Evine gitmeli miyim? Benim için Doğru kişi mi? Ömür boyu birliktelik olabilir mi?

bu saydıkların yüzünden iliskin yürümez yapamazsın vs diyemiycegim çünkü bunları problem olarak görmüyorum..
karsimdaki insanın dini beni ilgilendirmez..
okumuş hemde 2 üniversite ve 4 dil biliyor..süper bir şey..
yazar demissin,kültürlü biri belli ki..bu da güzel bir şey..
sen istemediğin sürece sana yaklaşmıyor..bu da güzel..
sabit bir geliri ısı yok,ailemin durumu iyi demiş..bı tek burada takıldım bende..ama 2 kitap yazmış diyorsun hani işsiz de sayılmaz..
bunlar problem değil bence..
gelelim evine gitme olayına..kendine ve karşındakine guvenle ilgili bu..evde basbasa kalmak demek illa bir seyler yaşanması demek değildir..ama yaşanması için uygun ortamdir..o yüzden bu tamamen senin kendine olan guveninle ve kararliliginla ilgili bir şey..dediğim gibi kendine ve karşındakine güveniyorsan neden gitmeyesin?gittiğinde basit biri olacağını düşünmüyorum..basit biri olmadigini ben bile anladım kaldı ki seni tanıyan ve seven biri evine gittiğin için seni basit görmez..anlattığın kadarıyla karşındaki insan da zaten böyle düşüncelere sahip biri değil..o yüzden gittiğinde basit olmazsin..kendine ve karşındakine güveniyorsan tabiiki de gidebilirsin..

okumuşluk kısmına katılmıyorum.
okuyan - dil bilen insanlar %100 süper bi 'şey' olmuyor ne yazık ki

erkek arkadaşımla bi yerlerde kaldım ama bu 1,5 senedir beraber olduğumuz dönemdeydi.ben ilk aylarda beraber kalacak kadar cesaretli değilim,sizleri bilemem :kedi:

Ne güzel..
Bende kaldım 2. seneden sonra.
Çok güveniyorum ve ben istemediğim sürece bişeyde olmaz.. olmadı.
Ama herkes öyle bi yerlere çekmiş ki pes valla :1no2:

Bu kız 2 seneden beri hayaller kuruyorum diyo ee az çok tanıyodur biliyodur heralde
Yani tabiki de yine kendisi karar vericek.
Ama bu yorumlardan sonra gitmez heralde kaydirigubbakcemile3

Ben olsam 1 ayda gitmem...
Ben sözlü olduğum halde ayda yılda bir gidiyorum evlerine...

Birşey olacağından mı hayır ?
Banane o gelsin
aklinialirimsmile

öyle yere çekilmesinin sebebi bence 1aylık olması tatlımopuyorumnanaktan
tabiki de karar kendisinin,biz sadece fikirlerimizi söylüyoruz
aslına bakarsan bence bi konuyu çok kişiye danışmak da yalnış
aklı iyice karışacak
sonuçta çocuğu görmeyen ,bilmeyen insanlarız
bize,dışardan bakana,kötü gelebilir bu sahne ama o daha farklı yerden bakıyor...
umarım aklını çok karıştırmamışızdır :kedi:
hayırlısı olsun diyelim...

Ben olsam 1 ayda gitmem...
Ben sözlü olduğum halde ayda yılda bir gidiyorum evlerine...

Birşey olacağından mı hayır ?
Banane o gelsin
aklinialirimsmile
hahahaha süpersin,aynı benim düşünce tarzım
ben de beraber kaldım derken,bizim evde olan kalıştan söz etmiştim
yoksa onun evine gitmişliğim yokturkaydirigubbakcemile3

bak böle isler öpüsmele baslar sonra ileri gider...sonra cok pisman olursun....bence bin kere düsü bisever haraket et....ben anlatigin erkekede pek güvenmedim acikcasi

hem buda aklima takildi kizi bi ay tanio hemen evine davet edio bence bunun amaci var....ben böle düsüniorum acikcasi
o şekilde düşünmek biraz kesin bi yargı olabilir ama belli ki çocuğun tarzı farklı.yani kültür farkı,yetişme tarzından dolayı böyle geniş bir kişilik olabilir

olabilir belki cok yargili konusmus olabilirim ama bana dediklerinden ben bunu cikardim...benim düsüncem yani ama sonucta kendisi bilir napicagini edicegini

