Konuştum zaten özür diliyor sonra dabu hoş olmamış tabi insan misafirine özenli davranır bunu konuşun bence
Hangi konuda söyleneni dinledin kinasılsa ayrılmazsın sen bu adamdan yanına da gidersin boşver
Biz sizin anlattığınız kadarını anlattığınız şekliyle bilebiliriz ancak, ben 30 lu yaşlarında yabancı bir erkeğin (Türk kültüründe de çok zor) cinsellikten bu kdar uzak durup karşısındakine saygı duymasını anlamlandıramam. Cinsel sorunlar da olabilir, aldatılıyor da olabilirsiniz. Türk kültüründe saygı duyanlar ya da dini nedenlerle kendi istemeyenler elbet var ancak onlar da kısa sürede evlenmeye çalışıyorlar öyle 1-2 yıl flört ederiz demiyorlar o yaşta.Doğru kendi de dedi bunu ama saygı duydu sonra da.
Sevgilim TürkBiz sizin anlattığınız kadarını anlattığınız şekliyle bilebiliriz ancak, ben 30 lu yaşlarında yabancı bir erkeğin (Türk kültüründe de çok zor) cinsellikten bu kdar uzak durup karşısındakine saygı duymasını anlamlandıramam. Cinsel sorunlar da olabilir, aldatılıyor da olabilirsiniz. Türk kültüründe saygı duyanlar ya da dini nedenlerle kendi istemeyenler elbet var ancak onlar da kısa sürede evlenmeye çalışıyorlar öyle 1-2 yıl flört ederiz demiyorlar o yaşta.
Keşke saygı duymayı herkes öğrenebilse ne iyi olurduAnneniz göster ama elletme mi dedi?Madem bu kadar hassassınız, adamın evinde kalmak neyin kafası? Kaç yaşında insanlarsınız. O kadar özlemin üzerine sevgiliyle aynı evde kalıp çekirdek çitleyecek haliniz yok. Ya çok safsınız ya da aşırı kezban. İki türlüsü de çekilmez karşı taraf için.
O da farklı bişey söylemedi koltukta dönüşümlü yatarız dedi demek doğru demiçevine gidip sonra ayrı odada kalmak
dalga mı geçiyorsun derler adama
Siz kendinizle çelişmezseniz, hayat tarzınıza uygun yaşarsanız sevgiliniz de sizin seçimlerinize saygı gösterirdi zaten. Bu şekilde hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın demeniz biraz köylü kurnazlığı oluyor. Adamı sevseniz, özleseniz bunların hesabını da yapmazdınız zaten, anı yaşardınız.Keşke saygı duymayı herkes öğrenebilse ne iyi olurdu
PekiSiz kendinizle çelişmezseniz, hayat tarzınıza uygun yaşarsanız sevgiliniz de sizin seçimlerinize saygı gösterirdi zaten. Bu şekilde hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın demeniz biraz köylü kurnazlığı oluyor. Adamı sevseniz, özleseniz bunların hesabını da yapmazdınız zaten, anı yaşardınız.
Önceki konularımda da anlatmıştım uyumlu olduğumuz bir çok konu da var beraberken güzel vakit geçiriyoruz güzel şeylerde var tabikiYurtdisina evlenmek istediginiz izlenimini veriyosunuz.
Adami sevmediginiz ve mantik zeminine uydurmaya calistiginizi gosteriyorsunuz.
Sevgilinize hicbir sey vermeden ondan alabileceginiz her seyi almaya calisiyorsunuz.
Sevgilinizin cimri oldugunu ve sizi en fazla sizin onu sevdiginiz kadar sevdigini gormezden geliyorsunuz.
Birbirinize mecbur degilsiniz ve bu bir uzak mesafe iliskisi.
Neden hala devam ediyorsunuz?
Muhakkak vardir fakat yeterli degil bazi seyleri gormezden gelmek icin. Aslinda uyumsuz gibisiniz bilemedim enine boyuna dusunun, o birkac gun zehir olacak gibi eger gidersenizÖnceki konularımda da anlatmıştım uyumlu olduğumuz bir çok konu da var beraberken güzel vakit geçiriyoruz güzel şeylerde var tabiki
Ay siz o kadar zorlastiriyosunuz ki salın su adamı. Ben olsam evime almayı bırakırım sizi ne bu böyle ya. Nesiniz siz bulunmaz Hint kumaşı mi?Arkadaşlar sevgilim yurtdışında 1 yıldır tanışıyoruz. Ben onun yanına gidicektim ve evinde kalıcaktım. İlk defa bir sevgilimin evinde kalıcam ve çekiniyordum aradaydım. Yurtdışında bir kaç günlüğüne de başka bir şehire geçicez. Ben de orada ayrı oda mı tutsak dedim. Sonra o da benim evimde nasıl olacak dedi. Evi küçük. Ben de espri yaptım ben girişte yatarım diye. Ne dese beğenirsiniz bir gün sen bir gün ben koltukta yatarız. Ben de herşey eşit yani hep dedi hep öyle der kadın erkek eşit diye. Evet her zaman demiş. Ben şok, tepki gösterdim tabiki ve senin evinde kalmıycam yatağında rahat yat dedim. Kaba olduğunu söyledim baya saydırdım. Özür diliyor ben ayrı oda tutarız demişim de ona içerlenmiş. Gitmiycem arkadaşlar bu kaba adamın evinde de hayatında da kalmamalıyım. Sizce?
Belki de siz öyle yaparsınızEvime gelip benimle yatmak istemeyen sevgilim olsa eski sevgilim olurdu.
Ha zaten 1 senelik iliskide hala sevismedigim bir sevgilim olsa o da eski sevgilim olurdu.
Ozellikle 30lu yaslarda bu tarz iliski yasamak istemezdim ben. Belki sevgiliniz de artik bunalmistir.
Kimseyle beraber yatmadım o yüzden evlenince deneyimlemek istiyorumNeden beraber yatmıyorsunuz
Evet öyleyimAy siz o kadar zorlastiriyosunuz ki salın su adamı. Ben olsam evime almayı bırakırım sizi ne bu böyle ya. Nesiniz siz bulunmaz Hint kumaşı mi?
Kimseyle beraber yatmadım o yüzden evlenince deneyimlemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?