- 2 Mart 2023
- 78
- 47
- 3
- 38
- Konu Sahibi AlpKardelen
-
Bilmiyordum özür dilerim. Kapatabilirsiniz konuyu . Nereye danisacagimi bilemedim.Büyülü konu açmak yasak
Bugün dini bir gün diye konuyu yanlış mı anladılar acaba
Birazdan konunuz kapanacak .Bilmiyordum özür dilerim. Kapatabilirsiniz konuyu . Nereye danisacagimi bilemedim.
Bis biri biniyor demekki arabana tek açıklaması bu olabilir dalga geçtiğini sonradan farkkettim yaaaben varım. ben de her gün arabamda büyü olduğunu düşündüğüm şeyler buluyorum. geçen gün buruşturulup atılmış bir çikolata ambalajı buldum, ondan önceki gün de özenle katlanmış bir peçete içinden büyüyü yapan kadının sümüğü çıktı. arabaya her bindiğimde ayetel kürsi okuyorum
Böyle de oluyomu . Hiç anlamam bu konuları. Ama benimki bariz belliydi . Ayetel kursu okumak lazım hep.ben varım. ben de her gün arabamda büyü olduğunu düşündüğüm şeyler buluyorum. geçen gün buruşturulup atılmış bir çikolata ambalajı buldum, ondan önceki gün de özenle katlanmış bir peçete içinden büyüyü yapan kadının sümüğü çıktı. arabaya her bindiğimde ayetel kürsi okuyorum
Diğer konular nerede
Bilekleri agriyanlar böyle bir ip takıyor biri düşürmüş demekki çok da takma böyle şeyleri unutkanlık için de takan da var el işi yapan kişiler bilir saç ipe dolanıp kesilip atılır böyle de olabilir acemi iken kaç tane öyle kesip attımMerhaba, bugün arabamda üstünde sac teli olan, 5 düğüm atılmış siyah renkli kalın bir ip buldum. Büyü olduğunu düşünüyorum. Hatta yapan kisiyide tahmin ediyorum. Başına gelen oldu mu. Aytel kursu okuyup gömdüm. Çok moralim bozuldu. Hersey beklerdim o kadından ama bu kadarida pes dedirtti. Bu konuda bilgisi olan var mı? Niçin yapıldığına dair ? Görünce ne yaptınız? Resmi de ekliyorum. Yazarsanız sevinirim. İyi günler.
Durun bi ya kimmiş merak ettim.Konuya yine kafa goz daldin
Merkeldir. Konu sahibini kıskanıyordurKim bu kadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?