evin içinden gelen tuhaf sinyal sesi

ahh biz o çekirgelerden ne çektik yarabbim...önce bulamadık nereden geldiğini sonra farkettik ki
kombinin oraya girmiş gündüz o kadar rahatsız etmiyordu ama gece uyutmuyordu mübarek.. 1 ay çektik o sesi..

Kabak olayı gitti sinyal geldii şimdide...
Buraya konu açmayı gerektirecek bir şeymi gerçekten
Allah aşkına yaa...

evet burada konu açmayı gerektirecek birşey ,, annem acaba doğal gaz kaçağı mı var diye uyku uyuyamadı ya,,
sırf insanı rencide etmek için saçma sapan yorumlar yazıyorsunuz ..pes yani

evet burada konu açmayı gerektirecek birşey ,, annem acaba doğal gaz kaçağı mı var diye uyku uyuyamadı ya,,
sırf insanı rencide etmek için saçma sapan yorumlar yazıyorsunuz ..pes yani

Bana göre yok.Size yorumum saçma geliyosa banada konu açmanız saçma geliyor...
Rencide etmek için değil gerçekten saçma bulduğum için düşüncemi yazdım istediğim gibide düşünebilirim ...
Gerçekten o kadar basit ve saçma şeyler için derdim vara konu açılıyorkii .Nedir yani duymak istediğiniz bu dert değil tuhaf bi şey ..
Madem doğalgaz kaçağından şüphelendiniz o zaman igdaşa yada yetkili bir yere haber verirsiniz bakarlar korkunuz gider yada olay çözülür burda kimse sesin ne olduğunu neden kaynaklandığını anlayacak değilyaa...
Genellikle manen duygusal olarak fikir alışverişi yapılıyor burda.

öyle deme canim, bende merak ettim acaba ne olabilir diye ve bisey daha ögrendik bu sayedebilmiyorumkismile

illaki aldatma bosanma vs olacak degil ya
benim kizdigim konular sadece fake konulardir
yoksa derdin kücügü büyügü olmaz
hem bak ne yaziyor yukarda ->Bir derdim var : ( Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

eski bi kol saatidir dijital olanlardan, alarmı çalıyodur,bizi evden de geliyo her gece saat 5 gibi başta anlayamadım boğuk boğuktu çekmeceden gelyomuş

konuyu görünce aklıma geldii anlatmadan edemicemm sempatiksalakcinni ben ilk okula filan giderkenn yine evden dediğin gibi bir ses geliyor sanki mekanik bir ses... ilk önce çözemedik sonra farkkettiki tvden geliyor... biz tabi bir panik o zamanki tvler tüplü ve tv patlıyor vs olayları duymuşuz... boşalttık evdeki herkesi.. hatta abartmıyorum üst kattaki amcamlarda korkudan indiler bahçeyekaydirigubbakcemile2 çağırdık televizyoncuyu... adam geldii eve bu arada biz hala dışardayız tv patlıycak ya... birde çıktıkii elinde tetris...nasıl olmuşsa tvnin altına girmiş ve tuşu takılmışşakannehiramma korkutmuşu bizi... arkadaşlar çekirge demişş oda mantıklı geldi bana olabilir yanii.. bu arada konuyu beğenmeyen zati muhteremler cvp yazmasınlarr bu ne yaa illa sataşmak olsun diye yorum yazıyorlarr sengözlerimebaksanab

yorum yapan herkeze çok teşekkür ederim , en mantıklısı çekirge geldi evde sesi geziyor çünkü .., anneme söyledim rahat bir nefes aldı kadın ..laf aramızda doğal gazdan üç harflilere kadar herşeyden şüphelenmişti :))

iki kez bizim evde de oldu. nereden geliyor anlam veremedim üzerinde de durmadım.
ama merak ediyorum acaba ne olabilir.

bence de evde gezindigine göre çekirgedir..basta acaba konusmalarınızı mı kaydediolar die süphelendim ama öyle olsa yer değişmezdi..çekirgenin de sesi mekanik gibi olabiliyor.

Kabak olayı gitti sinyal geldii şimdide...
Buraya konu açmayı gerektirecek bir şeymi gerçekten
Allah aşkına yaa...

bu söylediğin bu konu için değil ama (çünkü bence önemli bişey)
sitedeki binlerce başlık için doğru.
kızlaaar aldığım cezveye bakın, yok kemer aldım bi bakın, saçıma bakın falan diye hele ki çeyiz konusunda abuk sabuk topicler açılıyor.
sinirleniyorum, ne kadar boş insanlar var ya

bu konuya gelince bence de çekirgedir.
böyle durmayan tiz bi sesleri oluyor kimisinin.
daha önce duymuştum.
köşe bucak arayın.

Son düzenleme:

baktım da şöyle bahsettiğiniz tarzda başlıkların hepsini açmış zaten kendisi sempatiksalakcinni
bu gece yine geliyordu sesi çekirgedir diye umursamadım .. çekirge olduğuna inanmak istiyorum gayet ürkütücü bir ses çünkü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…