Sanki bu yazdıklarını okuyunca seninde içine sinmeyen doğru olmayan bir şeyler varmış gibi geldi banada.Birçok özelliği mükemmel ama yinede bir yapaylık,tutarsızlık var sanki.Belliki iyi bir ailenin ,iyi yetiştirilmiş kızısın,bu ilişkiye biraz daha süre ver.Bence bu insan seni çok iyi çözmüş,senin isteklerin doğrultusunda haraket ediyor.Bir bahane yarat evine gitme.zaman geçsin ,bakalım neler olacak.Zaman gerçek yüzünü çıkaracakmış gibi geldi bana.Hakkında hayırlısı ...sengözlerimebaksanab

çıkmamız 2 ay olmuşken bir arkadaşımızın evinde kalmak zorunda kalmıştık....sonralarıda çok beraber kaldık hatta bir dönem birlikte yaşadık 7 sene çıktık 2 senedir de evliyim..değerim düşmedi gözünde..ben istemeden hiçbişeyde olmadı...akşam evine dön diyenleride anlamıyorum..insanların birtek gece yakınlaşabildiklerini zannediyorlar sanırım..neyse birçok arkadaşım bir şekilde birlikte aynı evde kaldı herkes aklı başında insanlar neyi ne kadar yaşamak istediğine sen karar verirsin..evet duymuyormuyuz tecavüz vs oluyor gazetelerde çıkıyor ama böyle bir endişen varsa zaten hiç baştan gitme...biraz daha bekle tanı...

uzun zamandır görüştüğüm biri var. 1 aydan fazladır sevgili olduk. o benim hayallerimi süsleyen biri. belki 2 yıldır ondan habersiz onunla evlilik hayalleri kuruyordum. sonunda artık sevgiliyiz. Allah'a şükürler olsun. onu gerçekten çok seviyorum. inşallah ayrılmayız.

ama ufak problemler var ilişkimizde
:

Belli ki şuan çok aşıksın ve gözün hiçbirşey görmüyor..opuyorumnanaktan

ailem muhafazakar-dindarız. onun ailesi muhafazakar-seküler.
benden 8 yaş büyük.
tanrıya inanıyor ama müslüman değil (deist)

Ailenin ne derece muhafazakar bilmiyorum ama sonucta sanırım bu pek bi sorun değil gibi
Yaş farkına gelince erkeğin herzaman büyük olması bence avantaj tabi çok aşırı olmadıkça biz bayanlar daha olgun düşünebiliyoruz
Muhafazakar ve dindar bi ailede yetişmişsin yazdıklarından okuduğum kadarıyla çok mantıklı düşünebiliyosun ama unutma ki ileride bi aile kurucaksın cocuklarınızı yetiştirirken fikir çatışması yaşayabilirsiniz...

benden önce cinsel birliktelikleri olmuş.(benim hiç olmadı)
rutin bir işi yok. (ailesiningelirleri iyi. "çalışmak zorunda değilim" diyor)
yurt dışında 2 üniversite okumuş ve 4 dil biliyor. (mimarım ve benim 1 ingilizcem var)

Ne olursa olsun belli bi yaştan sonra insanların kendi ayaklarının üzerinde durması gerektiğini savunanlardanım.
Bence ailesini bi güvence olarak görmemeli..Eğer bir insan alınteriyle birşeyler kazanabiliyosa kendine güvenide bi okadar tamdır.Yazarlık ülkemizde cok iyi paralar kazandıracak kadar popüler bi meslek değil.İleride bu durum yüzünden cok üzülebilirsin..
Üniversite okuması yada birçok dil bilmesi bence bişey ifade etmez coğu şeyden yoksunsa kişilik olarak kendini geliştirmesi daha önemli...

