Evine gitmeli miyim? Benim için Doğru kişi mi? Ömür boyu birliktelik olabilir mi?

e pul kolleksiyonunu göstermicek herhalde dimi kaydirigubbakcemile
madem çağırmış bedensel anlamda yakınlaşmak istiyor.kaydirigubbakcemile2

valla kacimiz ciktiginiz cocuga dinin nedir diye sordunuz. yanlis anlamayin ama hersey dinle bitmiyor tamam bende muslumanim ama ben etrafimda cok farkli dinlerden cok kisiler taniyorum. din mevzusu kolay atlatilir . is mevzusuda oyle masallah cocugun geliri var. ee kitapta yaziyormus . hersey normal bence. him aile konusuna gelince onlarda zamanla asilir. niye cok gaddar oldunuz kizlar yaff:uhm:

surda tanimadigim koreli kiz ben muslumanim diye tavuk getiriyor bana, kendisi baska et yerken elin koreli kizi dinimize saygi gosteriyor . surda konustugumuz kizin sevgilisi. din mevzusu bence sorun dilyerimseniben

çok açık dille yorum yapmak istemiyorum.
benim de Allah inancım vardır,müslümanım da ama öpüşmek günahtır,çok yanlıştır vs tarzı fikirler bana ters.o yüzden işin o kısmı ile ilgili yorumumu es geçiyorum.
diğer konulara gelirsek,çalışmaması bence de bir sorun.kitap yazar çizer o mühim değil ama erkek sürekli evde ( ki internetle ilgiliymiş filan) kadın dışarda çalışıyor,bana biraz saçma geldi bu sahne.
şahsen böyle bir evliliğim olsun istemem.
zengin olduğundan dolayı çalışmama 'lüksü' ilerde seni hor görmesine sebep olabilir diye düşünüyorum.aileler arasında sorun olabilir.
inanç mevzusu başlı başına bir sorun.ailen dinine çok bağlı o ise daha farklı bir boyutta.
siz sorun etmeyebilirsiniz ama aileler için bu çok iyi bir 'önyargı' malzemesi ve aşılabileceğinden emin değilim.
evine de gitme,1ay kısa bir süre karşındakini tanıman için.beni üzmez,şunu bunu yapmaz demişsin ama bu kadar güvenme derim.dediğin gibi biri olabilir,çok iyi fevkalade bir insan olabilir ama bundan emin olman için zaman gerekli.

surda tanimadigim koreli kiz ben muslumanim diye tavuk getiriyor bana, kendisi baska et yerken elin koreli kizi dinimize saygi gosteriyor . surda konustugumuz kizin sevgilisi. din mevzusu bence sorun dilyerimseniben
hayatım herkes bir değil ki
Türkiye burası
neler neler duyuyoruz haberlerde...
tabiki de kendimizi hayattan tamamen soyutlayacak değiliz ama bazı akıllıca ve manevralı davranışlarla zarar görmeden her şeyin tadını çıkarmak,temkinli olmak en güzelidira.s.

yemek yap film izle evine dön...
arkadaşlar o işler sadece gece yatıya kalınca olmuyor 2 dk ya bakar..evde yemek yapmakla film izlemekle gece kalmak arasında bir fark yok..
arkadaşım sen ona ve kendine güveniyorsan yeterince tanıyorsan ne yapmak istiyorsan yap..
evet herkes belli bir ciddiyetle başlar bir ilişkiye eğer laylaylom değilsesen farkları yazmışsın bunları zaten sorun olarak görüyorsan bu ilişkiye kendini çok kaptırmadan bitir...
buradan ne desek boş..
yazar olması kimine göre sorun kimine göre değil..
pasif olması kimine göre ii imine göre kötü..
buradan net bir sonuç çıkmaz...aslında bu ilişkinin çok sürmeyeceğini sen de biliyorsun ama çok sevdiğinden dolayı bitiremiyorsun..umarım hakkında hayırlı olan olur..
evine gitmende değerini falan düşürmez...(karşındaki erkeği sen tanıyorsun..kimine göre düşürür kimine göre düşürmez)

