evin içinden gelen tuhaf sinyal sesi

Siz, alacaginiz bikininin hangi renk olacagini sormak icin
konu aciyorsunuz, o sacma olmuyorda,
evden gelen tuhaf seslerin sebebini ögrenmek isteyen
bu arkadasimizin konusu mu tuhaf oluyor?

"yetkili bir yere haber verirsiniz bakarlar korkunuz gider...." demissiniz..

ozaman bende diyorum ki, magazada calisan elamana sorarsiniz, o size hangi renk bikini olacagini söyler, sizde böylece almis olursunuz sorunuzun cevabini

Son düzenleme:
süperrr valla banada böle çıkışan biri olmuştu ben böle yazamadım senin gibi verdim veriştirdim boşuna canımı sıktım.üstelik bana çıkışan da aynen böylee bi durumdu :))kendisi saçmasapan yazmadık yer burnunu sokmadık yazı bırakmamış niye buraya yazıyosun diye demedik laf koymadı.neyse bidaha başıma gelirse sakin olucam bende

:lepi:

Bakıyorum bazıları birden avukat kesilmiş bu kadar önemsemeyin yaa sadece fikrimi söyledim ben...Herkesin düşüncesi kendine...
Yemeyip içmeyip gecenin bi vakti başka derdinizmi kalmadı...

a.s a.s a.s

Ses dinleme cihazı falan olmasın.Birisi koydurmuş olabilir.

Bu arada nice konular açılıyor bu konuya gelene kadar.Erkekler bile girip üye oluyor ,yok ayağınızın resmini gösterin vs. diye.Onlar bu kadar tepki almıyo da bu mu alıyo...Uymuyosa okumazsın bile başlıktan belli oluyo konunun içeriği.Okuduk diyelim hadi soluksuz:))) cevap yazmam bari bana saçma geliyosa.

Son düzenleme:
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sesler devam ediyor mu

evelki gece duyar gibi oldum ama uzaktan geliyordu ,, rüya mı gerçek mi onu da bilmiyorum belki rüyama girmiştir ,, ondan beri duymadık inşallah bir daha da duymayız ,, dinleme cihazı ses yapar mı öyle ,, gerci kim niye dinlesin ki bizi CADIARZU

Sonuçta bu tür aletler sinyalle falan çalışıyor.o yüzden ses çıkarabilir ,böyle bir durum olabilir diye düşündüm.

dinleme cihazı ses yapsa gizliliği kalmaz sengözlerimebaksanab
bizim aptrmanda duvarlar ince olduğundan öksürseler duyarız sizin komşudan gelen ses olmasın benim makina bitince sinyal verir kapatmazsam sabaha kadar devam eder

Ooo eski konu alırım bi dal Bu bize eski ofisimde olmuştu bir yerden telefon çalma sesi geliyor yok bulamıyoruz. Plaza yönetimini aradık onlar da baktı bulamadı, altta üste o sesin geleceği bir yer de yoktu. Şimdi de yeni evimde ara ara oluyor hatta eşime sordum geçenlerde alarm sistemi olabilir dedi. Bilmiyorum alarmla alakası olabilir mi .

gaz alarmi mi acaba ya da yangin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…