- Konu Sahibi AlpKardelen
-
kim ona tecavüz etti diye şikayet etmişAllah kimseye vermesin. Ama artık kimseye inancım kalmadı. Rahmet li kaynimi çok severdim. Onun hatri için yaptım herseyi . Burda 3 elti gül gibi baktik ona . Ev aldık ikeadan duzduk herseyi. Bir adam bulmus herseyi planlamış. Bana tecavüz ettiler 3 kez çocuk aldırdım demis . Nerde hastane kayıtları dedik gösteremedi. Burası Türkiye degilki hersey kayıtlı avrupadasin . Adamın ağzına ederler burda. Bintane resim video var ağzı kulağında oynuyor . Aldırdım dediği tarihlerde video var oynuyo hep. Tecavüz etti dediği tarihlerde kaynim burda bile değil pasaport giriş çıkış tarihi var. Hep yalanladı sonra kabul etti iftira attığını. O zannettiki biz sonuna kadar gitmeyiz para verir sustururuz. Allahtan korkmaz benim kaynim azdaha kendini öldürecekti. Bu utançla yaşayamam dedi. Zor kurtardık. Zaten rahmetli kocasida intihar etmişti. Sebebini bilmiyiduk mektup birakmamisti . Buymuş demek .
kaçtığı adam nerede bu durumda??Goturdu onlar onun kazanç kapısı. Para alıyor devletten. Yoksa iyi anne olduğu için değil. O kaçınca komşular anlattı hep. Kızları evde yalnız bırakıp sabaha karşı geliyomus hep bunlar hep sahitli ispatli
Ayy allah korusun. Kime gitmek isterse gitsin ama niye boyle buyuk bi iftira atiyo. Insanlarin kalbi kararmis bu ne yaAllah kimseye vermesin. Ama artık kimseye inancım kalmadı. Rahmet li kaynimi çok severdim. Onun hatri için yaptım herseyi . Burda 3 elti gül gibi baktik ona . Ev aldık ikeadan duzduk herseyi. Bir adam bulmus herseyi planlamış. Bana tecavüz ettiler 3 kez çocuk aldırdım demis . Nerde hastane kayıtları dedik gösteremedi. Burası Türkiye degilki hersey kayıtlı avrupadasin . Adamın ağzına ederler burda. Bintane resim video var ağzı kulağında oynuyor . Aldırdım dediği tarihlerde video var oynuyo hep. Tecavüz etti dediği tarihlerde kaynim burda bile değil pasaport giriş çıkış tarihi var. Hep yalanladı sonra kabul etti iftira attığını. O zannettiki biz sonuna kadar gitmeyiz para verir sustururuz. Allahtan korkmaz benim kaynim azdaha kendini öldürecekti. Bu utançla yaşayamam dedi. Zor kurtardık. Zaten rahmetli kocasida intihar etmişti. Sebebini bilmiyiduk mektup birakmamisti . Buymuş demek .
Kızları goturdu maalesef. Kocasi ölünce mahkeme senin psikolojin bozulmuştur bakamazsın diyince kaynim üstlenmişti. Zaten velayet kaynimda diye kaynima iftira atti. Tecavüz etti dedi . Mahkemede iftira attığını kabul edince hakim vermek istedi kaynim kabul etmedi . Ben kendi çocuklarıma zor bakıyorum dedi .insallah buyukannelerden birindedir cocuklar
Mahkemede vazgecince dava kapandi . Şimdi biz acicaz . İtibar davası acicaz.Siz büyü işlerini bir köşeye koyun eğer dediğiniz gibiyse şikayet edin o çocuklar için.
Mahkemede psikolojik sıkıntıları olduğu çıktıysa neden devlet kurumu yerine anneye tekrar verildi? Çocuklara çok üzüldüm anneleri şizofren anlattığınıza göreKızları goturdu maalesef. Kocasi ölünce mahkeme senin psikolojin bozulmuştur bakamazsın diyince kaynim üstlenmişti. Zaten velayet kaynimda diye kaynima iftira atti. Tecavüz etti dedi . Mahkemede iftira attığını kabul edince hakim vermek istedi kaynim kabul etmedi . Ben kendi çocuklarıma zor bakıyorum dedi .
Ay yazik o cocuklara. Keske devlet alsaKızları goturdu maalesef. Kocasi ölünce mahkeme senin psikolojin bozulmuştur bakamazsın diyince kaynim üstlenmişti. Zaten velayet kaynimda diye kaynima iftira atti. Tecavüz etti dedi . Mahkemede iftira attığını kabul edince hakim vermek istedi kaynim kabul etmedi . Ben kendi çocuklarıma zor bakıyorum dedi .
Belki de almıştır. Arastirmadik. İftira attığını kabul etti sonuçta. Bilmiyorum. Devlet ondan iyi bakar yazık bende üzülüyorum.Ay yazik o cocuklara. Keske devlet alsa
açılan konular silinmiyorArkadaşlar ilk defa konu açtım. Sonra silebiliyorum dimi. Kimsenin başına gelmediyse silecem konuyu . O gelir okur falan. Anlar kendi olduğunu. Üzülmemi okumasın. Sevinir yoksa . Pislik .
Belki de almıştır. Arastirmadik. İftira attığını kabul etti sonuçta. Bilmiyorum. Devlet ondan iyi bakar yazık bende üzülüyorumAy yazik o cocuklara. Keske devlet alsa
Başımıza çok şey geldi çünkü. O kadar kötü şeyler yasadikki . Keşke bende temiz kalabilseydim. O kadın düşüncelerimizi kirletti maalesef.Pisliktir der atarım aklınıza niye böyle garip garip şeyler geliyor ki hemen
İnşallah büyü konusundan kapanır ne diyim .açılan konular silinmiyor
Konu silmek yasak ama dava süreci vs varsa site yönetimine bir danışın. Keşke yazmadaydinız herşeyiArkadaşlar ilk defa konu açtım. Sonra silebiliyorum dimi. Kimsenin başına gelmediyse silecem konuyu . O gelir okur falan. Anlar kendi olduğunu. Üzülmemi okumasın. Sevinir yoksa . Pislik .
yeni konular açıldıkca geriye gider sanmam göreceğiniİnşallah büyü konusundan kapanır ne diyim .
Kirli biri değilim ben. Arabayi yeni alabildik. Lütfen bu mübarek günde insanların kalbini kırmayın.İki süpürge açsanız ya, kıllar topak olmuş. Her şeye de büyü demeyin.
İsim belirtmedim şehirde yazmadım. Zaten davada kapandı. Sadece o okursa üzüldüğümü yazdim okumasın.Konu silmek yasak ama dava süreci vs varsa site yönetimine bir danışın. Keşke yazmadaydinız herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?