tmm doğru olabilir ama hiç biriniz mı erkek arkadaşınızla bi yerde yalnız kalmadınız?
Yani eğer bişey olucak olsa bu heryerde olur zaten.
erkek arkadaşımla bi yerlerde kaldım ama bu 1,5 senedir beraber olduğumuz dönemdeydi.ben ilk aylarda beraber kalacak kadar cesaretli değilim,sizleri bilemem :kedi:

olumunekankayizsmile haklisin bu konudada bisi demiyorum ki ama cocugu öcü yerine koyduk gb geldi bir anda :)))

arkadaslar cocugun dini farklı degil sadece müslümanlıgın gereklerini yerine getirmiyor... yası genc elbet belli zaman sonra bu yola girer. hangimiz hayatımızın belli zamanlarında din işlerini savsaklamadık ki...

iş dediğin de egitimli arkası saglam biri için sorun degil, sorumluluk vakti gelip alısveris yapınca calısması gerektigini anlar hepimizden iyi iş bulur.

ben beraber olabilecigizi dusnuyorum anlattıklarına bakılırsa iyi bi aday bu. bence iyi sekilde yönetirsen harika bir cift olacaksınız. ama bu cocuk kızlara doymus biri o yüzden bu cocuga naz yap istediğini hemen verme ki ilgisi azalmasın.

bence kalma, hatta evine gitmek icin bile 1 ay cok erken, iyice tani bakalim
erkeklere hemen güvenme öyle 1 ayda asikim cok iyi bir cok güveniyorum demeyle olmuyor:sinifsinif:

canım çocuğun dini farklı, ilk mesajı okursan deist olduğunu yazmış arkadaş..
Koreli arkadaşın tavuk getirmesine benzemez bu iş, bu bir evlilik.. ve müslüman bayanların farklı dine mensup erkeklerle evlenmeleri dinen doğru değildir, bu olaya bana göre bir sakıncası yok şeklinde yorum yapamazsınız ne yazık ki...

Son düzenleme:
ben hiç sormadım ama ailemin ilk sorduğu şey bu olmuştu.sivaslı diye alevi damgası vurmuşlardı çocuğa.2senelik ilişkimde aileme asla inandıramadım çocuğun alevi olmadığını.kafamı yediler bitirdiler.aşırı dindar da değildir ailem.neden böyle olduğuna anlam verememiştim.sonra başka nedenlerden dolayı ayrıldık ve annem neredeyse göbek atacaktı.
bu tarz şeyler şimdi olmasa da ilerde mutlaka bi şekilde karşımıza sorun olarak çıkabilir.bizler sorun etmiyor olabiliriz ama ailelerimiz nesli farklı bi nesil.haliyle düşünceler de bambaşka oluyorboshayallersmile

Arkadaşım kusura bakma ama sorduğun sorulara bakacak olursan, pek de mantıklı düşünemiyorsun şu anda sanırım. Hiç olgunca sorular değil, gunah değil mi diye sormuşsun,güldürdün beni ya. Arkadaşının her şeyden önce bir işi bile yok. Nasıl bir erkek bu, burası Türkiye seküler Avrupa erkeği modu sökmez burda. Yok ben çalışırım, eşim evde kitap yazsın entel dantel otursun falan.. O ne ya, erkek dediğin çalışır çabalar. O bizim tarzımızda bir adam değil anlayacağın. Sen ise daha alaturkasın ona göre, o bak demedi deme, sana "ne olcak aşkım, artık aşalım ve birlikte olalım" da der yakında... daha yeniyken bence al karşına konuş onunla.. bir yol cizsin kendine, hedef koysun..hedefsiz yasam mı olur yahu.

e pul kolleksiyonunu göstermicek herhalde dimi kaydirigubbakcemile
madem çağırmış bedensel anlamda yakınlaşmak istiyor.kaydirigubbakcemile2

Valla pes hemende nerelere çekiyosunuz ya :1closedeyes:
Yapıcak olan bi insan bunu zaten öncedende belli eder yani illa gel eve gidelim ''bedensel anlamda'' yakınlaşalım diye bişey yok heralde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…