- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Öyle de içim içimi yiyor:/Allah başka dert vermesin.
Evet maalesef geçmişten dolayı güven sorunum varAklimin ucundan gecmez,esinizin isi zor.
Yok canım, değil :/duvarı yok store perde koymuşlar cama, balkon da cam oda da cam, bunun yazı var şortu varr, nefis bu bakar bence yaa:/Nasıl ya. Niye uyunan yeri görünen camlı yapsınlar. O kadar yurt gördüm ama böylesini ilk defa gördüm. Kim öyle bir yerde uyumak daha da fenasi pijamasini giyip çıkarmak ister ki. Çok saçma. O camekanlı yer kantin falandır.
Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
Değil yaa sorun bende, baba filan yok bende, anlatamayacağım birsürü nedenden dolayı eşimin gözü kayar gibi geliypr, sorusçn bende kıskançlık problemim var, dert etmeyeyim mi diyorsunuz..Eşiniz karşı yurdu gözetleyecek biri mi? Yani çapkınlıkları varsa bu sizin için sorun olabilir ama gözü dışarda değilse bence bi problem yaratmaz.
Zamanında ben de özel bir okulun yurdunda kaldım, akşamları odanın perdesini açmazdım bile. Gündüz zaten dışardan görülmesine imkan yok.
Eşinize güveniyorsanız içinizi ferah tutun.
Dikizlemek değil ama denk gelince gözü kayar mı aklı gider mi diye tilkiler aklımdaNefis dediginiz sey sapiklik yalniz. Rontgencilik diyoruz biz ona. Oturup kızları mi dikizleyecek tovbe est.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?