Evimize gelen 2 günlük misafir yıllanıyor...

white_girl

Kıbrıslı gız
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2007
1.066
4
681
37
K.K.T.C.
Evimizde yaklaşık 9 aydır misafir ettiğimiz bir bayan kalıyor.
Bu bayan annemin arkadaşı ve dost hayatı yaşadığı kocasından ayrıldı...
Evimize 2, 3 günlüğüne kalmaya diye geldi..
Fakat kök saldık sonra kök salıyor...

Mesele 2 tabak yemek değil... Gün oluyor pişen yemekler yenmiyor ve nimetler çöpe gidiyor..
Esas mesele önüne çok cüzzi fiyatlara kiralık evler çıkıyor ama tutmak istemiyor..
Kendisinin her ay aldığı bir maaş var.. Kendisi bir çöp dahi almıyor kendine..
Sürekli yok onu canım çekti yok bunu yemessem vitaminsiz kalacam..
Dağ gibi zavallı babam dururken ne gerek var ???
Git canının çektiğini al ye..istemiyoruz biz kendine al...

Biz 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek..
Abimle ben özel bir universite okuyoruz malum universite fiyatlarını söylememe gerek yok..
(Allahtan dedem var da okuyoruz)
Kız kardeşim ona yatağını verdi yazık hergün koltuk üstünde yatmaktan kemikleri kurudu..
Annem zaten hasta beyin ameliyatı geçirmiş.. Buna rağmen hergün ona servis yapıyor
Ayağına birde... Çünkü pc den başını kaldırmaya fırsat bulamıyor.. Tüm gün chat...

Kaç kez izinsiz odama girip eşyalarımı karıştırdı
eşyalarımı aldı
dolabımdan iç çamaşırlarımı aldı.. yahu sorarsan ölürmüsün..
kız kardeşimin eşyalarını kendi çantasına atıyor..
Kısacası eşyalarımızı araklıyor lmaz:
Gizli gizli bişeyler yapmasından gerçekten bir gün kavga edecemm
Kalbini kırmak istemiyorum ama dayanamıyorumm :bbo:
Evde ona buna çatması da cabası..

Annem öyle iyi insandır ki ona ne zaman çıkacaksın, başının çaresine bak diyemiyor..
Bugünde bi oda dolusu eşyalarını toplamış getirmiş
Nereye sığdıracak çok merak ediyorum..

NOT : Bu şahsın 2 tane evli oğlu var... ama ikisi de anneye düşkün değil...
işte arada gelip bakıyorlar... nette uyduğunda konuşuyorlar...

Sanırım gitmeye niyeti yok klava:

Ne denir ki bu kadına bilemiyorum yanii... ?

Son düzenleyen: Moderatör:
9 aydır arkadaşında kalıyor kadın üstelik milletin odasını eşyasını zaptetmiş durumda !
Yani bu kadarda olmaz gerçekten onun misafirliği falan kalmamış..
Evli çocuklarını arayın gelip annelerine sahip çıksınlar..
Annen bişey demiyor mu bu duruma ? Yüzüne demese de hani gerçek düşüncesi ne annenin?

vallahi sizde iyi sabir varmis, nasi ne denir defol git denir vallahi kaydirigubbakcemile
ben olsam coktan demistim, resmen sömürüyor sizi:umursamaz:

Annem çook rahatsız bu durumdan ama diyemiyor kadın..
Annem aman bayram geçsin aman sene başı geçsin günah diyor
ama bazen çıldırma noktasına geliyor bu abuk sabuk huyları yüzünden...

Annem misafirliğe bile çıkamıyor yani... her gittiği yere çağırmak durumunda kalıyor gittiği yerde de akıllı uslu durmuyor... illa birinin kalbini kırıyor annemde mahçup oluyor

Ben çekemem böyle şeyleri kırılcaksada kırılsın herkesin bir düzeni aile hayatı var bunu bozmaya hakkı yok direk söylerdim valla çıkıp gitmesini bu ne ya..

