Evimizin karsısında kız yurdu varmış

Renklipuantiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
312
300
33
Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (

Bakacağı varsa sokakta da bakar otobüste de bakar ger yerde bakar ama yok donup bakacak adam değilse yurdun ortasına koysan yine bakmaz o yüzden kendini doldurup durmasan iyi edersin yoksa biz zaman sonra bu düşünceler seni çok rahatsız eder her an kollamaya başlarsın buda ikiniz içinde iyi olmaz

Yok canım, değil :/duvarı yok store perde koymuşlar cama, balkon da cam oda da cam, bunun yazı var şortu varr, nefis bu bakar bence yaa:/

Ne düşünelim kardes? Bir sey düşünmezdim tabii ki. Küçücük kizceler. Onlar korksun asil yabancı erkeklerden. Biz de 1 sene kiz yurdunun dibinde oturduk. Hem de oyle bir dip ki kızlar yazik rahat edemiyorlar diye gunesligi bile acmazdik. Simdi de yanimiza bina yapıldı. Orasi da kiz yurdu olacakmis. Ben de seviniyordum, güvenliği olur bana da iyi olur geceleri tek kalirken diye.
18 19 yasinda kiz cocuklari diyecegim artik. Fesatliga lüzum yok.

Eşiniz karşı yurdu gözetleyecek biri mi? Yani çapkınlıkları varsa bu sizin için sorun olabilir ama gözü dışarda değilse bence bi problem yaratmaz.
Zamanında ben de özel bir okulun yurdunda kaldım, akşamları odanın perdesini açmazdım bile. Gündüz zaten dışardan görülmesine imkan yok.

Eşinize güveniyorsanız içinizi ferah tutun.

ya bu yurtlarda genç arkadaşlar cam perde mahremiyet konusunda çok hassas veya dikkatli olmayabiliyor. eşin bakmayacaksa bile sen sorun edip sorunu çağırma potansiyeline sahipsin.
ev içim sinmedi, güney-doğu cephelerine bakıyordu çok sıcak olur, kuzey cephesine bakıyor çok soğuk olur, komşuları gözüm tutmadı gibi seçenekler söz konusu.

Değil yaa sorun bende, baba filan yok bende, anlatamayacağım birsürü nedenden dolayı eşimin gözü kayar gibi geliypr, sorusçn bende kıskançlık problemim var, dert etmeyeyim mi diyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…