Kızlar böyle bir aileyle anlaşılır mı söyleyin bana

Kv hastalanmış dr a getirmiş kaynım dün, köyde oturuyorlar normalde.
Eşim de beni arıyor, annem hastalanmış bu akşam köye gidip annemi gorucem dedi, ben de geleyim dedim, annesi de geçen gün ben ağır grip geçirirken geldi, oturdular gittiler bu arada. Biz de aynısını yapıcaktık. Eşimle konuşup kapadık telefonu. Biraz sonra eşim arıyor acaba annem uyur mu ki iki gece hiç uyumamış bu gece erteleyelim ıstersen dedi. Ki hiç inandırıcı deil bana göre. Çünkü eşimin annesi asla önceden haber vermeden birini kabul etmez. Ama kendisi cat kapi gelir, hasta olduğu için evi dağınık diye beni istemeyeceğini düşündüm. Eşim yok öyle bisey dese de annesinin ona soylettirdigini düşünüyorum. Akşam geldi eşim. Zaten annem yarın buraya gelicekmis dedi kaynımın evine. Yarın akşam gidelim dedi. Sırf ben istiyorum diye annesi evi dağınık ya da müsait deil diye istemediler bizi. Ve ertelediler.
Ama sürekli gelmiyorsunuz diye kızarlar. Gidecek oluyoruz herdefasinda aynı şey.
Bu akşam kaynımı aradı esim geliyoruz diye. Kaynım annem gelmedi dedi, eşim de hani getircektiniz ya dedi. Gelmek istemedi dedi. Cunku kaynımın evi de dağınık olduğu için bu kez de o istemedi gitmemizi.
Ben de eşime bi yandan tamam gitmeyelim dedim. Bu kadar ısrar etme. Eşim de annesini merak ediyor.
Babasını aradı konuştular madem gelmediniz biz geliyoruz dedi. Arkadan kv ev çok dağınık baska zaman dedi

Eşim de o sizin gelininiz niye böyle yapiyosunuz deyince babasıyla ufak çaplı çatıştılar. Biz geliyoruz dedi, ve şuan ben gitmek istemiyorum, benim hattım için geleceksin konuşacağım onlarla diyor. Ve ben hamileyim, moralim çok bozuldu. Istenmedigimiz bir yere niye gidelim diyorum, eşim kabul etmiyor. Iyice sinirlerim bozuldu, böyle bir aileye ben nasıl yakın olabilirim arkadaşlar? Sirf Ben gelicem diye oğlunun onu merak etmesini dahi anlayamayan bir kadın !!
Siz söyleyin napardiniz bu durumda?