niye bu kadar olumsuz bakiyorsun ki :S bence kendine kuruntu ariyormussun gb geliyor. ne biliyim ben o kadarda vahim durum gormedim acikcasi :uhm:
sinsi kızlar ve kadınlar olduğu gibi sinsi erkeklerde vardır kimbilir senin için ne planladı
hiç korkmuyormusun bu kadar cesaret yani sonuçlarınada katlanacaksıon o zaman
kimseyide suçlamayacaksın adamda fazla zekice sanki işi gücü kızlarla onaylamak mesleği bana öyle gibi geldi kim bilir kimler geldi kucağından kimler geçti artık sen kaçıncı olacaksın, ağzı iyi laf yapıyor kanmak üzeresin hayat senin ,acısyla tatlısıyla
valla evine gidersen olcak şey belli.
kendinden eminsen git.eyvahedigeldismile
arkadasım günah mı diye soru olur mu? günah tabii...
seven insan kıskanır, erkekler gezer tozar yatar kalkar sonunda senin gibisiyle evlenir. kadının erkekten asagıda olması iyidir ( zaten mimarsın ing. biliyorsun bu yeterlilige sahip senden yüksek kac erkek var bu ülkede, buldun bunama bence)
daha sevgili bile degilsiniz 1 ay nedir ki... bir noktada ipler gevser karsı koyamazsın sonra deger dusmesi neymiş anlarsin.
eve git film izle yemek pişir ama beraber kalma seni eve bıraksın. ben hazır degilim annem izin vermez falan de. boylece mutlu sona hızla gidersiniz.
gelişmeleri de yaz
ya öyle züppe biri değil hiç. çok sakin, çocuk gibi masum biri.
tanınmış bir ailesi var. benim ailem de politik olarak güçlüdür.
bana bişey yapacak olsa çok büyükolaylar olur.
ki zaten yapmaz. ben ona yaparım, o bana yapamaz :)
ya bunları okuyunca o kadar üzüldüm ki. zaten vicdanen rahatsızım.
günah mıdır peki sizce?
ah canım "kimse bu bana kötü bişi yapar " dedigi adamla beraber olmaz. güvenini kazanacak tabi... o politik gucu basına bir is geldiginde görürsün. garipoglu vakasını hatırlarsın hani münevver vardı bası testereyle kesilen...
sen ona ne yapabilirsin canım arkadasım?? el yumrugu yemeyen kendininkini balyoz sanırmıs...
belki adam yüzyılın balzac 'ı olcak :içelim:Tüm gün evde yazacak,çizecek,kitap bastıracak..
Yahu bu zamanda ünlü yazarların kitabı kaç satıyor ki..
Belli ki adam sırtını ailesine dayamış,ben çiziktireyim kağıda ne de olsa gelirim belli diyor..boshayallersmile
Belli bir sanatı icra ediyor olsa anlarım ama bu şekilde hoş değil bana göre..
Yok ben sevmedim bu işi..guclubacismile
belki adam yüzyılın balzac 'ı olcak :içelim:
kaldık tabiki :jeyyar:tmm doğru olabilir ama hiç biriniz mı erkek arkadaşınızla bi yerde yalnız kalmadınız?
Yani eğer bişey olucak olsa bu heryerde olur zaten.
cocugu sizde öcü yaptiniz :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?