- Konu Sahibi white_girl
-
kıbrısta 150 tl ye kalacak eşyalı yer bulundu ve gitmedi ay inanamıyorum o kadına ya resmen çökmüş evinize
Kendi görmüyor mu çiçem... kendi de farkında...Hay Allah ya, o agladiginda sizde baslayin aglamaya aylardir koltukta yatiyoruz, rahat edemiyoruz sende bizi anla diye.......... ne diyeyim ben bu kadina bilemedim.
Bullimmm söylemez olurmuyuk.. işittirdik kaç kez ben napacam diyor elektrik su hepsini ödeyemem diyor. başlıyor ağlamaya elimizi kolumuzu bağlıyor...
Annemde acıyor sonra acınacak duruma düşüyor...
bana kalsa söylerdimmklava:
koltukta yatan kardesine yazik degilmi peki, o kadina aciyosunuz kardesinize acimiyosunuz:umursamaz:
vallahi bu yüzsüz kadin beni teeeeee burdan gerdi, söyle sacini basini yolsam pataklasam ne rahatlicam he
bide internete de chat yapiyo haspam:mymeka: insallah bulur birinide gider yoksa siz bi 9 yil daha git diyemiceksiniz
kardesin nasi davraniyo bu kadina ben olsam suratina bakmam gicigin
yok o kadar da uzun boylu değil..[/COLOR]
:uhm:bunu dikkate alın anneniz acıyor sonrası acınaçak duruma düşmesin :uhm:
bilmiyorumkismileyani babanıza göz koymasın bu kadınnn:bbo:
Bilmiyorum bunu sorgulamak lazımm yerimsenibenhiçte böyle bişey duymamaıştım..aile mahremiyeti diye bişey den bu kadının haberi varmı?
Sanki bir Türk Filminin konusunu okuyormuşum gibi oldum..Arkadaşım söyleyeceklerim pek hoşuna gitmeyecek belki ama yaa siz delimisiniz?Dostundan ayrılmış bir kadın, akşama kadar chat yapacak, odama girip eşyalarımı karıştıracak bu yetmezmiş gibi birde eşyalarımı çalacak, annem hasta bir insan olacak,kardeşim o kadının yüzünden koltuklarda uyuyacak???????Hangi devirde yaşıyoruz arkadaşım?Bu devirde insanlar öz annelerine evlerinde bakmıyorlarki siz ne olduğu belirsiz bir kadını evinizde 9 aydır barındırıyorsunuz..Üstelik kadının eve hiçbir katkısı yok ki katkısı olsa dahi siz bir ailesiniz.Bu kadın akrabanız değil, ananız babanız değil...Gidecek yeride varmış işte oğullarının evi..Yada gidecek yeri yok diyelim bu yinede sizin probleminiz değilki!...Yanlış anlama ama ilerde babana asılmayacağı yada babanı baştan çıkarmaya çalışmayacağı ne malum!Nasıl güveniyorsunuz anlayamadım doğrusu..Siz zaten elinizden geleni yapmışsınız..Ama anlattıklarınız korkunç şeyler bence..Ben sizin yerinizde olsaydım bu konuda anneme baskı yapardım bu kadın bu evden gidecek bir an önce diye..Yada sizin eşyalarınızı çaldığını anladığınız anda ben olsaydım kolundan tutup dışarı atardım...İster ağlasın ister sızlasın...Bu kadın iyi niyetinizi resmen suistimal ediyor..Bu devirde insan akrabasının evine sığmıyorki elin yabancısı 9 ay arkadaşının evine sığsın.Annenizle konuşun bir an önce başının çaresine baksın bence..O bayana yardım edelim derken kendi ailenize zarar verirsiniz...Zaten o kadın normal bir insan olsaydı arkadaşının evinde 9 ay kalmazdı..Hani bir söz vardır balıkla misafirin ortak özelliği ikiside 3 günde kokarmış diye.....
Seninde bir düzenin olsun..Bizde daha ne kadar kalbilirsin ki..en nihayetinde gideceksin..Diye kadını teşvik etseniz..
anam o da anlamazdan geliyormuş..orada kadın sığınma evi filan tarzında yerler yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?