Evimizin karsısında kız yurdu varmış

Herkes oralı olmazdı yani böyle bir durumda, rahatsızlık duymazdı öyle mi, çok teşekkür ederim yorumlar için biraz da olsa içimi kemiren duyguyu baskılamaya çalışıcam

Konumu biliyorum evet, gördüğünüz gibi hak verdi bana ve taşınıyoruz, deniycez, ama bu durum da var fikir almak istedim sadece..
Eşiniz kızlara baksa ne yaparsınız?
Kızlar eşinize baksa ne yaparsınız?
Küçücük kızlara Bakacağını düşündüğünüz bir adamla birlikte yaşarken mideniz bulanmaz mı?
Bunu normalleştirip, kıskançlık için malzeme yapmak sizce ne kadar doğru?
Ha bir de taşınmaya zorladığınız için size surat yapan, duygusal şiddet uygulayan kociş, size gerçekten hak vermiş mi oluyor? Siz hep bu eşiniz ve ailesi ile mücadele mi edeceksiniz?

Ben olsam bu soruları kendime sorardım. Bence siz de sorun. Kendinize yabancılaşmayın.

Yok canım, değil :/duvarı yok store perde koymuşlar cama, balkon da cam oda da cam, bunun yazı var şortu varr, nefis bu bakar bence yaa:/
Doğru bak hiç böyle düşünmemiştim ben. Ee bizim komşu da şort giyor acaba bakar mı benimki? Karşı balkondaki hatun da hep yazın konu komşu balkonda çay içer eyvah eyvah... Bir de tatil konusu var her yer bikinili mayolu. En iyisi uyurken adamın gözlerini şişleyelim kaza süsü verelim. Kökten çözüm. Kimseye bakamaz o zaman

Rahat dolaşıyor nasıl tabir ? İnsanlar giyecekleri kıyafetleri de bırakın kendi isteklerine göre seçsinler.Ayrıca mesele kız yurdu değil.Yazın çoğu kadın şort askılı giyip dolaşıyor.Bakacak olan o zaman da bakıyor zaten.
Kusura bakma da eğer eşin o kızlara bakıyorsa bu kızların senin tabirinle " rahat " giyinmesinden değil , eşinin "rahat" olmasından kaynaklı olur.
Kadın kadına bunu yapmayın bari.
Rahat giyinmek diye bir şey yoktur.İsteyen istediğini giyer istediği şekilde.

Şiddwt nereden çıktı? Ayrıca ne malzeme yapmasıy kimin ne yaşadığını bu hale geldigini bilmeden yazmıssınızy abartmayın isterseniz

Ben olsam sevinirdim bile. Kocam bakacaksa sübyancıdır zaten benden uzak olsun. Ee normali de kardeşim kızım deyip öyle yaşaması. Kadının tesettürü varsa erkeğin de gözleridir. Bir zahmet gözlerine indirsin perdesini.

herkes istediğini giyer tabii ama evin içi gözüküyor diyorum, hangi aile yapısının hoşuna giderg eleştirmek için eleştirmeyin..

herkes istediğini giyer tabii ama evin içi gözüküyor diyorum, hangi aile yapısının hoşuna giderg eleştirmek için eleştirmeyin..

Eleştirmek için eleştirmiyorum.
Evimin karşısında otel var.Salonumun camından tam gözüküyor.Ve perdeler genelde hep açık.Bir kere bile dönüp baktığımı hatırlamıyorum.
Burada eleştirdiğim nokta kadınların " rahat " giyinmesinden endişelenmen.Ben de diyorum ki kadınlar " rahat " giyinmiyor.Eğer kocan bakacaksa senin kocan " rahat " biri diyorum.

Bende ogrenciyken yurtta kaldim perdemize camimiza cok dikkat ederdik. Acikcasi esiniz bakacaksa her yerde kadin var bunun önüne gecemezsiniz. Ozellikle yurdu kafaya takmaniz sacma..

Bakacak biri degilse niye dert ediyorsunuz? Hem bakacak degil hem gecmisten gelen güvensizlik diyorsunuz..

Eminim kocanizin bakma ihtimaline karsi perdelerini sıkı sıkı kapatirlar.

Sergi mi hanim orasi?? Kocana ne sergileyecekler de baksin adam? Orasi da birilerinin evi nihayetinde.

Ama ahlaki zayifsa, evli barkli adam ogrenci kizlara sapiklik yapacaksa tasinma hic. Kizlarin da huzurunu kacirma, kendi huzurunu da kacirma.

H

İç bakmayacak bi adamla evliyim ama benim sıkıntım var bu konuda erkektir yapar düşüncesinden://çıkmayaç alışıyorum amaavvesvese mi hastalık mı bu kıskançlığım bilmiyprum
Evlilik saygı sevgi ve güven ilişkisi üzerine kurulur.. eğer bunlardan bir tanesi bile eksikse o evlilik cehennem azabına dönüşür.. keşke güven probleminizi aşmadan evlenmeseydiniz hayatı hem kendinize hem eşinize zindan etmemiş olurdunuz...

SiZ yazmışsınız, ben değil. Duygusal şiddet de küsmek, konuşmamak, önemsememel oluyor.

Evin içinde kızlar yüz kızartıcı bir şey yapmıyordur, yurt orası. Orayı dikizleyendir ayıbı yapan, ahlakı bozuk olAn. Bu nasıl bir bakış açısı? Bu nasıl bir kocişçilik yahu?

Eşimle ilgili gecmişten gelengdeğil benimle ilgili

SiZ yazmışsınız, ben değil. Duygusal şiddet de küsmek, konuşmamak, önemsememel oluyor.
Duygusal olarak yasanıyor evwt ama dırektdsiddet yazınca dövmek algılanıyor, maalesef çoğu aılede kusmeler oluyorozaman zaman, olmayan şanslılardan değiliz

Evlenince kıskanclıgım gecer dedim gecmedi, keske diye Bende çok diyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…