Evinde veya arabasinda buyu bulan var mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AlpKardelen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
78
47
3
38
Merhaba, bugün arabamda üstünde sac teli olan, 5 düğüm atılmış siyah renkli kalın bir ip buldum. Büyü olduğunu düşünüyorum. Hatta yapan kisiyide tahmin ediyorum. Başına gelen oldu mu. Aytel kursu okuyup gömdüm. Çok moralim bozuldu. Hersey beklerdim o kadından ama bu kadarida pes dedirtti. Bu konuda bilgisi olan var mı? Niçin yapıldığına dair ? Görünce ne yaptınız? Resmi de ekliyorum. Yazarsanız sevinirim. İyi günler.

ben varım. ben de her gün arabamda büyü olduğunu düşündüğüm şeyler buluyorum. geçen gün buruşturulup atılmış bir çikolata ambalajı buldum, ondan önceki gün de özenle katlanmış bir peçete içinden büyüyü yapan kadının sümüğü çıktı. arabaya her bindiğimde ayetel kürsi okuyorum

Bis biri biniyor demekki arabana tek açıklaması bu olabilir dalga geçtiğini sonradan farkkettim yaaa

Böyle de oluyomu . Hiç anlamam bu konuları. Ama benimki bariz belliydi . Ayetel kursu okumak lazım hep.

Bilekleri agriyanlar böyle bir ip takıyor biri düşürmüş demekki çok da takma böyle şeyleri unutkanlık için de takan da var el işi yapan kişiler bilir saç ipe dolanıp kesilip atılır böyle de olabilir acemi iken kaç tane öyle kesip attım

Son düzenleme:
Şüphelendiğiniz kişi bile var. İnsanlar ciddi ciddi bunları umursuyor demek. Belki bir lastik toka buldunuz, hemen birini töhmet altında bırakmak çok saçma değil mi?
İnanmayın böyle hurafelere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…