Evinde veya arabasinda buyu bulan var mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kim ona tecavüz etti diye şikayet etmiş

kaçtığı adam nerede bu durumda??

Ayy allah korusun. Kime gitmek isterse gitsin ama niye boyle buyuk bi iftira atiyo. Insanlarin kalbi kararmis bu ne ya

insallah buyukannelerden birindedir cocuklar
Kızları goturdu maalesef. Kocasi ölünce mahkeme senin psikolojin bozulmuştur bakamazsın diyince kaynim üstlenmişti. Zaten velayet kaynimda diye kaynima iftira atti. Tecavüz etti dedi . Mahkemede iftira attığını kabul edince hakim vermek istedi kaynim kabul etmedi . Ben kendi çocuklarıma zor bakıyorum dedi .

Mahkemede psikolojik sıkıntıları olduğu çıktıysa neden devlet kurumu yerine anneye tekrar verildi? Çocuklara çok üzüldüm anneleri şizofren anlattığınıza göre

Ay yazik o cocuklara. Keske devlet alsa

Pisliktir der atarım aklınıza niye böyle garip garip şeyler geliyor ki hemen

Arkadaşlar ilk defa konu açtım. Sonra silebiliyorum dimi. Kimsenin başına gelmediyse silecem konuyu . O gelir okur falan. Anlar kendi olduğunu. Üzülmemi okumasın. Sevinir yoksa . Pislik .

Ay yazik o cocuklara. Keske devlet alsa
Belki de almıştır. Arastirmadik. İftira attığını kabul etti sonuçta. Bilmiyorum. Devlet ondan iyi bakar yazık bende üzülüyorum
Pisliktir der atarım aklınıza niye böyle garip garip şeyler geliyor ki hemen
Başımıza çok şey geldi çünkü. O kadar kötü şeyler yasadikki . Keşke bende temiz kalabilseydim. O kadın düşüncelerimizi kirletti maalesef.

Arkadaşlar ilk defa konu açtım. Sonra silebiliyorum dimi. Kimsenin başına gelmediyse silecem konuyu . O gelir okur falan. Anlar kendi olduğunu. Üzülmemi okumasın. Sevinir yoksa . Pislik .
Konu silmek yasak ama dava süreci vs varsa site yönetimine bir danışın. Keşke yazmadaydinız herşeyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…