Ama sureklı bu konuda laf carpmasına ne dıyecegımı bılmıorum .
Yahu şunu diyeceksiniz istediğim kişiyle görüşürüm istediğime giderim keyfimin kahyası mısın ? Gelip gitme gibi bir zorunluluk mu var yani şu cümleleri insanlar size laf soktuğunda diyin zaten buz kesilirler
Aslında demek gerekıyor boyle ama .Bu defada nasıl karsılık verır bılmıorum .Kımseyı kestıremıorum .Bunu diyin.
Sakin ol champ ya da eşine dönüp bak neler diyor bize gelmekten haz etmiyor bizi beğenmiyor bak bakAslında demek gerekıyor boyle ama .Bu defada nasıl karsılık verır bılmıorum .Kımseyı kestıremıorum .
Aslında demek gerekıyor boyle ama .Bu defada nasıl karsılık verır bılmıorum .Kımseyı kestıremıorum .
Yok agzımdan kotu bısry dıye korkuyorum.Sabırlıyım ama olay son raddeye gelınce hıc soylemmemesı gerekenlerı soluorumYani versin haklisiniz sonuçta. Ayy valla bu kadin sizinle ugraşmak için boyle yapiyor ha bu cok belli.
Sizin ki artik kavga olmasin degil de biraz tartismaktan korkmak bence. Tutulup kaliyorsunuz galiba ondan bisey demeye cesaret edemiyorsunuz karsilik verirse oyleee kalirim diye korkudan.
Ben onun gıttıgı yoldan gıdeyım.Abıme soluyum.Artık bozacagım agzımı bunu yapmak ıstemıorum.Lutfen herkes haddını bılsın dıyeyımYani versin haklisiniz sonuçta. Ayy valla bu kadin sizinle ugraşmak için boyle yapiyor ha bu cok belli.
Sizin ki artik kavga olmasin degil de biraz tartismaktan korkmak bence. Tutulup kaliyorsunuz galiba ondan bisey demeye cesaret edemiyorsunuz karsilik verirse oyleee kalirim diye korkudan.
Gerekirse söyleyeceksiniz bu illa o kişi için geçerli değil onun yerinde başkasıda olabilir. Bakınız kardeşi bile rahatça laf sokabiliyor. Sizde gayet rahatça cevabını verebilirsiniz. Böyle pasif olursanız bu böyle sınırlı kalmaz dozu artarYok agzımdan kotu bısry dıye korkuyorum.Sabırlıyım ama olay son raddeye gelınce hıc soylemmemesı gerekenlerı soluorum
Çagımızın hastalığı dıosun .Çok haklısın.Abıme sölücem.Onun taktıgını uygulucam .O boyle bişey olunca abıme anlatıo hemen.Benım dilşm armutmu topluyo .Küçükken mahalleden bir arkadaşım oyun oynarken melodili bir tekerleme söylüyormuş gibi "altta kalanın canı çıksın, altta kalanın canı çıksın" derdi.
Nedense bu cümle yankılandı aklımda.
Alttan almayın.
Bırakın sizi kötü görümce bilsin. En azından kurtulursunuz diyeceğim ama böyleleri genelde kendisine kötü davranana saygı duyan tipler olup çıkıyor. Bir tane yengem aynı bu model. Kim kafasına vurursa saygı duyar, azcık insan yerine koyanı yerden yere vurur.
Abine bence şikayet gibi söyleme. Abinin yanında cevabı yapıştır. Abinin aklı varsa neyin ne olduğu anlar.Çagımızın hastalığı dıosun .Çok haklısın.Abıme sölücem.Onun taktıgını uygulucam .O boyle bişey olunca abıme anlatıo hemen.Benım dilşm armutmu topluyo .
Çok haklısınız gercektenAbine bence şikayet gibi söyleme. Abinin yanında cevabı yapıştır. Abinin aklı varsa neyin ne olduğu anlar.
Tavrınız bu olanların büyük bir mesele değilmiş gibi olmalı. Peşinizden koşan dürten o, sorunu çıkaran o. Sorunu somutlaştıran o olsun. Siz lafınızı söylryim gülün geçin 5 dk sonra düşünmeyin. Valla dert etmeye değmez.