şaka gibi.
imkanı yok bu kadar sabırlı olmaz kadını da evden kovardım.

ben onu öyle bi kovarımki noldunu şaşırır! yüzsüzlük artık bu kadar olmaz ! aman dikkat et canım babana da musallat olmasın........gitmemesinde var bişey bunun sağlam pabuca benzemiyo ailecek konuşun söyleyin olmuyosa kov ! sizemi güvenmiş........ne yüzsüz insanlar var ya! edebiyle otursa gene neyse

iyide baban nasıl tahammül ediyor bu duruma
valla ben böyle bir şey yapsam eşim bırak dokuz ayı dokuz günde kapının önüne koymuştu
hem o kadının babanla erkek kardeşlerinle bir evde kalması ne denli doğru
hergün ne haberler okuyoruz bu durumlarla ilgili
konuşmalı birileri annen olmazsa siz konuşun

o nasıl iş yaa, ne yüzsüzlük!
çok iyi ağırlamışsınız anlaşılan
gidesi gelmemiş.

Yorumlarınız için sağolun..
Babam sinirden fıt fıt ediyor..
Evinde istediği gibi hareket edemiyor çünkü nihayetinde yabancı bir bayan var evde..

Annemle bu yüzden kavga ediyorlar hergün... Babam ben söyleyecem artık utanması sıkılması kalmadı diyor.. Acımakta bi yere kadar imkanı var ve ev tutmuyor diyor..

Haklı da...

bence mulaka konuşun.. 9 ay ne demek yaa.. çok çirkin birşey terbiyesizlik. pc yi kaldırın bozuldu deyip alın fişlerini. akşama konusunu açın sen geleli 9 ay oldu dimi deyin. elbet konu açlınca sıkılacak elalem hoş karşılamıyor etrafta kötü dedikodular çıkıyor deyin. yada açıkça biz artık kendi hayatımıza dönmek istiyoruz kimse rahat edemiyor deyin.
çok yanlış birşey.

Böyle bir insana ancak defol git denir bu ne yüzsüzlük canım ya.
Kıbrısta eşyalı evler var tutsun bir tane otursun madem geliri varmış..

biz kendi annemizin babamizin evinde kalamayiz 9 ay misafir olarak..insanda biraz utanma olmali..oldukca yuzsuz biriymis bu kadin..ama artik git demenin vakti gelmisde gecmis bile..karsiniza alin ve acik acik artik gitmesi gerektigini soyleyin..ev kiralamaya niyeti yoksa kendi cocuklarinin yanina gitsin..arkadasin evinde bu kadarda kalinmazki..herkesin kendi hayati , kendi duzeni var..kimse kimse icin duzenini bozmak zorunda degil..

akannehiriçim bayıldı okurken siz nasıl dayandınız 9 ayakannehirbu kadın bırak misafiri evin sahibi olmuş siz misafir olmuşsunuz yani yakında sizi kovar bu kadın diyim yani.iyi niyetinizi sömürmüş siz sesinizi çıkarmamaya devam ederseniz bi 9 ay daha kalır.acınacak durumu yok 2 oğlu var maaşı var daha ne yani siz kendinize üzülün.acıma acınacak hale düşersin.diye bi laf var cuk oturmuş

Tüm yorumları okuyorum hanımlar tek tek teşekkür ederim ilgilendiğiniz için...

Babam söyleyecek... Bugün öyle bir muhabbet geçti annemle aralarında..
Bakalım ne diyecek..

valla şoka girdim. nasıl dayanmışsınız siz. kızkardeşin yatağını veriyor ,koltukta uyuyor, baban da, rahat edemez tabii. evde yabancı bir kadın var. babanın, söylemesi lazım.. yada sizler, deyin 9 gün değil ya 9 ay . böyle devam ederseniz 9 yıl olur. ben çoktan derdim. kırılırsa kırılsın. yemekte beğenmiyormuş haspam. vitaminsiz kalacakmış. ay tam yolunacak kişi... aranız bozulursa bozulsun. ekmeğinizi mi suyunuzumu veriyor. bir srınızmı var,söylemesinden korkuyorsunuzda katlanıyorsunuz..
eee bunlar yoksa, hatuna kapıyı gösterin.
baksanıza eşyalarıda getirmiş. amacı daimi kalmak sizde.

anneniz samimi olarak artık gitmesi gerektiğini söyleyemediği biriyle nasıl "arkadaş" olabilmiş? gerçek bi arkadaş bunu zaten yapmaz, birinin evine çöreklenmez. dost hayatı yaşamış diyorsunuz yüzüne gülüyorsunuz, sizin yaptğınız da acayip yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…