyoruz. Fiyatini bilmiyorum..

Şanslı bir ildeyim meşhur Kalabak suyu kullanıyorum.İçimi çok güzel lakin diğer illere tam olarak satışı yok galiba bir kaç yerde görmüştüm.

Kızlar bimden özkaynak pilasyik şişe su alabilirsini litrelik
Biz öyle yapıyoduk
Ben de damacananın temizliğine güvenmiyorum
Annemlerde arıtma var ondan da memnunuz ama su biraz sert oluyor o ayrı

X