Daha önce herkes gitmişken gitmedim Bi kac kez dediniz ya o günleri baz alarak sahsi algılamış olabilir. Yani kız kardes yyakınlıgına gerek yok tabi ama nezaketen de olsa arada gidilmeli (su ara tabi ev gezmesi olmaz ama...)Kızlar abımın evıne cok gıtmıorum .2 kız kardesım var ona daha çok gıdıyorum .En buyuk ablamada çok gıtmıorum.Kız kardesımle aramızda 3 yaş var .Abımın kızı her seye çok aglıyor .Kafam kazan gıbı oluyor .Bırde sohbetlerımız çok uymuyor .Bı kac kez tum herkes gıttı ben çok yorgun oldugum ıcın gıtmedım gonul koymuş.O zaman agır sartlarda calısıodum.Şu an ucretsız ızındeyım .Belkı sohbetımız uysa gıderım çok ama gercekten uymuyor.Fakat artık bana sozlerıyle laf carpmaya başladı .Ben saygımı asla bozmuyorum.Abımın karısıdır deyıp alttan aldıkca uzerıme dogru gelıyor.Kendı bıttı bugun kızlardesı laf carptı.Abla sende gelsene dıye .Yok gelmıcem suraları topluyum dedım.Bana bıze gelmemeye ant içmiş dedı .Evet her gun saat 12 den 1 e kadar ant ıcıorum dedım.Adet olucam rahat edemedım evıme geldım.Kızlardesıme hastaneye gıdecegım dedım .Araba ıle gelıp aldı .Annemlerde oradaydı anne caktırma ablamlayım dedım .Gelın duymus tabı burda rahat edemıo orada rahat eder demıs .Ben sustukca uzerıme daha da gelıo .Daha bunun gıbı bır çok laf carpma .Saygısızlık ıstemıorum .Ama herkeste uslubunu bılmelı .Nasıl davranmam ne demem gerektıgını bılmıorum.Demekkı bı yerlerde yanlıs yapıorum.Dıger ablalarıma bole yapmıolar .Ben su an boşandım aılemle yasıorum boşandım dıyede berkesın evıne her zaman gıtmek zorunda deılım .Ne demem gerektıgını nasıl davranmam gerektıgını bılmıorum.Yardımcı olurmusunuz
Bıze geldıler .Gelın ,gelının kız kardesı,Abım ,çocukları
Abla gelsene sende dıyem gelının kız kardesı bende ortalıgı topluyum gelırım dedım (burdakı ev bızım evımız )gittimde sonra 3 saate yakın durdum eve geldım belım agrıodu ablamı aradım ablam arabayla geldı
Tabıkı gercektı duramadım abımde evıme geldım
inandık tamam tamamKızlar abımın evıne cok gıtmıorum .2 kız kardesım var ona daha çok gıdıyorum .En buyuk ablamada çok gıtmıorum.Kız kardesımle aramızda 3 yaş var .Abımın kızı her seye çok aglıyor .Kafam kazan gıbı oluyor .Bırde sohbetlerımız çok uymuyor .Bı kac kez tum herkes gıttı ben çok yorgun oldugum ıcın gıtmedım gonul koymuş.O zaman agır sartlarda calısıodum.Şu an ucretsız ızındeyım .Belkı sohbetımız uysa gıderım çok ama gercekten uymuyor.Fakat artık bana sozlerıyle laf carpmaya başladı .Ben saygımı asla bozmuyorum.Abımın karısıdır deyıp alttan aldıkca uzerıme dogru gelıyor.Kendı bıttı bugun kızlardesı laf carptı.Abla sende gelsene dıye .Yok gelmıcem suraları topluyum dedım.Bana bıze gelmemeye ant içmiş dedı .Evet her gun saat 12 den 1 e kadar ant ıcıorum dedım.Adet olucam rahat edemedım evıme geldım.Kızlardesıme hastaneye gıdecegım dedım .Araba ıle gelıp aldı .Annemlerde oradaydı anne caktırma ablamlayım dedım .Gelın duymus tabı burda rahat edemıo orada rahat eder demıs .Ben sustukca uzerıme daha da gelıo .Daha bunun gıbı bır çok laf carpma .Saygısızlık ıstemıorum .Ama herkeste uslubunu bılmelı .Nasıl davranmam ne demem gerektıgını bılmıorum.Demekkı bı yerlerde yanlıs yapıorum.Dıger ablalarıma bole yapmıolar .Ben su an boşandım aılemle yasıorum boşandım dıyede berkesın evıne her zaman gıtmek zorunda deılım .Ne demem gerektıgını nasıl davranmam gerektıgını bılmıorum.Yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?