- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Vhalla ingiltereyi bilmem ama romanyada herkes birbirine büyü yapıyor nerdeyseBen evlenmeden dolabimda pasli demir bi halkaya baglanmis halat gibi ipler bulmustum suya attik biseyde olmadi :) nedense hep muslumanlara oluyo boyle seyler ingilterede ki mr. And mrs. Brown a niye olmuyo bilmem
Sana tavsiyem evi didik didik et,duvar içleri olur,küçük delikler olur,kullanmadığınız yastıklar olur,parke altı olur. Kısacası a'dan z'ye heryere bak,eğer varsa bulabilirsin.Bize de dendi sizde çok kötü şeyler var üstünüzde ve bzüm son bir senede başımıza gelmeyen kalmadı hemde durduk yerde yalnız varsa dahi nasıl bulunur ki aradım raradık evin altını üstünü yok yok ve herşey aynı kötü şekild edevam ediyor hayatımızda bizde buna bağladık artık son birisine gittik bize dedi böyle böyle aöa yerini bulamıylruz gerçekten varsa
Romanya halki bi acayip zatenVhalla ingiltereyi bilmem ama romanyada herkes birbirine büyü yapıyor nerdeyse
Herkes büyülu büyülü geziyor
Artik kim kimi tutarsa
Ben evlenmeden dolabimda pasli demir bi halkaya baglanmis halat gibi ipler bulmustum suya attik biseyde olmadi :) nedense hep muslumanlara oluyo boyle seyler ingilterede ki mr. And mrs. Brown a niye olmuyo bilmem
Ben evlenmeden dolabimda pasli demir bi halkaya baglanmis halat gibi ipler bulmustum suya attik biseyde olmadi :) nedense hep muslumanlara oluyo boyle seyler ingilterede ki mr. And mrs. Brown a niye olmuyo bilmem
Kesinlikle cok sacma bir yasak...Eskiden bu sitede..alacakaranlik kusagi..bölümü vardi
O zamanlar bu konular yasak degildi herkes yazar konusurdu ama olumsuz etkiler oldugu icin kapatildi
Demem o ki; bu konular yasak.
Çocuğun biri annesinin verdiği yufkayı yememek için oraya saklamıştır. Yedim demiştir.Abimin dugunde halinin altinda yufka buldum. Bildigin boş durulmus yufka.. Kizlarin yatigi bir odadaydi.. Daha halen merak ederim..
Taaa 18 yil once annem perdenin en tepesinde arka kısminda 1 kumaş parcasinin icinde birsey bulmustu su an neydi animsayamadim...birde 2 kurdan batirilmisti...tuvalete atip ustune idrar yaptik sonra sifonu cektik...idrar bozar diye bir bilgi vardi ama ne denli doğru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?