Evimize gelen 2 günlük misafir yıllanıyor...

koltukta yatan kardesine yazik degilmi peki, o kadina aciyosunuz kardesinize acimiyosunuz:umursamaz:
vallahi bu yüzsüz kadin beni teeeeee burdan gerdi, söyle sacini basini yolsam pataklasam ne rahatlicam he
bide internete de chat yapiyo haspam:mymeka: insallah bulur birinide gider yoksa siz bi 9 yil daha git diyemiceksiniz
kardesin nasi davraniyo bu kadina ben olsam suratina bakmam gicigin

:uhm:bunu dikkate alın anneniz acıyor sonrası acınaçak duruma düşmesin :uhm:
bilmiyorumkismileyani babanıza göz koymasın bu kadınnn:bbo:

Kız kardeşime acımaz olurmuyum.. canım benim bazen yanıma çağırıyorum beraber yatıyoruz :asigim:
ilk zamanlar kız kardeşimde acıyordu ama şimdi onu görünce saçları havaya dikiliyor kedi gibi sinirden
şimdi yok evde gezmeye gitti hanım... :bbo:
sandığınız kadar rahat değiliz gerçekten ailece gerilmiş ve huzursuz bir durumdayız..
Ona çözüm yolları bulmaya çalışıyoruz başını sokacak bir yer bulması için ki bizde vicdanen rahat olalım.. hayır derse o zaman kendinin bileceği iş kendini sokakta bulacak..

hiçte böyle bişey duymamaıştım..aile mahremiyeti diye bişey den bu kadının haberi varmı?

Sanki bir Türk Filminin konusunu okuyormuşum gibi oldum..Arkadaşım söyleyeceklerim pek hoşuna gitmeyecek belki ama yaa siz delimisiniz?Dostundan ayrılmış bir kadın, akşama kadar chat yapacak, odama girip eşyalarımı karıştıracak bu yetmezmiş gibi birde eşyalarımı çalacak, annem hasta bir insan olacak,kardeşim o kadının yüzünden koltuklarda uyuyacak???????Hangi devirde yaşıyoruz arkadaşım?Bu devirde insanlar öz annelerine evlerinde bakmıyorlarki siz ne olduğu belirsiz bir kadını evinizde 9 aydır barındırıyorsunuz..Üstelik kadının eve hiçbir katkısı yok ki katkısı olsa dahi siz bir ailesiniz.Bu kadın akrabanız değil, ananız babanız değil...Gidecek yeride varmış işte oğullarının evi..Yada gidecek yeri yok diyelim bu yinede sizin probleminiz değilki!...Yanlış anlama ama ilerde babana asılmayacağı yada babanı baştan çıkarmaya çalışmayacağı ne malum!Nasıl güveniyorsunuz anlayamadım doğrusu..Siz zaten elinizden geleni yapmışsınız..Ama anlattıklarınız korkunç şeyler bence..Ben sizin yerinizde olsaydım bu konuda anneme baskı yapardım bu kadın bu evden gidecek bir an önce diye..Yada sizin eşyalarınızı çaldığını anladığınız anda ben olsaydım kolundan tutup dışarı atardım...ıster ağlasın ister sızlasın...Bu kadın iyi niyetinizi resmen suistimal ediyor..Bu devirde insan akrabasının evine sığmıyorki elin yabancısı 9 ay arkadaşının evine sığsın.Annenizle konuşun bir an önce başının çaresine baksın bence..O bayana yardım edelim derken kendi ailenize zarar verirsiniz...Zaten o kadın normal bir insan olsaydı arkadaşının evinde 9 ay kalmazdı..Hani bir söz vardır balıkla misafirin ortak özelliği ikiside 3 günde kokarmış diye.....

Yok niye yanlış anlıyayım sizi ? Herkes aynısını diyor..
Neyi belirsiz biri değil aslında annemin çocukluk arkadaşı..
Bu durum evimizde 9 ay kalmasını gerektirir mi ? hayır !
Annem gerçekten çok merhametli biri... Annem olmasa biz onu kovmaktan beter ederdik.
Sırf annem üzülmesin diye.. Annem bu yıl içerisinde 4 ameliyat geçirdi ve biz genellikle yurt dışındaydık tedavisi için..
Bu devirde böyle birşey yapıp üstüne birde böyle bir insanın tacizlerine kalmak gerçekten DELİLİK
Geçen safyalarda da yazdım bazı nedenlerden dolayı çok üstünde duramadık bu konunun..
Ama bu günlerde babam bakıyor çözüm yolları yine ailemin merhameti vicdanen rahat etsinler diye..
Bunu da beğenmezsse o zaman kendinin bileceği iş...

ayyyy afakanlar bastı okurken..acaip sinirlendim..siz cennetliksiniz yani ne diyeyim 9 ay bir yabancıyı evde tutuyorsanız..
baban birkaç güne konuşmasın hemen konuşsun..
ne kadar sabırlısınız ailece..
biri demese biri git der ama hiç biriniz sesinizi çıkarmamışsınız.maşallah yaa..
hemen def edin onu evden
bide densiz,terbiyesiz bişey allahım...

Seninde bir düzenin olsun..Bizde daha ne kadar kalbilirsin ki..en nihayetinde gideceksin..Diye kadını teşvik etseniz..
anam o da anlamazdan geliyormuş..orada kadın sığınma evi filan tarzında yerler yok mu?

Teşekkürler kızlar..
Anneme şimdi yorumlarınızı ilettim... Dedim ki anne kadından çok bizi yadırgadılar.
Annemde haklılar dedi bizden başka enayi bunu yapmazdı dedi..
ılla bizim mi söylememiz lazım dedi.. Ben söyleyemem annem yapamam dedi..
Baban söyleyecekmiş dedi..
Bakalım neler olacakk bende heycanla bekliyorum...
yerimseniben

Seninde bir düzenin olsun..Bizde daha ne kadar kalbilirsin ki..en nihayetinde gideceksin..Diye kadını teşvik etseniz..
anam o da anlamazdan geliyormuş..orada kadın sığınma evi filan tarzında yerler yok mu?

Devlete baş vurdu, devlette bunu güçsüzler yurduna alacaktı ama kabul eder mi asla :sinifsinif:

şaka gbii canım
bu ya nasıl katlanıyosunz buna
kov gitsin ya 9 ay misafirlikmi olurmuşşşakannehir utanması kalmamış..ogulları varsa maaşıda varsa
yol erin ortakkkolumunekankayizsmile

bende sizin arkadasınız olabilir miyim 9 ay kalayım:) bana gül gibi bakın:)

çok fazla iyi niyetli davrnmışsınız. bu kadar iyi olmak zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…