Evinde muska bulanlar!!!

Ben evlenmeden dolabimda pasli demir bi halkaya baglanmis halat gibi ipler bulmustum suya attik biseyde olmadi :) nedense hep muslumanlara oluyo boyle seyler ingilterede ki mr. And mrs. Brown a niye olmuyo bilmem
Vhalla ingiltereyi bilmem ama romanyada herkes birbirine büyü yapıyor nerdeyse
Herkes büyülu büyülü geziyor
Artik kim kimi tutarsa

Sana tavsiyem evi didik didik et,duvar içleri olur,küçük delikler olur,kullanmadığınız yastıklar olur,parke altı olur. Kısacası a'dan z'ye heryere bak,eğer varsa bulabilirsin.

Ben evlenmeden dolabimda pasli demir bi halkaya baglanmis halat gibi ipler bulmustum suya attik biseyde olmadi :) nedense hep muslumanlara oluyo boyle seyler ingilterede ki mr. And mrs. Brown a niye olmuyo bilmem

Yok canim sirf bize olmuyor. Katolikleri bir görsen nişanlım her allahin günü evi tutsuluyor gina geldi. Brezilyada yaşarken condomble ile tanışdim. Resmen 3 harfli çağırıyorlar. Exozist olaylari vs. Dünyanın her yaninda inananlar var.

Buldum hemde hiç kullanmadığım iç çamaşırlarımın arasında birbirine sarılı çaput şeklinde açtım içine açtım açtım içinde yanıt naylon kağıt parçaları vardı arapça birşeyler yazıyordu arapça bilen birine okuttum anlamsız şeyler yazdığını söyledi orda kaldı öyle bişey olmadı ve bu olaylar yaşanırken 3 ay evde tek kaldım eşim yurdışındaydı

ah ah kendileri yetmiyor bide deccallarini basimiza bela ediyorlar.
kaynana yapmistir kaynana

Bulanan sey 3 gun yada 3 gece sirkeli suda bekletiliyor.Suya tutup dua okuyanlari var ezan vakti sonra yakin yada dere gibi bi yere atın.Evinizide sirkile suyla silip arada Kuran okuyun dualar

gecenler duvara tablo asicam, civi gitmiyor meger sivanin altina yerlestirmisler muskayi cok becerikliler hic belli olmuyor muska olabilecegi demek isterdim ama bulmadim inanmam zaten boyle seylere

Buldugunuz muskayi elma sirkesinde tutun 3 gun ve sirkenin icine koyarken ayetel kursi, felak, nas okuyun. 3 gunun sonunda akarsuya atin. Sizde son duş suyunuza sirke katip yikanin. Ayrica camasir yikarken makinaya azicik sirke damlatin. Evinizi temizlerken suya damlatin. Ayrica suda bekleyen muskadaki yazilar 3.gunun sonunda hala murekkep gibi dagilmis olarak duruyorsa kagitta korkmayin. Bu tarz islemlerde kullanilan safran suda akar gider eger duruyorsa safran kullanilmamis demektir. Tesiri olmaz.

Eskiden bu sitede..alacakaranlik kusagi..bölümü vardi

O zamanlar bu konular yasak degildi herkes yazar konusurdu ama olumsuz etkiler oldugu icin kapatildi

Demem o ki; bu konular yasak.
Kesinlikle cok sacma bir yasak...
Konu belli yazilanlar belli ...kendini biliyorsan gelip okumazsın...ha merakına yenildin geldin o zaman da korkuyorum diye zırlayıp insanların bazi özgürlüklerine engel olmayacaksin...

Bu arada size değil...genele yorumum :)

Afedersınız ama kaka yapsaydınız keske O kesın bozardı

Çocukken evin bazı bölümlerinde duvar içlerinden dürülü dürülü arapça gibi yazılar olan kağıtlar çıkardı. Hakkaten o dönemler kötü geçerdi. Annem dua eder suya atıverirdi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…