- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Eee o zaman böyle devam edin !!!!Ne alaka küçük düşürmek zar atacaksınızYok ya ben numarasını istemem o kadar küçük düşürmek kendjmj
Saat farkı varAkşam yemeğiyle sabah kahvaltısının ne farkı var sonuçta ev yani
Aynen senin numaranı öğrenmek değil amacı onun numarasını bilmeni istemiyor demekkiHer gün düzenli yazar güzel ilgili konuşur ama hâlâ instagramdan konuşuyor olmamız beni de düşünürdü. Başka biri olsa 1 haftada numaramı isterdi
Saat farkı var. Akşam yemeği daha romantik, loş ışıkta mum ışığında vs yenip mevzuyu yatağa bağlamanın daha kolay olduğu bir durum. Çift olarak ilk kez kahvaltıdan sonra ya da sabahın köründe sevişen kimseyi duymadım ben
Eskiden mercimeği fırına vermek vardı, şimdiki gençler mücver yapıyorYani birlikte mücver yaparız demek, yeni nesil jargonunda seks yapariz mânasina mi geliyor acaba
Kahvaltı bir bana mı çok masum geliyor diyordum ben deTam benlik bir cümle kurmuş. Ben de neredeyse her flortume derim 'size geleyim de mücver yapayım' diye. Bence mücver yapmak sevginin bir gostergesi:)) burcu ne bu çocuğun?
Ben olsam bin kere giderdim ya, alt tarafı kahvaltı ne olacak?
Seni kolay hedef olarak görmüş, tek amacı seks yapmak çünkü.Bunun senin karakterine, duruşunla alakası yok. Adamın bakış açısı bu. Daha açık yazayım. Farkında olmadan ona şöyle söylemişsin.Neden böyle düşündünüz
İlk seferde bile mi:) Belki sabah seksi seviyordur?
Bu benEskiden ben olsam hiç kasmazdim giderdim, böyle şeylere takmam ama şuan olsa gitmezdim galiba. Niyetinin sevişmek olmasi bana göre masum kaliyor, ben katil filansa diye korkardim.
:) Demirden korkan trene binmez sister.İlk seferde bile micesaret ister sanki
Sen de haklısın. Sabah ereksiyonu diye bir gerçek de var:) Demirden korkan trene binmez sister.
Adam belki de en uç noktaları hemen görmek istiyor. Bazısı zor sever.
Konu mücverden nerelere geldiSen de haklısın. Sabah ereksiyonu diye bir gerçek de var
Rosa yüzünden örtmenimKonu mücverden nerelere geldi
Şimdi adam İnstagram'dan yürüyor. Telefon numarası verecek kadar bile güven oluşmamış. Mücver daveti yapıyor üstüne.Sen de haklısın. Sabah ereksiyonu diye bir gerçek de var
Böğğğ. Karşı tarafın önemseme ihtimali yüksek işte. Kadınlar sevmez öyle ilk gittiği evde sabah sabah… gece olsa neyse. Ya fütursuz ya tecrübesiz. Eğer niyeti gerçekten malum şeyse, emeline ulaşamama ihtimali yüksekŞimdi adam İnstagram'dan yürüyor. Telefon numarası verecek kadar bile güven oluşmamış. Mücver daveti yapıyor üstüne.
Adamın fütursuz olduğu buradan belli. Böyle biri sabah seksiymiş, ağız kokusuymuş, çapakmış bilmem ne önemsemez zannımca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?