Evinde muska bulanlar!!!

Bende size katiliyorum. Diger tarafta fal topici aktif olarak kullandiriliyor. Orada da ne muhabbetler donuyor. Korkan bakmasin kimse zorla baktirmiyor. Ozaman burada aldatilan, dovulen, baski uygulunan evliliklerde insanlari etkiliyor. Bekar kisileri evlilikten sogutuyor, gozumuzu korkutuyor. Boyle dusunecek olursak isin icinden cikilmaz. Ustelik bu tarz olaylarda var malesef yasaniyor. Bir konuya kac kisi basima geldi diye yorum yapmis. Insanlar bunlarida konusup fikir alisverisi yapsin, yardim alsin yasaklanmak yerine.

Hakkaten şu konuları sadece okumak isteyenlerin gireceği bi bölüm olsun. Korkan ürken girmesin bitsin bu çile

Ay Ruslarda da var hahsjsjs. Büyüdür, nazardır benzer batıl inançlara sahibiz. Bizdeki bağlama büyüsü stili büyüleri var ama nasıl yaptıklarını bilmiyorum.

Bu tür şeylere inanmayana etki etmez derler onun için inanmayın bu tür şeylere

Evet bazi materyallerle ve bazi dualar yani harflerle,insanlarin DNA si kullanarak,ona kötü tesirler etmek amaciyla yapılan birtakim sihirler vardır.
Bu cooooook uzun senelerdir,pek cok kültürde ve dinde olan,inanılan birseydir. Evet böyle birsey vardır .
Oturupta sabahtan aksama bunu düşünmek,buna kafa yormak, korkmak,ugrasmak insanin kendine yapacağı en büyük eziyettir.
Korku en tehlikeli duygudur. Boyle seylere inanin ya da inanmayin diyemem tek diycegim düsünmeyin. Iyi düşünün iyi olsun hayatin kanunlari cok basit aslında

Valla ben hic inanmazdim, hala pek sallamam ama 2 ay kadar once buldum. Daha dogrusu arkadasimin kedisini getirmistim birkac gunlugune, o buldu. Celik kapinin altindaki boßluga sokmuslar. Ilahiyat fakultesinde bi profesöre gosterdim, kes sirkede beklet, 3.gun bir akarsuya dok demisti.

Bi kagidin icinde hayvan kili gibi birsey, 7 tanesine dugum atilmis. Kestigim makas da dahil olmak uzere hepsini istanbul bogazina doktum. Bol bol felak nas oku, bisi olmaz.

Kim demiş Şamanizm, Paganizm yok artık, onlar ilkel insanların inancıdır, günümüzde kimse inanmaz bunlara diye! Al sana kapı gibi muska, büyü, sihir, yıldızname, burçlar! İnanmayın bunlara, hepsi palavra! Bunlardan para kazanan insanlara prim vermek olur ancak bu konularda konuşmak! Kandırılmayın. İnsanoğlu gizemi sever, sizin bu yönünüzden beslenmesine izin vermeyin kimsenin

Konu kapanmadan yazayım,

Başıma gelmedi hayatımda hiç muska görmedim ama bu sadece müslümanlara olmuyor. Yaşadığım yerde bu işlerle uğraşan bir Hıristiyan adam vardı.

Şimdi inanış şu arapça birkaç metin yazınca başınıza iş mi geliyor! ya bi gidin rica ederim

Neden inançları komik görüyorsunuz ki? İneğe tapan da olabilir, büyüye inanan da fala inanan da. Sizi niye rahatsız ediyor bu?

Mesela ben asla fala inanmam. Ama bakan baksın banane, gidip o topikleri okuyup saldırmıyorum kimsenin fikrine. Size acayip geliyorsa okur geçersiniz.

İnançlar komik değil tabi ki ama bir kağıda yazılmış harflerden medet ummak ya da onların başka bir insanın hayatını değiştirebileceğine inanmak komedi Bir insan bir kağıda bir şeyler karalıyor, diğerinin hayatını kontrol ediyor düşüncesi abes geliyor bana.

Bu inançla alakalı Cherry. Ben şeytanın varlığına inanıyorum, cinlerin varlığına inanıyorum. Büyünün de bunlarla alakalı olduğunu düşünüyorum. Daha önce seni fal topiginde görmüştüm, mesela ben fala inanmıyorum, onunla ilgili çok ayrı düşüncelerim var detaylı yazmak istemiyorum şimdi uzun uzun. Nasıl işlediği ile ilgili yani. Ama demem o ki, fala bakıp inanan olabilir, bence doğru değil ama inanan inanıyor niye kınayayım yani. Bu konularda vurun kırbacı cahile zuhaha yorumları sinir bozucu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…