- 10 Mart 2010
- 2.450
- 3.216
- 723
Kesinlikle cok sacma bir yasak...
Konu belli yazilanlar belli ...kendini biliyorsan gelip okumazsın...ha merakına yenildin geldin o zaman da korkuyorum diye zırlayıp insanların bazi özgürlüklerine engel olmayacaksin...
Bu arada size değil...genele yorumum :)
Hakkaten şu konuları sadece okumak isteyenlerin gireceği bi bölüm olsun. Korkan ürken girmesin bitsin bu çileKesinlikle cok sacma bir yasak...
Konu belli yazilanlar belli ...kendini biliyorsan gelip okumazsın...ha merakına yenildin geldin o zaman da korkuyorum diye zırlayıp insanların bazi özgürlüklerine engel olmayacaksin...
Bu arada size değil...genele yorumum :)
Yok canim sirf bize olmuyor. Katolikleri bir görsennişanlım her allahin günü evi tutsuluyor gina geldi. Brezilyada yaşarken condomble ile tanışdim. Resmen 3 harfli çağırıyorlar. Exozist olaylari vs. Dünyanın her yaninda inananlar var.
Bende size katiliyorum. Diger tarafta fal topici aktif olarak kullandiriliyor. Orada da ne muhabbetler donuyor. Korkan bakmasin kimse zorla baktirmiyor. Ozaman burada aldatilan, dovulen, baski uygulunan evliliklerde insanlari etkiliyor. Bekar kisileri evlilikten sogutuyor, gozumuzu korkutuyor. Boyle dusunecek olursak isin icinden cikilmaz. Ustelik bu tarz olaylarda var malesef yasaniyor. Bir konuya kac kisi basima geldi diye yorum yapmis. Insanlar bunlarida konusup fikir alisverisi yapsin, yardim alsin yasaklanmak yerine.
En mantiklisi...Hakkaten şu konuları sadece okumak isteyenlerin gireceği bi bölüm olsun. Korkan ürken girmesin bitsin bu çile
Metin olsa yine iyi. Yan yana konulmuş Arapça harfler! Bilmeyenleri de içinde dua var diye kandırmaca! YersenŞimdi inanış şu arapça birkaç metin yazınca başınıza iş mi geliyor! ya bi gidin rica ederim
Şimdi inanış şu arapça birkaç metin yazınca başınıza iş mi geliyor! ya bi gidin rica ederim
Güzel para yapar böyle adamlarKonu kapanmadan yazayım,
Başıma gelmedi hayatımda hiç muska görmedim ama bu sadece müslümanlara olmuyor. Yaşadığım yerde bu işlerle uğraşan bir Hıristiyan adam vardı.
Neden inançları komik görüyorsunuz ki? İneğe tapan da olabilir, büyüye inanan da fala inanan da. Sizi niye rahatsız ediyor bu?
Mesela ben asla fala inanmam. Ama bakan baksın banane, gidip o topikleri okuyup saldırmıyorum kimsenin fikrine. Size acayip geliyorsa okur geçersiniz.
İnançlar komik değil tabi ki ama bir kağıda yazılmış harflerden medet ummak ya da onların başka bir insanın hayatını değiştirebileceğine inanmak komediBir insan bir kağıda bir şeyler karalıyor, diğerinin hayatını kontrol ediyor düşüncesi abes geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?