kaydirigubbakcemile5 aynen katılıyorumbence kalma, hatta evine gitmek icin bile 1 ay cok erken, iyice tani bakalim
erkeklere hemen güvenme öyle 1 ayda asikim cok iyi bir cok güveniyorum demeyle olmuyor:sinifsinif:
okumuşluk kısmına katılmıyorum.bu saydıkların yüzünden iliskin yürümez yapamazsın vs diyemiycegim çünkü bunları problem olarak görmüyorum..
karsimdaki insanın dini beni ilgilendirmez..
okumuş hemde 2 üniversite ve 4 dil biliyor..süper bir şey..
yazar demissin,kültürlü biri belli ki..bu da güzel bir şey..
sen istemediğin sürece sana yaklaşmıyor..bu da güzel..
sabit bir geliri ısı yok,ailemin durumu iyi demiş..bı tek burada takıldım bende..ama 2 kitap yazmış diyorsun hani işsiz de sayılmaz..
bunlar problem değil bence..
gelelim evine gitme olayına..kendine ve karşındakine guvenle ilgili bu..evde basbasa kalmak demek illa bir seyler yaşanması demek değildir..ama yaşanması için uygun ortamdir..o yüzden bu tamamen senin kendine olan guveninle ve kararliliginla ilgili bir şey..dediğim gibi kendine ve karşındakine güveniyorsan neden gitmeyesin?gittiğinde basit biri olacağını düşünmüyorum..basit biri olmadigini ben bile anladım kaldı ki seni tanıyan ve seven biri evine gittiğin için seni basit görmez..anlattığın kadarıyla karşındaki insan da zaten böyle düşüncelere sahip biri değil..o yüzden gittiğinde basit olmazsin..kendine ve karşındakine güveniyorsan tabiiki de gidebilirsin..
erkek arkadaşımla bi yerlerde kaldım ama bu 1,5 senedir beraber olduğumuz dönemdeydi.ben ilk aylarda beraber kalacak kadar cesaretli değilim,sizleri bilemem :kedi:
öyle yere çekilmesinin sebebi bence 1aylık olması tatlımopuyorumnanaktanNe güzel..
Bende kaldım 2. seneden sonra.
Çok güveniyorum ve ben istemediğim sürece bişeyde olmaz.. olmadı.
Ama herkes öyle bi yerlere çekmiş ki pes valla :1no2:
Bu kız 2 seneden beri hayaller kuruyorum diyo ee az çok tanıyodur biliyodur heralde
Yani tabiki de yine kendisi karar vericek.
Ama bu yorumlardan sonra gitmez heralde kaydirigubbakcemile3
hahahaha süpersin,aynı benim düşünce tarzımBen olsam 1 ayda gitmem...
Ben sözlü olduğum halde ayda yılda bir gidiyorum evlerine...
Birşey olacağından mı hayır ?
Banane o gelsin aklinialirimsmile
o şekilde düşünmek biraz kesin bi yargı olabilir ama belli ki çocuğun tarzı farklı.yani kültür farkı,yetişme tarzından dolayı böyle geniş bir kişilik olabilirhem buda aklima takildi kizi bi ay tanio hemen evine davet edio bence bunun amaci var....ben böle düsüniorum acikcasi
,okumuş olması, zengin olması senin isteklerin doğrultusunda hareket ediyor olması hiçbir şeyi göstermez, önemli olan adam olması, adam gibi adam olduğuna eminsen ilişkine devam et bence...
yalnız şu cümle benim pek hoşuma gitmedi...
"haftaya ailesi şehirdışına gidiyormuş. beni evine çağırıyor. sizce gitmeli miyim? ben istemediğim sürece hiç bişey yapmaz biliyorum. benden korkuyor da biraz. endişem değerimin düşmesi yani. bunu ona söyledim: "he ne? neden değerin düşsün ki? yok sanmıyorum ya?" dedi. "
böyle de cevap verilmez kiii...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?