Evine gitmeli miyim? Benim için Doğru kişi mi? Ömür boyu birliktelik olabilir mi?

sinsi kızlar ve kadınlar olduğu gibi sinsi erkeklerde vardır kimbilir senin için ne planladı
hiç korkmuyormusun bu kadar cesaret yani sonuçlarınada katlanacaksıon o zaman

kimseyide suçlamayacaksın adamda fazla zekice sanki işi gücü kızlarla onaylamak mesleği bana öyle gibi geldi kim bilir kimler geldi kucağından kimler geçti artık sen kaçıncı olacaksın, ağzı iyi laf yapıyor kanmak üzeresin hayat senin ,acısyla tatlısıyla

niye bu kadar olumsuz bakiyorsun ki :S bence kendine kuruntu ariyormussun gb geliyor. ne biliyim ben o kadarda vahim durum gormedim acikcasi :uhm:

çünkü ben annemle babama, onunla evlenmek istediğimi söylesem:

"müslüman değil, çalışmıyor." diyecekler. olumsuz bakacaklar duruma.

annem ve babam çok bilinçlidir ve bana düşkündür. onları da çok seviyorum.

iyi de canım sen daha doğru kişi olduğuna bile emin değisin evinde ne işin var
sakın
bak burda bazen sana sert bile gelse tavsiyelere kulak ver
biz neler okuduk buralarda
ne pişmanlıklarlmaz:

ya öyle züppe biri değil hiç. çok sakin, çocuk gibi masum biri.
tanınmış bir ailesi var. benim ailem de politik olarak güçlüdür.
bana bişey yapacak olsa çok büyükolaylar olur.
ki zaten yapmaz. ben ona yaparım, o bana yapamaz :)

arkadasım günah mı diye soru olur mu? günah tabii...

seven insan kıskanır, erkekler gezer tozar yatar kalkar sonunda senin gibisiyle evlenir. kadının erkekten asagıda olması iyidir ( zaten mimarsın ing. biliyorsun bu yeterlilige sahip senden yüksek kac erkek var bu ülkede, buldun bunama bence)

daha sevgili bile degilsiniz 1 ay nedir ki... bir noktada ipler gevser karsı koyamazsın sonra deger dusmesi neymiş anlarsin.

eve git film izle yemek pişir ama beraber kalma seni eve bıraksın. ben hazır degilim annem izin vermez falan de. boylece mutlu sona hızla gidersiniz.

gelişmeleri de yaz

valla evine gidersen olcak şey belli.
kendinden eminsen git.eyvahedigeldismile

Ne olcakmış ben çok merak ettim CADIARZU
Her ilişkide sorunlar olur, yeterki aşılmıcak çözülmicek şeyler olmasın.
O kadarda büyük bişey göremedim ben yani seviyosan seviliyosan eğer durup dururken kendine sorun arama.. herşeyi oluruna bırak.
Yani evine gidince illa bişey olması gerekmiyo bence.. aklında öyle bişey varsa heryerde belli eder zaten bunu.
Dediğine göre senin düşüncelerine saygı da duyuomuş ee daha ne istiyosun?

canim benim ya o kadar sıkma kendını bır rahatla ılk. kimse seni zorla bisiler yaptirmiyor ve sen onu bizden daha daha iyi taniyorsun. sonucta sen kafandaki olumsuz belirtileri bize belirtin yani korkularini paylastin. bazi seyler rahatsiz etmis seni ama onlar cok cabuk zamanla asilir seyler sen benim ark cevremdeki evlilikleri gorsen anam ben sorun nie ediyorum dersin. her zaman toz pembe bak demiyorum ama o kadarda icini karartma. sana davranislari onemli seni ailesine ezdirmemesi onemli seni el ustunde tasimasi onemli . baazi seyler vardir ki asla ama asla birbirnize olan sevginizin ustunde olmaz. ama kalkipta hersey sevgi uzerine kuruluda degildir. ikinizde sonucta egtimli kisilersiniz.nerde ne yapicaginizi bilirsiniz ve hersey zamaninda guzeldir :) aman yanlis anlam cikartma ne bilim ya ben sahsen kendi fikirlerimi yazdim. ole abartma olaylari cnm

