Ayni odaya ayni eve girmezsiniz anlarim da adamla kalip 1 yil yasamaya karar verip ay evli degiliz ayni odada uyuyalim ama yatagi ayiralim demek evet bana garip geldiEvet o teklifle gelebilirdi
Gönderdiği odakar hep tek yataklıydı.
Ayrı da uyumak isteyebilir insan evli değiliz ki çok mu garip
1 yıl yaşamaya karar vermedikkiAyni odaya ayni eve girmezsiniz anlarim da adamla kalip 1 yil yasamaya karar verip ay evli degiliz ayni odada uyuyalim ama yatagi ayiralim demek evet bana garip geldi
Pardon ben yanlis anlamisim.1 yıl yaşamaya karar vermedikki
Bir haftalık bir tatil
Aynı yatakta uyumak istemiyorum yoksa aramızda cinsellik anlamında geçiyor bişeyler. Hem rahat edemem diye hem de istemiyorum:)Pardon ben yanlis anlamisim.
Yinede fikrim ayni ama hem sevgilisiniz hem yanina kalmaya gidiyorsunuz hemde ayni yatakta yatmam o salonda yatsin gibi bir fikriniz var.
Ayni yatakta yatmak zorunda degilsiniz evet, saygi duyarim herkes duymak zorunda ama boyle biriyseniz de kalkip adamin evinde kalmak bence garip.
Sevgilimi gormeye tatile gidiyorum otel vs tuttum ayni yatakta kalmak istemiyorum diyebilirsiniz.
Eger dini vs sebebler icin boyle dusunuyorsaniz adamin evinde de isiniz olmasin yok sadece istemiyorum diyorsaniz da adami sevdiginize emin misiniz?
Yoo gayet evet ben bu açıdan düşünmemiştim olabilir şeklinde cevaplarımda var hakkımı yiyorsunuz amaAçtığınız konularda aldığınız cevapların hiçbirini takmıyorsunuz. Artık şunu diyeceğim ben size. Adam da sana iyi katlanıyor hee...
Ayni odaya ayni eve girmezsiniz anlarim da adamla kalip 1 yil yasamaya karar verip ay evli degiliz ayni odada uyuyalim ama yatagi ayiralim demek evet bana garip geldi
E hadi hayirli olsunArkadaşlar güncelleme yapayım sevgilimin evinde kaldım. Güzel geçti baya
Bu hanım abla ne haklıymıssürekli konu açıp kafanıza göre takılıyorsunuz yine öyle yapın
Teşekkür ederimE hadi hayirli olsun
Yaşım doğruYaşınız doğrumu ? 33
Üç otuzunuza gelmişsiniz hala bu muhabbetlere mi giriyorsunuz gerçekten
Ayrılmadık evinde kaldım ve güzel geçtiAyrılmanız yararınıza olmuş ikiniz için de. Eski konunuzu hatırlıyorum. İlla cinsellik yaşamak zorunda değilsiniz ama sevgilinizi görmeye gitmişsiniz evinde kalmamak için bin dereden su getirdiniz. Evinde kalmam, yatağında yatmam… Bu kadar yakın olmaktan çekindiğiniz kişiyle niye sevgiliniz? Hayır yaşınız küçük de değil. Bulabilirseniz kendi görüşünüze göre birini bulun. Onlar erken evlendiği için pek sanmıyorum gerçi.
Koridorda mi yattin dogru soyleAyrılmadık evinde kaldım ve güzel geçti
Bu hanım abla ne haklıymıs
Ahfjkk 10 Eylül de ayrılık daha yakın diyorduAyrılmadık evinde kaldım ve güzel geçti
AahhahaKoridorda mi yattin dogru soyle
Biraz trip girl olmuşum adam gönlümü aldı:)Ahfjkk 10 Eylül de ayrılık daha yakın diyordu
Ya beleş ev diye gittiniz tanıyoruz sizi ..adam otel ödemeyince tükürdüğünüzü yaladınızBiraz trip girl olmuşum adam gönlümü aldı:)
Otel ödemeyince mi otel paramı ödemesini mi bekliyordunuz yok artık:)Ya beleş ev diye gittiniz tanıyoruz sizi ..adam otel ödemeyince tükürdüğünüzü yaladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?