Evimize gelen 2 günlük misafir yıllanıyor...

Söylesin canım , siz elinizden gelenin çoook fazlasını yapmışsınız daha ne yapıcaksınız?
Oğlu - kızı yapmıyor bu iyiliği siz sabırla beklemişsiniz ama onda utanma yok maalesef..
Gerçekten zor durumda olsa diyemez üzülürsün ha çekmek zorunda da değilsin ama kardeşin mecburmu ona odasını vermeye , baban mecburmu 9 ay boyunca diken üstünde durmaya kendi evinde..
Gitsin oğlunda kalsın ya , çok yüzsüz ayıp vallahi..
Bi daha gelmeye yüzü olmaz insanın bu kadar kalırsa..
Ne diyebilir ki bugüne kadar yaptıklarınız için Allah razı olsun diyebilir ancak..

valla ben bişey anlamadım bu işten, kadın dağdan gelmiş bağdakini kovuyor

annemin arkadaşı diyosun, tamam arkadaş arkadaşa yardım ederde, bu kadın resmen sizi sömürüyor.

annen iyi niyetli biri galiba ama ailenize hiç olmayacak biri için zarar veriyor bence

bence kadına yol verip bir daha hiç görüşmemeli
:hulya:

Yok canımcım ne sırrımız olacak çok şükür alnımız açık..
Ağlıyor oğlum sahip çıkmıyor diyor.. bir de hep bayramdır dedik
yıl başıdır dedik annemin ameliyatıdır dedik birşey diyemedik...
Bir de annemin çocukluk arkadaşı ondan kendi rızasıyla gitsin istiyor ama olacak gibi değil..

Canım bu durumu kimse tasvip edemez tabiki evlenmedi çünkü ilk evliliğinden dili çok yandı... Hep korktu evlenmekten..
Bizde bunu yargılayamadık tabiki haddimizi aşan bir konuydu..

Merak etme canım halleder halletmez yazacağım..
bize de yaz mutlaka sonucu benmerak ederim valla :hulya:

Oğullarını sorma canım onlar başka bir alem ztn..
Biri küslük çıkardı annesine
diğeride eğer seni eve alırsam babam ev kiramızı ödemeycek diyor ve evine almıyor annesini.. Ailecek biraz tuhaflar yani birbirlerine hiç sahip çıkmıyorlar..
Bizde barınak gibi iştee
ohaoldumsmile

dur dur dur bu nee,senin iç çamaşırlarınımı giyiyor. nasıl yaaaa... ayy midem kalktı... pessss.
birde araklıyormu...
siz nasıl susmuşsunuz ,9 ay..
ooo ben kafa göz girmiştim. iççamaşırlarımı giyecek birde .
eşyalarımı karıştıracak
çantasına atacak.
oyyyyy..

Evet ben bağırdım hemde nasıl camları indirdim..
Ortaya konuştum dedim kimse benim eşyalarımı izinsiz alırsa yakar yıkarım ortalığı..
Baktı sert çıktım o oldu bu sefer ufak kız kardeşime dadandı
biz kardeşlere kalsa çoktan valizi eline vermiştik..
klava:

valla bu kadın siz kovsanızda gitmez, kendi evi gibi bellemiş maşallahkafamçokkarıştı

yuh ya bu kadarda insaların iyi niyetleri suiistimal edilmez ki insan hiç mi utanmaz hiç mi çekinmez biz bi yere oturmaya gitsek bile rahatsız mı ettik diye düşünürken 9 ay yuhhh sadece yuhhh
ama sizdede iyi sabır varmış hani

valla bu kadın siz kovsanızda gitmez, kendi evi gibi bellemiş maşallahkafamçokkarıştı
yok canım ne gitmesi utanmayı attı... yani biri git demeden gitmeycek..
Babam ona güzel dille söyleycek başının çaresine baksın diye..
söyler heralde bi kaç güne kadar

babana sabır versin Allah, o kadın da bir an önce çıkar inşallah hayatınızdan....

9 aydırmı kalıor ve misafir akannehir baban ne diyor peki bu duruma bide onu sevmem bu varmı flnmı diyor ay deliriciiiiim kov o kadını bullım sana ev bulduk fln de anlar belki annen ses cıkarmadıgı için o kadar yüzsüz yazık annene ya

Bullimmm söylemez olurmuyuk.. işittirdik kaç kez ben napacam diyor elektrik su hepsini ödeyemem diyor. başlıyor ağlamaya elimizi kolumuzu bağlıyor...
Annemde acıyor sonra acınacak duruma düşüyor...
bana kalsa söylerdimm
klava:

Coook sabirlisiniz... Annenin yuzu tutmuyorsa siz kovun bence. Kardesinde tepki gosterirse belki istenilmedigini anlayinca gider.

Coook sabirlisiniz... Annenin yuzu tutmuyorsa siz kovun bence. Kardesinde tepki gosterirse belki istenilmedigini anlayinca gider.

o da yapıyor..
Bir insanda surat yoksa sizce anlar mı ?

Bazen konuşmaları beni bile etkiliyor yani..
Bazen sohbet ettiğimizde diyor ki küçükken hep yalnız kalmaktan korkardım
Bak şimdi yalnızım kimsem yok diyor ağlıyor...
Yani öyle şeyler diyor bazen bende acıyorum..

Bizde hep şu mantık vardı Allah düşürmüş bir de biz vurmayalım... Ama çaba sarfetmesi lazım biraz..
150 tl ye eşyalı bir oda buldu birisi kendine gitmedi !

anladım bullim cok yüzsüz bu kadın bekle ben gelince kovarık birlikte ohaoldumsmile ama valla bende sinir oldum kadına madem kalıon yani sus yada yardım et fln ama 9 ay ya az deil sen söle sıkışıoruz fln de öle laf çak anlarsa tabii

2 oğlu varmış niye yalnız olsun. alsın onları yanına. bunun kardeşi annesi babası, teyzesi vs si yokmu ..

kıbrısta 150 tl ye kalacak eşyalı yer bulundu ve gitmedi ay inanamıyorum o kadına ya resmen çökmüş evinize

2 oğlu varmış niye yalnız olsun. alsın onları yanına. bunun kardeşi annesi babası, teyzesi vs si yokmu ..

yok birtanem yok. Annesi ile babası vefat etti..
oğluları hayırsız.. Bir oglunun cocuklarını ztn devlet ellerinden aldı cocuklarına bile hayırları yok annelerine mi olsun..

bir oglu da evine alırsa babası ev kirasını ödemezmiş diye almıyor.. Ailece sorumsuzlar..

bir kaç güne kadar çare bulur babam bu işe çünkü bugün babam konuşuyordu bu konuyu..

Hay Allah ya, o agladiginda sizde baslayin aglamaya aylardir koltukta yatiyoruz, rahat edemiyoruz sende bizi anla diye.......... ne diyeyim ben bu kadina bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…