- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Eşiniz kızlara baksa ne yaparsınız?Konumu biliyorum evet, gördüğünüz gibi hak verdi bana ve taşınıyoruz, deniycez, ama bu durum da var fikir almak istedim sadece..
Doğru bak hiç böyle düşünmemiştim ben. Ee bizim komşu da şort giyor acaba bakar mı benimki?Yok canım, değil :/duvarı yok store perde koymuşlar cama, balkon da cam oda da cam, bunun yazı var şortu varr, nefis bu bakar bence yaa:/
Şiddwt nereden çıktı? Ayrıca ne malzeme yapmasıy kimin ne yaşadığını bu hale geldigini bilmeden yazmıssınızy abartmayın istersenizEşiniz kızlara baksa ne yaparsınız?
Kızlar eşinize baksa ne yaparsınız?
Küçücük kızlara Bakacağını düşündüğünüz bir adamla birlikte yaşarken mideniz bulanmaz mı?
Bunu normalleştirip, kıskançlık için malzeme yapmak sizce ne kadar doğru?
Ha bir de taşınmaya zorladığınız için size surat yapan, duygusal şiddet uygulayan kociş, size gerçekten hak vermiş mi oluyor? Siz hep bu eşiniz ve ailesi ile mücadele mi edeceksiniz?
Ben olsam bu soruları kendime sorardım. Bence siz de sorun. Kendinize yabancılaşmayın.
herkes istediğini giyer tabii ama evin içi gözüküyor diyorum, hangi aile yapısının hoşuna giderg eleştirmek için eleştirmeyin..Rahat dolaşıyor nasıl tabir ? İnsanlar giyecekleri kıyafetleri de bırakın kendi isteklerine göre seçsinler.Ayrıca mesele kız yurdu değil.Yazın çoğu kadın şort askılı giyip dolaşıyor.Bakacak olan o zaman da bakıyor zaten.
Kusura bakma da eğer eşin o kızlara bakıyorsa bu kızların senin tabirinle " rahat " giyinmesinden değil , eşinin "rahat" olmasından kaynaklı olur.
Kadın kadına bunu yapmayın bari.
Rahat giyinmek diye bir şey yoktur.İsteyen istediğini giyer istediği şekilde.
Kendi yerinize de düşününherkes istediğini giyer tabii ama evin içi gözüküyor diyorum, hangi aile yapısının hoşuna giderg eleştirmek için eleştirmeyin..
bence devam et , psikologa görün belki belli bir süre devam eden seanslar ile çözülebilecek bişeydir.Bi dönem aldım Dr kendimi tutmazsam ilaç önerdi, yaşayınca görücem eveeyerleşince, sabredebilecek miyim diye
herkes istediğini giyer tabii ama evin içi gözüküyor diyorum, hangi aile yapısının hoşuna giderg eleştirmek için eleştirmeyin..
Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
Evlilik saygı sevgi ve güven ilişkisi üzerine kurulur.. eğer bunlardan bir tanesi bile eksikse o evlilik cehennem azabına dönüşür.. keşke güven probleminizi aşmadan evlenmeseydiniz hayatı hem kendinize hem eşinize zindan etmemiş olurdunuz...H
İç bakmayacak bi adamla evliyim ama benim sıkıntım var bu konuda erkektir yapar düşüncesinden://çıkmayaç alışıyorum amaavvesvese mi hastalık mı bu kıskançlığım bilmiyprum
Merhabalar belki kimilerine basit gelir ama sevilmemek çok koyuyor insana, 2011de eşimle tanıştık 3yıllık evliyim, 21 aylık kızım var , ne yaptıysam sevmediler beni , kv ile ilk tanıtıştiğimda sever zannettim yapısı öyledir tanımıyor diye düşündüm, gecer tanıyınca soğukluğu dedım ama gecmedı, çok zor bir hamılelık gecırdim annem dışında yardıma gelen olmadı, cocuk 2yasında hala bir desteği yok, çocuğa bakayım işini hallet kızım demedi bu aya kadar, ve şimdi yeni gelen etliye çok ılımlılar çıldırırım , eşimin ailesi eşim yokken hiç sohbet etmez, onun yanında normaller o gidince suratları değişiyor, misafir gibi gelip giderler, ben oturmazdım nişanlıyken çaylara bakmaktan şimdiki gelin tabağını bitiriyor canı isterse kalkıyor, ben saf gibi koşturdum hep yaranamadım, canım gelinim canım görümce muhabbetleri yapıyorlar yeni gelinle görümcem ben yıllardır yakın olunsun istedim. Böyle muamele görmedim, neyim eksik anlamıyorum, ailemden 1bucuk saat uzaktayım bu yalnızlığıma son verip onlara yakın bir yere taşınmak istiyorum, anneme arada kızımı bırakıp kpssye çalışmak veya bir işe girmek istiyorum. Eşim taşınırsam işine uzak kalacak, böyle de ben temelli ev hanımı napsam bilmiyorum..
