- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi white_girl
-
valla şoka girdim. nasıl dayanmışsınız siz. kızkardeşin yatağını veriyor ,koltukta uyuyor, baban da, rahat edemez tabii. evde yabancı bir kadın var. babanın, söylemesi lazım.. yada sizler, deyin 9 gün değil ya 9 ay . böyle devam ederseniz 9 yıl olur. ben çoktan derdim. kırılırsa kırılsın. yemekte beğenmiyormuş haspam. vitaminsiz kalacakmış. ay tam yolunacak kişi... aranız bozulursa bozulsun. ekmeğinizi mi suyunuzumu veriyor. bir srınızmı var,söylemesinden korkuyorsunuzda katlanıyorsunuz..
eee bunlar yoksa, hatuna kapıyı gösterin.
baksanıza eşyalarıda getirmiş. amacı daimi kalmak sizde.
anneniz samimi olarak artık gitmesi gerektiğini söyleyemediği biriyle nasıl "arkadaş" olabilmiş? gerçek bi arkadaş bunu zaten yapmaz, birinin evine çöreklenmez. dost hayatı yaşamış diyorsunuz yüzüne gülüyorsunuz, sizin yaptğınız da acayip yani.
bize de yaz mutlaka sonucu benmerak ederim valla :hulya:
Söylesin canım , siz elinizden gelenin çoook fazlasını yapmışsınız daha ne yapıcaksınız?
Oğlu - kızı yapmıyor bu iyiliği siz sabırla beklemişsiniz ama onda utanma yok maalesef..
Gerçekten zor durumda olsa diyemez üzülürsün ha çekmek zorunda da değilsin ama kardeşin mecburmu ona odasını vermeye , baban mecburmu 9 ay boyunca diken üstünde durmaya kendi evinde..
Gitsin oğlunda kalsın ya , çok yüzsüz ayıp vallahi..
Bi daha gelmeye yüzü olmaz insanın bu kadar kalırsa..
Ne diyebilir ki bugüne kadar yaptıklarınız için Allah razı olsun diyebilir ancak..
dur dur dur bu nee,senin iç çamaşırlarınımı giyiyor. nasıl yaaaa... ayy midem kalktı... pessss.Evimizde yaklaşık 9 aydır misafir ettiğimiz bir bayan kalıyor.
Bu bayan annemin arkadaşı ve dost hayatı yaşadığı kocasından ayrıldı...
Evimize 2, 3 günlüğüne kalmaya diye geldi..
Fakat kök saldık sonra kök salıyor...
Mesele 2 tabak yemek değil... Gün oluyor pişen yemekler yenmiyor ve nimetler çöpe gidiyor..
Esas mesele önüne çok cüzzi fiyatlara kiralık evler çıkıyor ama tutmak istemiyor..
Kendisinin her ay aldığı bir maaş var.. Kendisi bir çöp dahi almıyor kendine..
Sürekli yok onu canım çekti yok bunu yemessem vitaminsiz kalacam..
Dağ gibi zavallı babam dururken ne gerek var ???
Git canının çektiğini al ye..istemiyoruz biz kendine al...
Biz 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek..
Abimle ben özel bir universite okuyoruz malum universite fiyatlarını söylememe gerek yok..
(Allahtan dedem var da okuyoruz)
Kız kardeşim ona yatağını verdi yazık hergün koltuk üstünde yatmaktan kemikleri kurudu..
Annem zaten hasta beyin ameliyatı geçirmiş.. Buna rağmen hergün ona servis yapıyor
Ayağına birde... Çünkü pc den başını kaldırmaya fırsat bulamıyor.. Tüm gün chat...
Kaç kez izinsiz odama girip eşyalarımı karıştırdı
eşyalarımı aldı
dolabımdan iç çamaşırlarımı aldı.. yahu sorarsan ölürmüsün..
kız kardeşimin eşyalarını kendi çantasına atıyor..
Kısacası eşyalarımızı araklıyorlmaz:
Gizli gizli bişeyler yapmasından gerçekten bir gün kavga edecemm
Kalbini kırmak istemiyorum ama dayanamıyorumm :bbo:
Evde ona buna çatması da cabası..
Annem öyle iyi insandır ki ona ne zaman çıkacaksın, başının çaresine bak diyemiyor..
Bugünde bi oda dolusu eşyalarını toplamış getirmiş
Nereye sığdıracak çok merak ediyorum..
NOT : Bu şahsın 2 tane evli oğlu var... ama ikisi de anneye düşkün değil...
işte arada gelip bakıyorlar... nette uyduğunda konuşuyorlar...
Sanırım gitmeye niyeti yokklava:
Ne denir ki bu kadına bilemiyorum yanii... ?
dur dur dur bu nee,senin iç çamaşırlarınımı giyiyor. nasıl yaaaa... ayy midem kalktı... pessss.
birde araklıyormu...
siz nasıl susmuşsunuz ,9 ay..
ooo ben kafa göz girmiştim. iççamaşırlarımı giyecek birde .
eşyalarımı karıştıracak
çantasına atacak.
oyyyyy..
Evet ben bağırdım hemde nasıl camları indirdim..
Ortaya konuştum dedim kimse benim eşyalarımı izinsiz alırsa yakar yıkarım ortalığı..
Baktı sert çıktım o oldu bu sefer ufak kız kardeşime dadandı
biz kardeşlere kalsa çoktan valizi eline vermiştik..
klava:
yok canım ne gitmesi utanmayı attı... yani biri git demeden gitmeycek..valla bu kadın siz kovsanızda gitmez, kendi evi gibi bellemiş maşallahkafamçokkarıştı
9 aydırmı kalıor ve misafir akannehir baban ne diyor peki bu duruma bide onu sevmem bu varmı flnmı diyor ay deliriciiiiim kov o kadını bullım sana ev bulduk fln de anlar belki annen ses cıkarmadıgı için o kadar yüzsüz yazık annene ya
Coook sabirlisiniz... Annenin yuzu tutmuyorsa siz kovun bence. Kardesinde tepki gosterirse belki istenilmedigini anlayinca gider.
Bullimmm söylemez olurmuyuk.. işittirdik kaç kez ben napacam diyor elektrik su hepsini ödeyemem diyor. başlıyor ağlamaya elimizi kolumuzu bağlıyor...
Annemde acıyor sonra acınacak duruma düşüyor...
bana kalsa söylerdimmklava:
o da yapıyor..
Bir insanda surat yoksa sizce anlar mı ?
Bazen konuşmaları beni bile etkiliyor yani..
Bazen sohbet ettiğimizde diyor ki küçükken hep yalnız kalmaktan korkardım
Bak şimdi yalnızım kimsem yok diyor ağlıyor...
Yani öyle şeyler diyor bazen bende acıyorum..
Bizde hep şu mantık vardı Allah düşürmüş bir de biz vurmayalım... Ama çaba sarfetmesi lazım biraz..
150 tl ye eşyalı bir oda buldu birisi kendine gitmedi !
2 oğlu varmış niye yalnız olsun. alsın onları yanına. bunun kardeşi annesi babası, teyzesi vs si yokmu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?