evet çok hayalperestimdir gerçekten.
ya ona hiç ilişkiye girmediğimi söyledim. ilk bakir sevgilisiyim.
bana zaman zaman:
"ya senden çok iyi anne olur. evlenilecek kişisin. senden önceki ilişkilerim çöpmüş."
der.
çok seviyorum. ama bunu fazla belli etmiyorum. böyle olunca üzerime titriyor. (kaçan hakkaten kovalanır. bu iki iki dört. )
naapsam?
uyumluyuz. o da, ben de tartışmayı hiç sevmeyiz. şimdiye kadar kavga etmedik-tartışmadık mesela. arada laf sokuyoruz tabi, bazen ben kapris yapıyorum, o nazlıyo beni. o kadar.
kafamı çok kurcalıyoru bu ilişki.
arkadaşlar, kadınlar kulubu forumu uzun zamandır takip ediyorum.
burası aile sıcaklığında bir yer gerçekten.
hem fikir alış verişi, hem de dertlerimizi paylaşmak açısından mükemmel bir yer.
burayı keşfettiğim için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum. olumunekankayizsmile
gelelim sıkıntıma:
uzun zamandır görüştüğüm biri var. 1 aydan fazladır sevgili olduk. o benim hayallerimi süsleyen biri. belki 2 yıldır ondan habersiz onunla evlilik hayalleri kuruyordum. sonunda artık sevgiliyiz. Allah'a şükürler olsun. onu gerçekten çok seviyorum. inşallah ayrılmayız. :1hug:
ama ufak problemler var ilişkimizde:
ailem muhafazakar-dindarız. onun ailesi muhafazakar-seküler.
benden 8 yaş büyük.
tanrıya inanıyor ama müslüman değil (deist)
benden önce cinsel birliktelikleri olmuş.(benim hiç olmadı)
rutin bir işi yok. (ailesiningelirleri iyi. "çalışmak zorunda değilim" diyor)
yurt dışında 2 üniversite okumuş ve 4 dil biliyor. (mimarım ve benim 1 ingilizcem var)
birlikte zaman geçirirken mutlu. ama internette sürekli "mutsuzum" diyor.
maço değil. yanımda bir erkek bana asılsa: "noluyo ulan." diye adama dalmaz. bi şekilde ortamdan uzaklaştırır herhalde. çok güçsüz bu yönüyle. pasif biri.
libidosu yüksek biraz. ama bir kız arkadaşı bana, sevgilimi kastederek: "yanına çıplak yatsam bana dokunmaz bile." dedi.
başkalarının ne söylediğine hiçbir zaman kulak verme en ii gözlem senin gözlemindir başkaları seni yanıltabilir
yanımdayken bana çok düşkün. sürekli sarılmak ve öpmek istiyor. ama biliyorum, sıkılmamdan da korkuyor. bu yüzden ben dur diyince duruyor. beni incitmek istemiyor.
oh söyledim rahatladım aramızdaki problemleri.
haftaya ailesi şehirdışına gidiyormuş. beni evine çağırıyor. sizce gitmeli miyim? ben istemediğim sürece hiç bişey yapmaz biliyorum. benden korkuyor da biraz. endişem değerimin düşmesi yani. bunu ona söyledim: "he ne? neden değerin düşsün ki? yok sanmıyorum ya?" dedi.
onu çok seviyorum. beni öpünce, sarılınca eriyorum resmen. :kedi: kokusunu seviyorum. bir ömür beraber olabilirim. Şeniz
ama sizce benim için doğru erkek mi? aramızdaki farkları yazdım. ne yapayım?
aranızda evliler, deneyimliler ve çok zeki kızlar var. fikirlerinize ihtiyacım var. bir yol gösterin.:Saruboceq:
Diğer bir konu ise, evine gitme konusunu dert etmen.Değerim düşer ne demek? Neden kadınlar kendilerini borsa hissesi gibi görüyorlar?
evet çok hayalperestimdir gerçekten.
ya ona hiç ilişkiye girmediğimi söyledim. ilk bakir sevgilisiyim.
bana zaman zaman:
"ya senden çok iyi anne olur. evlenilecek kişisin. senden önceki ilişkilerim çöpmüş."
der.
çok seviyorum. ama bunu fazla belli etmiyorum. böyle olunca üzerime titriyor. (kaçan hakkaten kovalanır. bu iki iki dört. )
naapsam?
uyumluyuz. o da, ben de tartışmayı hiç sevmeyiz. şimdiye kadar kavga etmedik-tartışmadık mesela. arada laf sokuyoruz tabi, bazen ben kapris yapıyorum, o nazlıyo beni. o kadar.kafamı çok kurcalıyoru bu ilişki.
çocuk bence iyi biri gibi görünüyor.
ama bir geleceğiniz olcağını kesinlikle düşünmüyorum
seviyor olabilirsiniz ama tabiri caizse ayrı dünyaların insanısınız.
evde çalışıyor...düzenli işi yok...internete düşkün...biraz pasif...ve bir de dini farklı..
mutlu olacağınızı sanmıyorum,ilerki zamanlar için konuşuyorum
benden 12 yaş büyük olan biriyle 2senedir mükemmel bir ilişkim var.kişilikler uygunsa,yaş sorun değildir.önemli olan uyuşmak,yeri geldiğinde yetişkin yeri geldiğinde de çocuk olmak...senden yaşının bu kadar büyük olması ileride sorunlara yol açabilir ,ikiniz de hayata aynı pencerelerden bakmakta zorlanacaksınız buna eminim ,yaş önemli değil dense de bence önemli bir faktr ,sen daha yolun başındasın ama o senden bayağı bir önde ,birbirinize ayak uydurmakta zorlanırsınız
evine kesinlikle gitmemelisin ,insanlık hali araya nefis de girince her türlü yanlışa sürüklenebiliyor insan ,neden evine çağırıyor ,senin sana bir şey yapmayacağını sanman yetmez ,erkekleri tanımadığın belli bence biraz daha temkinli davranmalısın ,illaki kötü bir şey yapacağı için değil ama sen yine de tedbirini al insanoğlu bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz ve benden sana bir abla tavsiyesi olsun bir erkeğin evine asla gitme sebebini zamanla anlarsın hem neden bu evlere gitme modası çıktı anlamış değilim yaa madem bir beraberliğin varsa bunun masumiyetini bozma[/COLOR][/B]
işinin olmaması çok can sıkıcı bir durum anlaşılan o ki tembel biri ,üretken olmayan bir adamla ömür geçer mi ufak da olsa insanların hergün gittikleri bir işleri olması gerek ,çalışmayı sevmeli istemeli eşine çocuklarına bakmak zorunda olduğunu düşünmeli en önemlisi de kişisel olarak çalışmayı üretmeyi istemesi gerekli istemiyorsa karakterinde bir sorun var demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?