bencede katiliyorum sana bencede boyle olmasi gerekolumunekankayizsmile

Tüm gün evde yazacak,çizecek,kitap bastıracak..
Yahu bu zamanda ünlü yazarların kitabı kaç satıyor ki..
Belli ki adam sırtını ailesine dayamış,ben çiziktireyim kağıda ne de olsa gelirim belli diyor..boshayallersmile
Belli bir sanatı icra ediyor olsa anlarım ama bu şekilde hoş değil bana göre..
Yok ben sevmedim bu işi..guclubacismile

ah canım "kimse bu bana kötü bişi yapar " dedigi adamla beraber olmaz. güvenini kazanacak tabi... o politik gucu basına bir is geldiginde görürsün. garipoglu vakasını hatırlarsın hani münevver vardı bası testereyle kesilen...

sen ona ne yapabilirsin canım arkadasım?? el yumrugu yemeyen kendininkini balyoz sanırmıs...

ya bunları okuyunca o kadar üzüldüm ki. zaten vicdanen rahatsızım.

günah mıdır peki sizce?

Bu forumda dini meseleleri konusmak yasaklandi ,cünkü konustugumuz vakit yüz yüze olmadigimiz sadece yaziyla kendimizi ifade etmek zorunda oldugumuz icin yanlis anlamalar oluyor birbirimizi kiriyoruz.Simdi sen zaten bunun tahlilini yapmaya calisiyorsun buda güzel birsey ,zaten müslüman olmayan bir insan sen bu kadar ince düsünceliyken sana neler verebilir bir daha tart :)

ya arkadaslar cok bir kisinin basina bir kotu olay geldi die hic kimseye guvenmemeliz anlami olmamali ki. hem ne bilim bu kadarda kotu gelmedi bana durum acikcasi. tamam herkeze guven demiyorum ama cok farklilasti durum sanki:1shok:

tmm doğru olabilir ama hiç biriniz mı erkek arkadaşınızla bi yerde yalnız kalmadınız?
Yani eğer bişey olucak olsa bu heryerde olur zaten.

belki adam yüzyılın balzac 'ı olcak :içelim:

sen aslında çok akıllı mantıklı iyi terbiye almış temiz hoş bi kızsın
bak yaptığın yanlışların hemen hepsinin farkındasın olumlu ya da olumsuz her eleştiriye kibarca cvp veriyorsun buda senin ne kadar geniş fikirli olduğunu gösterir
tatlım yazını okuyunca bana yanlış gelen bişeyler olduğunu farkettim kitap yazıyor diyosun tamam bu bir iştir bana göre işsiz değil
bak diyosun ki Allah' inanıyor ama müslüman değil
ama sen muhafazakar bi ailede yetişmiş ve hem Allah inancı olan hem de müslüman olan bi genç kızsın bu sence aranızda sorun olmaz mı evet şimdi olmaz ama ya yarın
ben sana bu ilişki yürümez demiyorum yürür ama nasıl yürür bunu düşündün mü
ayrıca evine gideyim mi diyorsun bence gerek yok ama sana gitme demiyorum sen mantıklı bi kızsın gereğini yaparsın zaten
ailem istemez diyorsun nedeni müslüman değil diyorsun
peki erkek arkadaşın bu durum için ne diyor merak ettim doğrusu yani inanç yönünden nasıl düşünüyor

tmm doğru olabilir ama hiç biriniz mı erkek arkadaşınızla bi yerde yalnız kalmadınız?
Yani eğer bişey olucak olsa bu heryerde olur zaten.
kaldık tabiki :jeyyar:
arkadaşta geleceği planlıyorsa kalsın.aklinialirimsmile
bilmiyorumkismile

çocuk bence iyi biri gibi görünüyor.
ama bir geleceğiniz olcağını kesinlikle düşünmüyorum
seviyor olabilirsiniz ama tabiri caizse ayrı dünyaların insanısınız.

evde çalışıyor...düzenli işi yok...internete düşkün...biraz pasif...ve bir de dini farklı..

mutlu olacağınızı sanmıyorum,ilerki zamanlar için konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…