Evin altımda dükkan olması kafayı yicemmm

Bilir kişi gelip bakıp ve sorun olmadığını söylemiş,bu depremden sonra kimse yalan dolanın altına giremez,ve kolona artık kestiremez. Hem vicdani olarak hemde korkudan. Ama içim rahat etsin diyorsanız bilen bir inşaat işçisini yanıma alır elimde olmayan kaygıları onları yargılamadan sadece rahatlayıp günlük hayatıma dönmek için iş yeri sahibinden izin alır kontrol ettirdim... Onlarda sizi gzl karşılayacağına eminim.

Dükkan olan her binada değil, bazı binalarda kolon kesiliyor. Adam kesmemiş, mühendisler de bakmış işte daha ne yapsınlar? Tekstilciyi mi çıkartsınlar o gitse başkası gelecek. Böyle tedirginlikleriniz varsa altında dükkan olmayan evde oturun bence.

Bende dükkansız en alt kat istiyorum ama eşim hayır diyor

Kontrol etti belediye mühendisleri bende çok girdim tekrar girersem deli bu kadın derler kesin

Bence boşuna evham yapıyorsunuz. Sizin asıl sorununuz bu durumu takıntı haline getirmeniz. Çok acil destek almalısınız, yoksa şu an evin sağlamlığıyla ilgili size ne dense boş.

Kontrol etti belediye mühendisleri bende çok girdim tekrar girersem deli bu kadın derler kesin
Tamam işte sizde beraberinde girmişsiniz dahası da olmz, belirttiğim gibi artık kolon kesmenin nelere mal olduğunu gördü cezaları da gördü aslaaa yapmaz.

Bence boşuna evham yapıyorsunuz. Sizin asıl sorununuz bu durumu takıntı haline getirmeniz. Çok acil destek almalısınız, yoksa şu an evin sağlamlığıyla ilgili size ne dense boş.
Evet sürekli aklıma geliyor ateş basıyor ya kestiler se diye belediye işçilerinidee hiç güvenesim gelmiyor

Korkabilirsiniz tabi de, belediyeden de onay aldığınız halde , yemeden içmeden kesilmek çok abartılı bir durum. Doktora gitmenizde fayda var. Ayrıca, kocaeli büyük deprem geçirdi, bir daha 200 sene büyük deprem beklenmiyor orda. Marmara denizinde beklenen deprem de , kocaeliyi yıkacak derecede etkili olmaz sanırım. Biraz sakinleşin.

İşte takıntı oldu Rabbim herkesi korusun inşAllah

Tedirgin olmanız normal de sizin ki tedirginlik değil, psikolojik destek alırsanız çok iyi olur.
Benim oturduğum evin altı da dükkan, üstümde 9 kat var ve ev hasarlı. bu durumda evin içinde çığlıklar atarak gezmem lazım. Deprem biz evde yokken olur diye ummaktan başka bir şey gelmiyor elimden. sürekli korkarak yaşanmaz ki, mutlaka yardım alın.

Siz deprem olan illerden birindemisiniz çok geçmiş olsun

yok demişler ama içiniz rahat etmemiş... lütfen psikiyatriste gidin... aldığınız evde de komşular birşey dese yine paranoya yapabilirsiniz... hiç birimizin depremi evde yakalanacağı garantisi yok. her an her yerde olabilir... belki bi markette, belki pazar yerinde.... belki bir otelde... bi evin yanından geçerken vs. vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…