- Konu Sahibi Nazli Altin Oran
-
bulamadınız mı hala canım
sesin kaynağını
Bana göre yok.Size yorumum saçma geliyosa banada konu açmanız saçma geliyor...
Rencide etmek için değil gerçekten saçma bulduğum için düşüncemi yazdım istediğim gibide düşünebilirim ...
Gerçekten o kadar basit ve saçma şeyler için derdim vara konu açılıyorkii .Nedir yani duymak istediğiniz bu dert değil tuhaf bi şey ..
Madem doğalgaz kaçağından şüphelendiniz o zaman igdaşa yada yetkili bir yere haber verirsiniz bakarlar korkunuz gider yada olay çözülür burda kimse sesin ne olduğunu neden kaynaklandığını anlayacak değilyaa...
Genellikle manen duygusal olarak fikir alışverişi yapılıyor burda.
Siz, alacaginiz bikininin hangi renk olacagini sormak icin
konu aciyorsunuz, o sacma olmuyorda,
evden gelen tuhaf seslerin sebebini ögrenmek isteyen
bu arkadasimizin konusu mu tuhaf oluyor?
"yetkili bir yere haber verirsiniz bakarlar korkunuz gider...." demissiniz..
ozaman bende diyorum ki, magazada calisan elamana sorarsiniz, o size hangi renk bikini olacagini söyler, sizde böylece almis olursunuz sorunuzun cevabini
süperrr valla banada böle çıkışan biri olmuştu ben böle yazamadım senin gibi verdim veriştirdim boşuna canımı sıktım.üstelik bana çıkışan da aynen böylee bi durumdu :))kendisi saçmasapan yazmadık yer burnunu sokmadık yazı bırakmamış niye buraya yazıyosun diye demedik laf koymadı.neyse bidaha başıma gelirse sakin olucam bende
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sesler devam ediyor mu
evelki gece duyar gibi oldum ama uzaktan geliyordu ,, rüya mı gerçek mi onu da bilmiyorum belki rüyama girmiştir ,, ondan beri duymadık inşallah bir daha da duymayız ,, dinleme cihazı ses yapar mı öyle ,, gerci kim niye dinlesin ki bizi CADIARZU
evelki gece duyar gibi oldum ama uzaktan geliyordu ,, rüya mı gerçek mi onu da bilmiyorum belki rüyama girmiştir ,, ondan beri duymadık inşallah bir daha da duymayız ,, dinleme cihazı ses yapar mı öyle ,, gerci kim niye dinlesin ki bizi CADIARZU
gaz alarmi mi acaba ya da yanginsanki başka derdimiz yokmuş gibi bugün çok tuhaf birşey oldu ..
sahabın 7 sinde sinyal sesi duymaya başladık telefonu açınca gelen uzun biiip sesi gibi birşey annemler doğal gaz alarmı sandılar cihazı susturamadılar ,, ben kapı zili bozulmuştur dedim,, yanyana cihazlar çözemedik bir türlü ,, elektriği kestik susmadı ,, sonra babam tüm apartmanın elektriğini kesti ses bu sefer salondaki bacanın içinden gelmeye başladı ..babam gitti elektriği açtı önce nasıl olsa onla ilgisi yok diye.. biz 4. kattayız son kat çatı ,, babam çatıya bakmaya gitti ses birden kesildi ,,sanki babam gidince kaçtı gibi .. çok tuhaf birşey ..
arkadaşlar biz anlam veremedik bir böcek ya da hayvan değil mekanik bir ses ,, telefonla da ilgisi yok ..elektrik kesildiğinde devam ediyor .. yer değiştiriyor..bu ne olabilir hiç başınıza geldi mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?