- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Borçla taşınıyoruz uzun süre kıpırdayamam://aynen valla gördüm annem bile şaşırdı rahat geziyorlar bazıları çekmemiş perdeyi oda gözükğyor oldugu gibiya bu yurtlarda genç arkadaşlar cam perde mahremiyet konusunda çok hassas veya dikkatli olmayabiliyor. eşin bakmayacaksa bile sen sorun edip sorunu çağırma potansiyeline sahipsin.
ev içim sinmedi, güney-doğu cephelerine bakıyordu çok sıcak olur, kuzey cephesine bakıyor çok soğuk olur, komşuları gözüm tutmadı gibi seçenekler söz konusu.
Değil yaa sorun bende, baba filan yok anlatamayacağım birsürü nedenden dolayı gözü kayar gibi geliypr, dert etmeyeyim mi diyorsunuz..
İç bakmayacak bi adamla evliyim ama benim sıkıntım var bu konuda erkektir yapar düşüncesinden://çıkmayaç alışıyorum amaavvesvese mi hastalık mı bu kıskançlığım bilmiyprumBen olsam evimin karşısında yurt olsa direk kocamı esirgemekten ziyade ne güzel okumaya gelmiş kız çocukları okuyo diye sevinirdim herhalde aklıma bile gelmez.. kocamın zihniyeti pisse dağ başına götürsem fayda etmez hayvanlara hallenir ki görüyoruz zaten benzer örnekler.. ayrıca alemin karısına kızına bakacak diye düşündüğüm bi adamla asla evlenmezdim herhalde bir ömür bu paranoyayla geçmez...
Dikizlemek değil ama denk gelince gözü kayar mı aklı gider mi diye tilkiler aklımda
e ne var bunda ?Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
Yok ben babamı 10yasındayken kaybettim,, 14yasında bi istismara ugradım akraba tarafından, sonrasnısanlandım aldatıldım, güven yıkımı anlayacagınzNasıl yani babayla kız yurdunu anlayamadım...
Sizin eşinizden bağımsız bir güven probleminiz var sanırım. Bazen ben kendimi fiziksel olarak kötü hissettiğimde, benden daha iyi özellikleri olan insanlara imrenirdim, "ya sevgilim onların bu özelliklerini beğeniyorken beni beğenmiyorsa.." diye üzülürdüm. Tamamen benden kaynaklıydı. Mesela düz bi popom vardı, yazın güzel popolu hatunlara özenirdim ve üzülürdüm. Sonra düzeli squat yaptım şimdi normal bi boyutta (çok büyük değil) ama dimdik ve çekici bi popom var. Artık yazın plajlarda kimsenin poposu kıskanmam sevgilim beğenir diye, çünkü benimki de güzel :) heheh
Demek istediğimi anladınız siz, eğer eşiniz çapkın değilse hiç kendinizi üzmeyin boşuna. Akşamları perdelerinizi hep kapalı tutun ve kendinizde beğenmediğiniz bi şeyi yenileyin (kaş şekli, saç rengi, zayıflama vs) böyleye özgüveniniz artacak ve diğer kızlardan kıskanmanıza gerek kalmayacak :)
Hayır, haysiyeti olan bir nefis bakmaz, ha sizinki haysiyetsizdir o başka.nefis bu bakar bence yaa:/
Ya evet de biraz ağır oldu koca kız yurdu:/görcez bakalım dayanacak mıyımmadem törpülemeye karar vermişsiniz başlamak için iyi bir fırsat olmuş bu size. benim aklıma bile gelmezdi kız yurduymuş erkek yurduymuş ne olacak okuyan kız çocukları onlar böyle düşünün
Y
Yok ben babamı 10yasındayken kaybettim,, 14yasında bi istismara ugradım akraba tarafından, sonrasnısanlandım aldatıldım, güven yıkımı anlayacagınz
KotuKnıyet degıl de yazdım nedenini, sorun bende ama beynıme dur demek ıkna olmak, fikirlerinızı almak için yazdım.. Kendimi eşimi üzmemek içinHayır, haysiyeti olan bir nefis bakmaz, ha sizinki haysiyetsizdir o başka.
Ayrıca sizin kendi dusuncenizde cok cirkin. Hani filmlerde olurya mahalledeki kadinlar mahalleye yeni gelen genc kizlara kocalarimizi ayartacak diye cephe alirlar, oysaki asil kotu niyetli olanlar hep kendi kocalari ve bizzat kendileridir, ben sizi bunlara benzettim acikcasi.
Tamam guven sorununuz olabilir, Allah yardimciniz olsun, ama aldatacak insan baskasina bakmadan zihninde dahi aldatir.
Konumu biliyorum evet, gördüğünüz gibi hak verdi bana ve taşınıyoruz, deniycez, ama bu durum da var fikir almak istedim sadece..Kocişini genç kızlardan kıskanma bence, çünkü senin kocaman bir sorunun var: “anasının kuzusu eş”
Yurttaki kızların işi gücü yok çoluklu çocuklu kocişkona mı bakacak?
Bi dönem aldım Dr kendimi tutmazsam ilaç önerdi, yaşayınca görücem eveeyerleşince, sabredebilecek miyim diyeSendeki bu olay paranoya seviyesine gelmiş gibi.Geçmişten gelen sıkıntılarınla kocanıda boğmaman için yardım alman gerektiğini düşünüyorum.Ha kocanın bakacağı varsa tüm dünyadan soyutlasan da bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?