Merhabalar ben evleneli 3yıl olacak , iş gereği nikahı önden yaptık ardından düğün, nikaha 1hafta kala eşim sorun çıkardı ailesine yakın oturduk ve sorun buydu düzeldi.
O zamanlar çocuk yok kpssye çalışırım diye sorun etmedim evimin aileme uzak olmasını fakat çocuk oldu bakanım yok ders yapıp hazırlanamıyorum kpssye, kv cocuga bakamaz .
Annem çok yardımcı bana sagol sun ona yakın yere taşınmak istedim ev bulup iş ciddiye binince eşim sorun çıkardı, böyle ne ders çalışabiliyorum ne işe girebiliyorum, EŞİM ANNEMDEN UZAKTA DÜŞÜNEMİYORUM KENDİMİ dedi, çok değersiz içi boş bir evlilik yapmışım
DÜZELTME : Evett arkadaslar imzayı attım ev sözleşmesini yaptık, fakat eşim çok suratlı, mutsuz 3gündür hiç diyaloğu yok, sorunca hastayım, yorgunum diyor, sonunda bugün mutsuzum ama alışırım belki dedi, ne zormus uzaklaşması ailesinden, benimle olmak yetmemiş, bak daha mutlu olunca belki diyorum yok, nenşakalaşması ne muhabbeti kaldı, çok sıkılıyorum..
Dedim sen bizimle mutlu değilmişsi annenauzaktaa olunca, diyor aynısını sana sormalı, e 3yıldır annemden uzakta seninleyim zaten, herkes annesinin evinde mi olsun o zaman dedi yok böyle birşey, yaş farkımız var sever kıymet bilir dedim evlenirken amaaöyle olmadı,ben29o 38yaşında
Evin içinde kızlar yüz kızartıcı bir şey yapmıyordur, yurt orası. Orayı dikizleyendir ayıbı yapan, ahlakı bozuk olAn. Bu nasıl bir bakış açısı? Bu nasıl bir kocişçilik yahu?herkes istediğini giyer tabii ama evin içi gözüküyor diyorum, hangi aile yapısının hoşuna giderg eleştirmek için eleştirmeyin..
Eşimle ilgili gecmişten gelengdeğil benimle ilgiliBakacak biri degilse niye dert ediyorsunuz? Hem bakacak degil hem gecmisten gelen güvensizlik diyorsunuz..
Eminim kocanizin bakma ihtimaline karsi perdelerini sıkı sıkı kapatirlar.
Sergi mi hanim orasi?? Kocana ne sergileyecekler de baksin adam? Orasi da birilerinin evi nihayetinde.
Ama ahlaki zayifsa, evli barkli adam ogrenci kizlara sapiklik yapacaksa tasinma hic. Kizlarin da huzurunu kacirma, kendi huzurunu da kacirma.
Duygusal olarak yasanıyor evwt ama dırektdsiddet yazınca dövmek algılanıyor, maalesef çoğu aılede kusmeler oluyorozaman zaman, olmayan şanslılardan değilizSiZ yazmışsınız, ben değil. Duygusal şiddet de küsmek, konuşmamak, önemsememel oluyor.
Evlenince kıskanclıgım gecer dedim gecmedi, keske diye Bende çok diyorum:/Evlilik saygı sevgi ve güven ilişkisi üzerine kurulur.. eğer bunlardan bir tanesi bile eksikse o evlilik cehennem azabına dönüşür.. keşke güven probleminizi aşmadan evlenmeseydiniz hayatı hem kendinize hem eşinize zindan etmemiş olurdunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?