Evinde kalma durumu gitmeden iptal oldu ayrılmaya yaklaştım?

Doğru kendi de dedi bunu ama saygı duydu sonra da.
Biz sizin anlattığınız kadarını anlattığınız şekliyle bilebiliriz ancak, ben 30 lu yaşlarında yabancı bir erkeğin (Türk kültüründe de çok zor) cinsellikten bu kdar uzak durup karşısındakine saygı duymasını anlamlandıramam. Cinsel sorunlar da olabilir, aldatılıyor da olabilirsiniz. Türk kültüründe saygı duyanlar ya da dini nedenlerle kendi istemeyenler elbet var ancak onlar da kısa sürede evlenmeye çalışıyorlar öyle 1-2 yıl flört ederiz demiyorlar o yaşta.

Anneniz göster ama elletme mi dedi? Madem bu kadar hassassınız, adamın evinde kalmak neyin kafası? Kaç yaşında insanlarsınız. O kadar özlemin üzerine sevgiliyle aynı evde kalıp çekirdek çitleyecek haliniz yok. Ya çok safsınız ya da aşırı kezban. İki türlüsü de çekilmez karşı taraf için.

Sevgilim Türk

Keşke saygı duymayı herkes öğrenebilse ne iyi olurdu

evine gidip sonra ayrı odada kalmak
dalga mı geçiyorsun derler adama

Keşke saygı duymayı herkes öğrenebilse ne iyi olurdu
Siz kendinizle çelişmezseniz, hayat tarzınıza uygun yaşarsanız sevgiliniz de sizin seçimlerinize saygı gösterirdi zaten. Bu şekilde hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın demeniz biraz köylü kurnazlığı oluyor. Adamı sevseniz, özleseniz bunların hesabını da yapmazdınız zaten, anı yaşardınız.

Peki

Yurtdisina evlenmek istediginiz izlenimini veriyosunuz.
Adami sevmediginiz ve mantik zeminine uydurmaya calistiginizi gosteriyorsunuz.
Sevgilinize hicbir sey vermeden ondan alabileceginiz her seyi almaya calisiyorsunuz.
Sevgilinizin cimri oldugunu ve sizi en fazla sizin onu sevdiginiz kadar sevdigini gormezden geliyorsunuz.
Birbirinize mecbur degilsiniz ve bu bir uzak mesafe iliskisi.
Neden hala devam ediyorsunuz?

Önceki konularımda da anlatmıştım uyumlu olduğumuz bir çok konu da var beraberken güzel vakit geçiriyoruz güzel şeylerde var tabiki

Önceki konularımda da anlatmıştım uyumlu olduğumuz bir çok konu da var beraberken güzel vakit geçiriyoruz güzel şeylerde var tabiki
Muhakkak vardir fakat yeterli degil bazi seyleri gormezden gelmek icin. Aslinda uyumsuz gibisiniz bilemedim enine boyuna dusunun, o birkac gun zehir olacak gibi eger giderseniz

Ay siz o kadar zorlastiriyosunuz ki salın su adamı. Ben olsam evime almayı bırakırım sizi ne bu böyle ya. Nesiniz siz bulunmaz Hint kumaşı mi?

Belki de siz öyle yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…