birlikte zaman geçirirken mutlu. ama internette sürekli "mutsuzum" diyor.
maço değil. yanımda bir erkek bana asılsa: "noluyo ulan." diye adama dalmaz. bi şekilde ortamdan uzaklaştırır herhalde. çok güçsüz bu yönüyle. pasif biri.
libidosu yüksek biraz. ama bir kız arkadaşı bana, sevgilimi kastederek: "yanına çıplak yatsam bana dokunmaz bile." dedi.
yanımdayken bana çok düşkün. sürekli sarılmak ve öpmek istiyor. ama biliyorum, sıkılmamdan da korkuyor. bu yüzden ben dur diyince duruyor. beni incitmek istemiyor.

Sürekli internette mutsuzum demesinin nedenini sordunmu..? Sanırım senin yanında kendini daha iyi hissediyor..
İlk zamanlar çağdaş olarak düşünebilir sorun yapmazsın kıskanmamasını..Ama her bayan kıskanılmak ister bu bazen seni üzebilir..

Daha 1 aydır birliktesin bence onu tanıman için çok kısa bir süre evine tabiki git sonucta sen kendinden eminsen güvenin tamsa bi sorun olacağını sanmıyorum..
Erkek arkadaşının evine gidince hemen cinsellikle alakalı bişeyler yaşanılacağı düşüncesi bana saçma geliyor...
Yemek yapabilirsin hoşsohbet eder film izleyerekte güzel bi vakit geçirebilirsiniz.Herşey sizde bitiyor istemediğin bişeyi kim zorla yaptırabilirki...

Dürüst olmak gerekirse bence bu ilişki seni çok üzer gibime geliyor..Çünkü tamamen farklı 2 kulvardan hareket ediyosunuz sende farkındasın bu durumun ama kaybetme korkusu yerleşmiş bi kere ileride düzelir die umut ediyosun

Umarım düşlediğin gibi olur herşey.mutlu olman dileğiyle...

hakkımda yanlış düşünür müsün soruna, verdiği cevaba takıldım..
sanmıyorum demiş.
emin değil yani...
içine sinmiyorsa gitme.gidince senin istemediğin bi şeyi yapmayacağından da eminsen git.
bi de kendinden eminsen tabii...
ama nedense çizdiğin resimden pozitif enerji alamadım ben
niye bilmiyorum...
zaman gösterir zaten .daha çok yeni

okumuş olması, zengin olması senin isteklerin doğrultusunda hareket ediyor olması hiçbir şeyi göstermez, önemli olan adam olması, adam gibi adam olduğuna eminsen ilişkine devam et bence...

yalnız şu cümle benim pek hoşuma gitmedi...

"haftaya ailesi şehirdışına gidiyormuş. beni evine çağırıyor. sizce gitmeli miyim? ben istemediğim sürece hiç bişey yapmaz biliyorum. benden korkuyor da biraz. endişem değerimin düşmesi yani. bunu ona söyledim: "he ne? neden değerin düşsün ki? yok sanmıyorum ya?" dedi. "

böyle de cevap verilmez kiii...bilmiyorumkismile

Ben olsaydim gitmezdim evine yanlis anlasilmasin buna karsi degilim ama iliski daha cok basinda biraz ilerlemesi gerek bence daha baslardayken bazi seylere hayir demesini bilin (evine gitmek yada her istediginde bulusmak gibi) cunku zor elde edilen hersey daha degerli oluyor malesef bu boyle giderseniz tabiki degeriniz dusmez ama gitmessenizde onu biraz zorlamis ve dusundurmus olursunuz boylesi daha cekici bence.Calismamasi konusuna gelince kitap yazmasi disinda herhangi bir sorumluluk almadigini gosterir ki bu sorumsuzluk iliskinizede yansiyacaktir bununla bas edebilirim diyorsaniz gerisi buyuk problem degil umarim mutlu olursunuz :1rolleyes:

,
bence de çok savsak bir cevap olmuş:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…