hayatım herkes bir değil kisurda tanimadigim koreli kiz ben muslumanim diye tavuk getiriyor bana, kendisi baska et yerken elin koreli kizi dinimize saygi gosteriyor . surda konustugumuz kizin sevgilisi. din mevzusu bence sorun dilyerimseniben
erkek arkadaşımla bi yerlerde kaldım ama bu 1,5 senedir beraber olduğumuz dönemdeydi.ben ilk aylarda beraber kalacak kadar cesaretli değilim,sizleri bilemem :kedi:tmm doğru olabilir ama hiç biriniz mı erkek arkadaşınızla bi yerde yalnız kalmadınız?
Yani eğer bişey olucak olsa bu heryerde olur zaten.
hayatım herkes bir değil ki
Türkiye burası
neler neler duyuyoruz haberlerde...
tabiki de kendimizi hayattan tamamen soyutlayacak değiliz ama bazı akıllıca ve manevralı davranışlarla zarar görmeden her şeyin tadını çıkarmak,temkinli olmak en güzelidira.s.
yok öcü demedim ben, cici cici :1hug:olumunekankayizsmile haklisin bu konudada bisi demiyorum ki ama cocugu öcü yerine koyduk gb geldi bir anda :)))
yok öcü demedim ben, cici cici :1hug:
eed kesinlikle katılıyorum...bence kalma, hatta evine gitmek icin bile 1 ay cok erken, iyice tani bakalim
erkeklere hemen güvenme öyle 1 ayda asikim cok iyi bir cok güveniyorum demeyle olmuyor:sinifsinif:
arkadaslar cocugun dini farklı degil sadece müslümanlıgın gereklerini yerine getirmiyor... yası genc elbet belli zaman sonra bu yola girer. hangimiz hayatımızın belli zamanlarında din işlerini savsaklamadık ki...
iş dediğin de egitimli arkası saglam biri için sorun degil, sorumluluk vakti gelip alısveris yapınca calısması gerektigini anlar hepimizden iyi iş bulur.
ben beraber olabilecigizi dusnuyorum anlattıklarına bakılırsa iyi bi aday bu. bence iyi sekilde yönetirsen harika bir cift olacaksınız. ama bu cocuk kızlara doymus biri o yüzden bu cocuga naz yap istediğini hemen verme ki ilgisi azalmasın.
ben hiç sormadım ama ailemin ilk sorduğu şey bu olmuştu.sivaslı diye alevi damgası vurmuşlardı çocuğa.2senelik ilişkimde aileme asla inandıramadım çocuğun alevi olmadığını.kafamı yediler bitirdiler.aşırı dindar da değildir ailem.neden böyle olduğuna anlam verememiştim.sonra başka nedenlerden dolayı ayrıldık ve annem neredeyse göbek atacaktı.valla kacimiz ciktiginiz cocuga dinin nedir diye sordunuz. yanlis anlamayin ama hersey dinle bitmiyor tamam bende muslumanim ama ben etrafimda cok farkli dinlerden cok kisiler taniyorum. din mevzusu kolay atlatilir . is mevzusuda oyle masallah cocugun geliri var. ee kitapta yaziyormus . hersey normal bence. him aile konusuna gelince onlarda zamanla asilir. niye cok gaddar oldunuz kizlar yaff:uhm:
yok öcü demedim ben, cici cici :1hug:
e pul kolleksiyonunu göstermicek herhalde dimi kaydirigubbakcemile
madem çağırmış bedensel anlamda yakınlaşmak istiyor.kaydirigubbakcemile2
bana mı bu soru? yoksa konu sahibesine mi? bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
bu arada erkek arkadaşında gece mi kalacaksın yoksa akşam dönecekmisin
gece kalırsan herşeyi göze alman gerek ki önermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?